Costa Deliziosa

- Costa Cruises
Det sprælske, farverige interiør, der er inspireret af musik, er specielt fremstillet med musikalske anstrøg, der karakteriserer atmosfæren ombord.

Se alle krydstogter med Costa Deliziosa her

Hemmeligheden ved skibets skønhed er stilafvekslingen. Ombord på Costa Deliziosa er alt forunderligt, fængslende og underholdende. 

Med en Grand Prix-simulator, et spektakulært udvendigt soldæk med glastag og aftenbiograf og et auditorium, der oser af eksklusiv teknologi, der kan garantere exceptionel lydkvalitet, er oplevelserne uendelige.

Skibet har også Samsara Spa, der med sine orientalske ritualer og magiske atmosfære tilbyder dig øjeblikke med fuldstændig afslapning.

OBS! På Costa Deliziosa er golf-simulatoren lukket.

Fordele for Classic, Premium, Mini Suite og Suite:

Hvilke fordele er inkluderet i:

Classic:
Billigst mulige pris med adgang til den normale service om bord. Bemærk, at middagstidspunktet først bliver tildelt om bord på skibet. 

Premium og Mini Suite:
Beliggende på de øverste dæk med ekstra bekvemmeligheder, herunder gratis kontinental morgenmad serveret i kahytten (på anmodning), gratis 24-timers service i kahytten (room service) og mulighed for at bestille middag på et bestemt tidspunkt i restauranten. 

Suite:
Gæsterne i de stilfulde og rummelige suiter med eksklusive faciliteter modtager alle rettigheder forbeholdt Premium kahyt gæster. Desuden prioritet ved boarding, velkomst af egen butler (undtagen Mini Suiter), 1 flaske Spumante mousserende vin og andre små lækkerier.

Samsara Suite:
På Costa Fascinosa, Costa Favolosa, Costa Deliziosa, Costa Pacifica, Costa Luminosa, Costa Serena, Costa NeoRomantica og Costa Diadema finder du den exclusive Samsara Spa – en verden af wellness. 
Med en Samsara Suite får du flere fordele: 
- Samme fordele som Premium kahyt. 
- Kahyt nær Samsara Spa med elegant indretning og komfort 
- Ubegrænset adgang til Samsara Spa, Thalassotherapy Pool, Tridosha Shrine og Temple of Peace 
Læs mere

Hoteloverblik

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

krydstogt@profilrejser.dk
/
70 200 100

Anna, Louise, Heidi, Helle, Henrik

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.