Costa Mediterranea

- Costa Cruises
Costa Mediterranea er italiensk elegance, raffineret i detaljerne med mange kunstværker inspireret af den italienske adels paladser fra det 16. og 17. århundrede.

Se alle krydstogter med Costa Mediterranea her

Costa Mediterranea sjov, farverig og strålende! Costa Mediterranea krydstogtet vil fortrylle dig, så snart du træder ind i hovedhallen med dens panoramiske glaselevatorer og skulpturer af dansere. Og oven over er et glasloft med udsigt til himmelen. 

Argentieri restauranten er i særdeleshed fantastisk med sin balkon og 139 kunstværker udført i sølv. 

For dem, der elsker sport, er der et stort og fremragende fitnesscenter på tre etager med udsigt over havet og en sportsbane med flere anvendelsesmuligheder på det øverste dæk. 

Fordele for Classic, Premium, Mini Suite og Suite:

Hvilke fordele er inkluderet i:

Classic:

Billigst mulige pris med adgang til den normale service om bord. Bemærk, at middagstidspunktet først bliver tildelt om bord på skibet. 

Premium og Mini Suite:
Beliggende på de øverste dæk med ekstra bekvemmeligheder, herunder gratis kontinental morgenmad serveret i kahytten (på anmodning), gratis 24-timers service i kahytten (room service) og mulighed for at bestille middag på et bestemt tidspunkt i restauranten. 

Suite:
Gæsterne i de stilfulde og rummelige suiter med eksklusive faciliteter modtager alle rettigheder forbeholdt Premium kahyt gæster. Desuden prioritet ved boarding, velkomst af egen butler (undtagen Mini Suiter), 1 flaske Spumante mousserende vin og andre små lækkerier.

Samsara Suite:
På Costa Fascinosa, Costa Favolosa, Costa Deliziosa, Costa Pacifica, Costa Luminosa, Costa Serena, Costa NeoRomantica og Costa Diadema finder du den exclusive Samsara Spa – en verden af wellness. 
Med en Samsara Suite får du flere fordele: 
- Samme fordele som Premium kahyt. 
- Kahyt nær Samsara Spa med elegant indretning og komfort 
- Ubegrænset adgang til Samsara Spa, Thalassotherapy Pool, Tridosha Shrine og Temple of Peace 

Læs mere

Hoteloverblik

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

krydstogt@profilrejser.dk
/
70 200 100

Anna, Louise, Heidi, Helle, Henrik

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.