Costa neoRiviera

- Costa Cruises

Costa neoRiviera har længere ophold i havnene, hvilket giver dig mulighed for at opleve alle de unikke destinationer på din rejse fuldt ud.

Se alle krydstogter med Costa neoRiviera her

På en krydstogtsrejse med Costa neoRiviera vil du opleve en ny måde at rejse på. Skibet besøger havne, hvor andre krydstogtskibe normalt ikke kan komme ind, og der er udflugter langt væk fra de sædvanelige ruter til mindre turistprægede steder.

Afslapning og underholdning

neoRiviera er et stemningsfuldt skib – inspireret af charmen og atmosfæren fra Den Italienske Riviera, Cote d’Azur og og Amalfikysten. Når du er ikke er i land og udforske de spændende destinationer, som neoRiviera besøger på sin vej, er der rig mulighed for afslapning og underholdning ombord på skibet. Her finder du blandt andet 3 restauranter, 6 barer, shopping arkade, 3 swimming pools, jacuzzis, casino, teater, wellness center, fitness center, teater og diskotek.

Om Costa neoRiviera

Costa neoRiviera er oprindeligt bygget i 1999, moderniseret i 2005 og 2007 og overtaget af Costa Cruises i november 2013 efter en renovering af de forskellige udendørs dæk samt alle gæsteområderne. 

På Costa neoRiviera findes der 624 kahytter, hvoraf de 94 er suiter fordel på 8 passagerdæk. Skibet er 216 meter lang og skyder en fart på 36 km/t.

Fordele for Classic, Premium, Mini Suite og Suite:

Hvilke fordele er inkluderet i:

Classic:
Billigst mulige pris med adgang til den normale service om bord. Bemærk, at middagstidspunktet først bliver tildelt om bord på skibet. 

Premium og Mini Suite:
Beliggende på de øverste dæk med ekstra bekvemmeligheder, herunder gratis kontinental morgenmad serveret i kahytten (på anmodning), gratis 24-timers service i kahytten (room service) og mulighed for at bestille middag på et bestemt tidspunkt i restauranten. 

Suite:
Gæsterne i de stilfulde og rummelige suiter med eksklusive faciliteter modtager alle rettigheder forbeholdt Premium kahyt gæster. Desuden prioritet ved boarding, velkomst af egen butler (undtagen Mini Suiter), 1 flaske Spumante mousserende vin og andre små lækkerier.

Samsara Suite:
På Costa Fascinosa, Costa Favolosa, Costa Deliziosa, Costa Pacifica, Costa Luminosa, Costa Serena, Costa NeoRomantica og Costa Diadema finder du den exclusive Samsara Spa – en verden af wellness. 
Med en Samsara Suite får du flere fordele: 
- Samme fordele som Premium kahyt. 
- Kahyt nær Samsara Spa med elegant indretning og komfort 
- Ubegrænset adgang til Samsara Spa, Thalassotherapy Pool, Tridosha Shrine og Temple of Peace 


Læs mere

Hoteloverblik

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

krydstogt@profilrejser.dk
/
70 200 100

Anna, Louise, Heidi, Helle, Henrik

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.