Nikolay Chernishevsky

- Cruiseaway

Sejl ned ad Europas længste flod og få et unikt indblik i det gådefulde, flotte Rusland, mens du ombord kan nyde alt fra restauranter til sauna og kaffebar på det 4-stjernede flodkrydstogtskib, Nikolay Chernishevsky.

Med flodkrydstogtskibet Nikolay Chernishevsky får du en unik mulighed for at opleve Rusland – både på vandet og på land. Skibet har med sine i alt fire dæk en kapacitet på 218 passagerer, og du er således garanteret en intim krydstogtoplevelse, hvor rummelighed og komfort er i høj kurs.

Skibet sejler på Volga mellem Moskva og Sankt Petersborg. På rejsen vil der være stop i de største russiske byer. Her kan du gå på opdagelse og få en større indsigt i det store land og dykke dybt ned i den russiske historie.

Ombord vil du opleve Rusland gennem alle sanser. Mens smagssansen vil blive udfordret af det unikke russiske køkken, vil høresansen blive stimuleret af lokal folkemusik, og din synssans vil være travlt optaget af den russiske dekorationskunst.

Faciliteter ombord

Når sanserne trænger til en pause, kan du enten nyde en Caffe Latte i kaffebaren, tage en tur i saunaen eller smøre stemmebåndet med noget koldt at drikke i skibets Pianobar. Blandt andre faciliteter byder skibet på en konferencehal, souvenirbutik og restauranter.

Skibet, der hører under rederiet ’Vodohod – Russian River Cruises’, blev i tidernes morgen bygget i Tyskland og har i 2017 gennemgået en renovering.

118 kahytter - seks forskellige typer

Fordelt på de fire dæk har skibet i alt 118 kahytter, hvoraf størstedelen befinder sig på det midterste dæk. Der er i alt seks forskellige typer med alt fra Single- til Twin- og Triple-kahytter, der giver mulighed for både enkelt-, dobbelt- eller triple-indlogering. Derudover er der også Suiter, Junior Suiter og Deluxe til dem, der ønsker lidt mere. De fleste kahytter er indrettet med store panoramavinduer (undtagen på nederste dæk), bad og toilet, opvarmning, aircondition, radio, garderobe- og køleskab. Suiterne og Junior Suiterne har også tv og video.

Læs mere

Hoteloverblik

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

krydstogt@profilrejser.dk
/
70 200 100

Anna, Louise, Heidi, Helle, Henrik

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.