Costa neoClassica

- Costa Cruises
Costa neoClassica er efter en gennemgribende renovering som afsluttes december 2014, et af 3 skibe i Costa neo Collection serien.

Se alle krydstogter med Costa neoClassica her

Disse skibe tilbyder ”slow cruises” til unikke destinationer med store naturoplevelser, kulturelle seværdigheder og med mere tid i hver havn. 

Den klassiske stil og de raffinerede omgivelser gør selve skibet til en opdagelsesrejse i sig selv. Interiøret er blevet omhyggeligt designet ned til den mindste detalje, mens de øvre dæk giver en uovertruffen udsigt.

I dets store toetagers teater findes en mosaik af Emilio Tadini, der med sine prægtige dekorationer giver skibet et ekstra strejf af klasse og stil.

En afslappende pause eller snack i Alfresco Café sætter dig omgående i feriehumør. I skyggen af et stort hvidt sejl udgør den en storslået terrasse med udsigt over havet, hvor du kan spise udendørs og nyde den unikke udsigt, som kun et krydstogt ombord på Costa neoClassica kan give dig.

I de 2 restauranter kan man nyde lokale og regionale kulinariske lækkerier.

Fakta om skibet:

  • 654 kahytter til ca. 1300 passagerer
  • 2 restauranter, 7 barer
  • Wellness Center med fitness, sauna og tyrkisk bad
  • 4 jacuzzier, 2 swimmingpools, udendørs løbebane
  • Teater I 2 etager, casino, diskotek
  • Internet Point, bibliotek, shopping Center, børneklub (Squok Club)
Skibet er på 52.926 brutto tons, er 220 m langt, har 13 dæk og kan skyde en fart af 18,5 knob (ca. 34 km/t).

Fordele for Classic, Premium, Mini Suite og Suite:

Hvilke fordele er inkluderet i:

Classic:
Billigst mulige pris med adgang til den normale service om bord. Bemærk, at middagstidspunktet først bliver tildelt om bord på skibet. 

Premium og Mini Suite:
Beliggende på de øverste dæk med ekstra bekvemmeligheder, herunder gratis kontinental morgenmad serveret i kahytten (på anmodning), gratis 24-timers service i kahytten (room service) og mulighed for at bestille middag på et bestemt tidspunkt i restauranten. 

Suite:
Gæsterne i de stilfulde og rummelige suiter med eksklusive faciliteter modtager alle rettigheder forbeholdt Premium kahyt gæster. Desuden prioritet ved boarding, velkomst af egen butler (undtagen Mini Suiter), 1 flaske Spumante mousserende vin og andre små lækkerier.

Samsara Suite:
På Costa Fascinosa, Costa Favolosa, Costa Deliziosa, Costa Pacifica, Costa Luminosa, Costa Serena, Costa NeoRomantica og Costa Diadema finder du den exclusive Samsara Spa – en verden af wellness. 
Med en Samsara Suite får du flere fordele: 
- Samme fordele som Premium kahyt. 
- Kahyt nær Samsara Spa med elegant indretning og komfort 
- Ubegrænset adgang til Samsara Spa, Thalassotherapy Pool, Tridosha Shrine og Temple of Peace 

Læs mere

Hoteloverblik

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

krydstogt@profilrejser.dk
/
70 200 100

Anna, Louise, Heidi, Helle, Henrik

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.