Douro Splendour

- Cruiseaway

Flodkrydstogtskibet Douro Splendour tager dig tværs gennem Portugal på den spektakulære flod Douro. Nyd udsigten over flod og vinmarker, mens du ombord på skibet bliver forkælet i særklasse.

Med en kapacitet på kun 126 gæster formår Douro Splendour at bringe dig helt tæt på steder, du aldrig har været før. Oplev Portugal både til vands og på land og få en unik flodkrydstogtoplevelse.

Skibet sejler ned ad Douro, som er den tredjelængste flod på Den Iberiske Halvø. Mens du på land har mulighed for at udforske Portugal, kan du på floden nyde alt fra kolde drikkevarer i skibets bar til et udsøgt måltid i restauranten og afslapning i loungeområdet. Derudover kan du i løbet af dagen solbade og nyde en frisk dukkert i poolen på skibets soldæk.

Douro Splendour blev søsat i 2018 og har et moderne design. Skibets indretning er elegant og skaber rammerne om din flodkrydstogtoplevelse, hvor afslapning og personlig service er i højsædet.

Tre forskellige typer kahytter:

Master Suiter
De udvendige og rummelige Master Suiter med stort vindue fra gulv til loft på Douro Splendour er med dobbeltseng. I kahytten er der separat opholdsområde med sofa, bord, stole, fladskærms-satellit-tv, telefon, pengeskab, hårtørrer og aircondition samt et privat badeværelse med bruser.

Junior Suiter
De udvendige Junior Suiter med stort vindue fra gulv til loft på Douro Splendour er med dobbeltseng. I kahytten er der separat opholdsområde med sofa, bord, stole, fladskærms-satellit-tv, telefon, pengeskab, hårtørrer og aircondition samt et privat badeværelse med bruser.

Dobbelt kahytter

De udvendige dobbelt kahytter med vindue på Douro Splendour har dobbeltseng. I kahytten er der separat opholdsområde med sofa, bord, stole, fladskærms-satellit-tv, telefon, pengeskab, hårtørrer og aircondition samt et privat badeværelse med bruser.

Læs mere

Hoteloverblik

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

krydstogt@profilrejser.dk
/
70 200 100

Anna, Louise, Heidi, Helle, Henrik

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.