Costa Diadema

- Costa Cruises

Costa Diadema er Costa Cruises nyeste, største og mest funklende moderne skib, der havde sin jomfrurejse i november 2014.

Se alle krydstogter med Costa Diadema her

Navnet siger det hele! Skibets harmoniske atmosfære omgiver dig med en majestætisk og raffineret elegance, og med Costa Diademas nytænkende tiltag og spændende rejsemål, vil du få uforglemmelige oplevelser på din krydstogtsrejse. 

Oplev fantastiske destinationer med Costa Diadema

Når du rejser på krydstogt med Costa Diadema vil du møde nogle af Middelhavets skønneste destinationer. Oplev blandt andet det gamle Rom, Venedigs hyggelige kanaler, Firenze og La Spezias idylliske middelhavscharme, og Barcelona og Palmas dejlige strande, spændende seværdigheder og fantastiske shopping muligheder. 

Underholdning og oplevelser ombord på Costa Diadema 

Costa Diadema tilbyder masser af underholdning og oplevelser ombord og med sine 19 dæk er der med garanti aktivitetstilbud for enhver – voksen som barn. 

De mindste vil sikkert sætte pris på børnepoolen og børneklubben i det store eventyrlige slot, mens de lidt ældre måske mere er til fantastiske filmoplevelser i 4D biografen, teenageklubben, vandlandet og de multifunktionelle rum med interaktive spil.

Tag blandt andet en tur i det storslåede treetagers teater, kør om kap i grand prix-simulatoren eller shop løs i den 1000 m² store shopping promenade. Der er også rig mulighed for at nyde dagen med en dukkert i en af skibets swimmingpools, hvoraf den ene er overdækket med et glastag, eller med en god bog på soldækket. 

Holder du af at være aktiv, kan du sagtens holde formen ved lige i Costa Diademas treetagers fitnesscenter, på aerobichold eller på skibets løbebane og multi-sportsbaner. Kom helt ned i gear i den himmelske spa-afdeling, der tilbyder flere forskellige afslappende wellness-behandlinger og lad op til en hyggelig og stemningsfuld aften, som blandt andet kan nydes med kulinariske og gastronomiske oplevelser i skibets restauranter eller en drink i en af de mange barer, lounges og diskoteker. 

Hvis du har smag for forkælelse og stemningsfulde øjeblikke/uforglemmelige oplevelser, så har du smag for Costa Diadema. 

Praktisk om Costa Diadema 

Costa Diadema har hele 19 dæk med plads til knap 5000 gæster, og besætningen tæller 1.253. Der er 1854 skønne rumlige kahytter og suites, hvoraf 852 har egen privat balkon.

Fordele for Classic, Premium, Mini Suite og Suite:

Hvilke fordele er inkluderet i:

Classic:
Billigst mulige pris med adgang til den normale service om bord. Bemærk, at middagstidspunktet først bliver tildelt om bord på skibet. 

Premium og Mini Suite:
Beliggende på de øverste dæk med ekstra bekvemmeligheder, herunder gratis kontinental morgenmad serveret i kahytten (på anmodning), gratis 24-timers service i kahytten (room service) og mulighed for at bestille middag på et bestemt tidspunkt i restauranten. 

Suite:
Gæsterne i de stilfulde og rummelige suiter med eksklusive faciliteter modtager alle rettigheder forbeholdt Premium kahyt gæster. Desuden prioritet ved boarding, velkomst af egen butler (undtagen Mini Suiter), 1 flaske Spumante mousserende vin og andre små lækkerier.

Samsara Suite:
På Costa Fascinosa, Costa Favolosa, Costa Deliziosa, Costa Pacifica, Costa Luminosa, Costa Serena, Costa NeoRomantica og Costa Diadema finder du den exclusive Samsara Spa – en verden af wellness. 
Med en Samsara Suite får du flere fordele: 
- Samme fordele som Premium kahyt. 
- Kahyt nær Samsara Spa med elegant indretning og komfort 
- Ubegrænset adgang til Samsara Spa, Thalassotherapy Pool, Tridosha Shrine og Temple of Peace 

Læs mere

Hoteloverblik

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

krydstogt@profilrejser.dk
/
70 200 100

Anna, Louise, Heidi, Helle, Henrik

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.