Costa Venezia

- Costa Cruises
Krydstogtskibet Costa Venezia kombinerer ny teknologi med en ægte italienske ånd.

Se alle krydstogter med Costa Venezia her

Med en rejse på det smukke skib Costa Venezia, som har jomfrusejlads i marts 2019, vil du opleve de italienske traditioner på en ny måde – denne gang på havet.


Med i alt 20 dæk tilbyder skibet en kapacitet på 2.116 kahytter, hvor både design og aktiviteter er dedikeret til Marco Polos og Casanovas hjemby Venedig.

Ombord tilbydes du som gæst først og fremmest italiensk inspireret mad, kunst, musik og underholdning. Især karnevallet, der er Venedigs mest traditionelle begivenhed, kan opleves hele året rundt på Costa Venezia, hvor du har mulighed for selv at deltage iklædt en maske eller “vòlto”, som det hedder på venetiansk. 

Derudover tager skibet dig undervejs med på en virtuel og multisensorisk rejse gennem Venedig i form af innovative indslag og elementer baseret på den nyeste teknologi.


Fordele for Classic, Premium, Mini Suite og Suite:

Hvilke fordele er inkluderet i:

Classic:
Billigst mulige pris med adgang til den normale service om bord. Bemærk, at middagstidspunktet først bliver tildelt om bord på skibet. 

Premium og Mini Suite:
Beliggende på de øverste dæk med ekstra bekvemmeligheder, herunder gratis kontinental morgenmad serveret i kahytten (på anmodning), gratis 24-timers service i kahytten (room service) og mulighed for at bestille middag på et bestemt tidspunkt i restauranten. 

Suite:
Gæsterne i de stilfulde og rummelige suiter med eksklusive faciliteter modtager alle rettigheder forbeholdt Premium kahyt gæster. Desuden prioritet ved boarding, velkomst af egen butler (undtagen Mini Suiter), 1 flaske Spumante mousserende vin og andre små lækkerier.

Samsara Suite:
På Costa Fascinosa, Costa Favolosa, Costa Deliziosa, Costa Pacifica, Costa Luminosa, Costa Serena, Costa NeoRomantica og Costa Diadema finder du den exclusive Samsara Spa – en verden af wellness.

Med en Samsara Suite får du flere fordele:

  • Samme fordele som Premium kahyt. 
  • Kahyt nær Samsara Spa med elegant indretning og komfort 
  • Ubegrænset adgang til Samsara Spa, Thalassotherapy Pool, Tridosha Shrine og Temple of Peace 
 
Læs mere

Hoteloverblik

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

krydstogt@profilrejser.dk
/
70 200 100

Anna, Louise, Heidi, Helle, Henrik

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.