Costa Magica

- Costa Cruises
Samlingspunktet for selskabeligheden om bord er den gyldne Gran Bar Salento med de kæmpestore vinduer på hver side.

Se alle krydstogter med Costa Magica her

Costa Magica er et spektakulært feriested. Du vil opdage, at stemningen og indretningen af fællesarealerne og swimmingpoolene er inspireret af de smukkeste steder i Italien: Portofino, Smaragdkysten, Maratea, Bellagio…….  

De ydre dæk byder på fantastiske udsigter og masser aktiviteter til at holde dig beskæftiget; det elegante agterdæk med swimmingpool og to jacuzzier har et tag, der kan trækkes tilbage, så du kan tage en dukkert i poolen uanset vejret. 

Det ansete Accademia di Brera i Milano har skabt en række kunstværker over temaet ‘Magic’, som dekorerer skibets trapper og nogle af suiterne ombord. 

Fordele for Classic, Premium, Mini Suite og Suite:

Hvilke fordele er inkluderet i:

Classic:
Billigst mulige pris med adgang til den normale service om bord. Bemærk, at middagstidspunktet først bliver tildelt om bord på skibet. 

Premium og Mini Suite:
Beliggende på de øverste dæk med ekstra bekvemmeligheder, herunder gratis kontinental morgenmad serveret i kahytten (på anmodning), gratis 24-timers service i kahytten (room service) og mulighed for at bestille middag på et bestemt tidspunkt i restauranten. 

Suite:
Gæsterne i de stilfulde og rummelige suiter med eksklusive faciliteter modtager alle rettigheder forbeholdt Premium kahyt gæster. Desuden prioritet ved boarding, velkomst af egen butler (undtagen Mini Suiter), 1 flaske Spumante mousserende vin og andre små lækkerier.

Samsara Suite:
På Costa Fascinosa, Costa Favolosa, Costa Deliziosa, Costa Pacifica, Costa Luminosa, Costa Serena, Costa NeoRomantica og Costa Diadema finder du den exclusive Samsara Spa – en verden af wellness. 
Med en Samsara Suite får du flere fordele: 
- Samme fordele som Premium kahyt. 
- Kahyt nær Samsara Spa med elegant indretning og komfort 
- Ubegrænset adgang til Samsara Spa, Thalassotherapy Pool, Tridosha Shrine og Temple of Peace 

Læs mere

Hoteloverblik

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

krydstogt@profilrejser.dk
/
70 200 100

Anna, Louise, Heidi, Helle, Henrik

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.