Costa neoRomantica

- Costa Cruises

Costa neoRomantica er juvelen i flåden.

Se alle krydstogter med Costa neoRomantica her

Costas nye smukke skib! 

Et resultat af et innovativt total restyling-projekt, der forvandlede Costa Romantica til Costa neoRomantica, og som foretog sin “jomfrurejse” i marts 2012 med det nye navn. Costa neoRomantica er designet som et 4-stjernet luksus resort hotel, og hendes raffinerede og elegante miljøer vil forføre dig ved første øjekast. 

Det nye Costa neoRomantica vil imponere dig med moderne, sofistikeret og lyst design. Gode materialer, hi-tech løsninger og hyggelige omgivelser inspirerer til romantik og afslapning, enten med din partner eller med venner. 

Nyd de rummelige områder af total komfort og oplev den fantastiske udsigt – takket være de store vinduer mod havet. Skibet tager ca. 1.700 passagerer og har 600 besætningsmedlemmer. Der er 789 kahytter, de 86 med privat balkon. 28 suiter, herunder 24 med privat balkon, 56 Samsara kahytter, alle med privat balkon. 

Der findes 4 restauranter, bl.a. de 2 specialrestauranter Samsara Restaurant og Club neoRomantica Restaurant, som kræver betaling. 

Costa neoRomantica tilbyder den mest maleriske Samsara Spa i hele Costa flåden. Intime omgivelser, afslappende farver og blød belysning formidler en enestående følelse af afslapning. Pastelfarver, dæmpet belysning og ædle materialer: alle er designet i de fineste detaljer til at fremme total afslapning. 4.400 m² på to etager, herunder fitnesscenter, thalasso terapi pool, sauna og dampbad. Nyd solen og udsigten fra de 2 swimmingpools, 2 spabad eller når du jogger rundt på den udendørs joggingbane. Nyd showet i skibets eget teater, hvor der hver aften opføres et stort show, besøg kasinoet, eller nyd en drink i en af de 4 barer om bord. Slut aftenen af med et besøg i diskoteket. 

Der er selvfølgelig også et shopping center, bibliotek, internet cafe og børneklubben Squok Club. Vi bedømmer dette skib til 4½ stjerne. 

Fordele for Classic, Premium, Mini Suite og Suite:

Hvilke fordele er inkluderet i:

Classic:
Billigst mulige pris med adgang til den normale service om bord. Bemærk, at middagstidspunktet først bliver tildelt om bord på skibet. 

Premium og Mini Suite:
Beliggende på de øverste dæk med ekstra bekvemmeligheder, herunder gratis kontinental morgenmad serveret i kahytten (på anmodning), gratis 24-timers service i kahytten (room service) og mulighed for at bestille middag på et bestemt tidspunkt i restauranten. 

Suite:
Gæsterne i de stilfulde og rummelige suiter med eksklusive faciliteter modtager alle rettigheder forbeholdt Premium kahyt gæster. Desuden prioritet ved boarding, velkomst af egen butler (undtagen Mini Suiter), 1 flaske Spumante mousserende vin og andre små lækkerier.

Samsara Suite:
På Costa Fascinosa, Costa Favolosa, Costa Deliziosa, Costa Pacifica, Costa Luminosa, Costa Serena, Costa NeoRomantica og Costa Diadema finder du den exclusive Samsara Spa – en verden af wellness. 
Med en Samsara Suite får du flere fordele: 
- Samme fordele som Premium kahyt. 
- Kahyt nær Samsara Spa med elegant indretning og komfort 
- Ubegrænset adgang til Samsara Spa, Thalassotherapy Pool, Tridosha Shrine og Temple of Peace 

Læs mere

Hoteloverblik

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

krydstogt@profilrejser.dk
/
70 200 100

Anna, Louise, Heidi, Helle, Henrik

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.