Prinzessin Isabella

- Cruiseaway

Prinzessin Isabella blev søsat i 2002 og har siden sejlet på den skønne flod Donau.

Skibet er opkaldt efter Isabella af Bavaria og har 4 dæk, hvoraf det øverste, Orion, har et soldæk med frit udsyn til de smukke omgivelser. Prinzessin Isabella er 125 meter lang og har kapacitet til 170 gæster. 

Faciliteter om bord:

Om bord er der reception,soldækket, bibliotek, fitnessrum samt mulighed for gratis Wi-Fi, når forbindelsen tillader det. I skibets lille butik kan der købes postkort og souvenirs. Både loungen og restauranten har store vinduer, der giver gæster den optimale krydstogtsoplevelse.

Kahytter:

Skibet har 84 kahytter og suiter, alle udvendige med vindue, eget bad, toilet, hårtørrer, aircondition, TV og safety-boks. De luksuriøse kahytter og suiter beliggende på øverste dæk har alle queen-size senge (kan konverteres til to enkeltsenge) og fransk balkon med skydedøre. Desuden har de 8 junior suites badekar. På Saturn og Neptun dækkene har kahytterne twin beds, der i dagtimerne kan foldes ind i væggen.

OBS:
Vær opmærksom på, at det kan være nødvendigt at flere skibe ligger uden på hinanden, så man skal gå fra skib til skib for at komme i land. 

Læs mere

Hoteloverblik

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

krydstogt@profilrejser.dk
/
70 200 100

Anna, Kristine, Louise, Heidi, Helle, Henrik

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.