Rederier

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

  • Tidsforskel

CroisiEurope

Se alle aktuelle krydstogter med CroisiEurope her

Siden 1976 har CroisiEurope tilbudt flodkrydstogter på de smukkeste vandveje i Europa, og rederiet er et af Europas største og mest erfarne flodkrydstogt rederier.
Rederiet råder over 30 skibe, som sejler på smukke floder i Frankrig, Italien, Spanien, Tyskland og Belgien. Oplev bl.a. den romantiske Rhindal, Rhône og Saône, Seinen, den smukke blå Donau, Douro-dalen og flere floder, hvor du kan udforske og nyde den lokale mad, vin, historie, kunst og kultur.

Personalet ombord taler engelsk, og mange af dem desuden andre europæiske sprog. Alle skibe overholder naturligvis alle sikkerhedsstandarder og er certificeret i overensstemmelse med VERITAS globale standarder, en garanti for sikkerhed og kvalitet. Ombord på CroisiEurope's skibe er der en international atmosfære med et fransk touch.

CroisiEurope er en uafhængig, familieejet virksomhed, og selvom de er blandt de største og mest erfarne, er oplevelsen stadig venlig med et personligt touch.

Læs mere
Vil du til ?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

krydstogt@profilrejser.dk
/
70 200 100

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.