Prinzessin Isabella

- Cruiseaway

Prinzessin Isabella blev søsat i 2002 og har siden sejlet på den skønne flod Donau.

Skibet er opkaldt efter Isabella af Bavaria og har 4 dæk, hvoraf det øverste, Orion, har et soldæk med frit udsyn til de smukke omgivelser. Prinzessin Isabella er 125 meter lang og har kapacitet til 170 gæster. 

Faciliteter om bord:

Om bord er der reception,soldækket, bibliotek, fitnessrum samt mulighed for gratis Wi-Fi, når forbindelsen tillader det. I skibets lille butik kan der købes postkort og souvenirs. Både loungen og restauranten har store vinduer, der giver gæster den optimale krydstogtsoplevelse.

Kahytter:

Skibet har 84 kahytter og suiter, alle udvendige med vindue, eget bad, toilet, hårtørrer, aircondition, TV og safety-boks. De luksuriøse kahytter og suiter beliggende på øverste dæk har alle queen-size senge (kan konverteres til to enkeltsenge) og fransk balkon med skydedøre. Desuden har de 8 junior suites badekar. På Saturn og Neptun dækkene har kahytterne twin beds, der i dagtimerne kan foldes ind i væggen.

OBS:
Vær opmærksom på, at det kan være nødvendigt at flere skibe ligger uden på hinanden, så man skal gå fra skib til skib for at komme i land. 

Læs mere

Hoteloverblik

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

krydstogt@profilrejser.dk
/
70 200 100

Anna, Louise, Heidi, Helle, Henrik

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.