Costa Cruises

Klassisk italiensk og international stil

Costa Cruises er ét af Europas største krydstogtrederier med vægt på den italienske kultur. Den italienske arv ses tydeligt ombord på skibene, hvor tema og indretning er en blanding af klassiske italiensk og international stil, med stærke farver og dekorative detaljer. Et krydstogt med Costa er derfor en oplevelse af at være på ferie i Italien, bare til søs. I Costa flåden findes hovedsageligt krydstogtskibe i den store klasse, med plads til mere end 3000 passagerer af gangen.

Sejlområde

Costa Cruises sejler over det meste af verden, men har deres hovedfokus på områder som Middelhavet, Asien og Caribien. Se aktuelle kampagnetilbud nederst på siden.

Se alle krydstogter med Costa Cruises

I flere størrelse og skibsklasser

De genkendelige Costa skibe med de gule skorstene, kommer i flere størrelser og skibsklasser. Fra de mindste som kan medtage omkring 1800 passagerer til de største som kan medtage over 6000 passagerer af gangen. Fælles for alle skibene er de mange underholdnings- og aktivitetstilbud ombord. På et Costa Krydstogt er der nemlig noget at foretage sig for personer i alle aldre, børn som voksne. 

Masser af underholdning

Ombord finder du både teater, biograf, diskotek, shopping og kasino. For vandhundene kan nævnes skibenes swimmingpools og vandland med vandrutsjebaner. Du har også mulighed for at tage en tur i fitness- eller spaafdelingen. Ombord finder du også flere forskellige restauranter og cafeer. Vælg lige det du har lyst til, alt efter sult og humør.

Aktuelle tilbud og kampagner med Costa Cruises

Check-in og udflugter

Når du rejser med Costa Cruises kan du foretage ”Check In” online ligeså snart du har booket krydstogtet. Vi anbefaler at foretage ”Check In” online, så ventetiden i havnen forkortes og du kommer hurtigere ombord. Efter bestilling af dit krydstogt vil du modtage et booking nr. som du skal bruge både ved ”Check In” online og bestilling af udflugter på de forskellige destinationer.

Check-in og bestil udflugter

Kahytskategorier

Når du skal vælge kahyt til dit krydstogt, kan du hos Costa både vælge mellem forskellige indvendige kahytter, udvendige kahytter, kahytter med balkon og suiter. Kahyttens karakter, services og faciliteter afhænger af hvilken kahytskategori du vælger.

Hos Costa Cruises har man kahytskategorier til alle behov. Eksempelvis tilgodeser Basic kahytterne gæsten som blot ønsker selve kahytten, uden diverse services, men til en fordelagtig pris. Samsara kahytterne er til gæsten som ønsker et all-inklusive ophold med alle services inkluderet, såsom drikkevarepakke og spabehandlinger. Selvfølgelig findes der også en kahytskategori til alle dem, som gerne vil have noget lige midt imellem.

Læs mere om kahyttens faciliteter ved bestilling af dit krydstogt eller spørg din rejsekonsulent hvis du har spørgsmål.

Restauranter ombord

Ombord på Costas skibe kan du nyde godt af flere forskellige muligheder når sulten melder sin ankomst. Spis din morgenmad, frokost og aftensmad i a la carte restauranten eller buffetrestauranten. Begge byder på mange forskellige retter, internationale men selvfølgelig også med et strejf af Italien.

Herudover vil der på nyere Costa skibe også være et udvalg af specialrestauranter med menuer fra hele verden. Bemærk! Måltider i specialrestauranterne er IKKE inkluderet i krydstogtets pris.

Drikkevarepakker

Du kan vælge at tilkøbe forskellige drikkevarepakker til dit krydstogt alt efter ønske og behov. Costa Cruises tilbyder drikkevarepakker i flere forskellige prisklasser. Måske ønsker du blot et glas vin eller en øl til frokost og aften, måske er du mere til cocktails ved poolen eller måske vil du bare gerne have lidt af det hele. Costa Cruises har lidt for enhver smag.

Drikkepenge

Drikkepenge til skibets personale er ikke inkluderet i krydstogtets pris. Drikkepengene kan lægges til reservationen hjemmefra eller betales via din konto ombord.

Inkluderet i prisen

Hos Costa Cruises er følgende altid inkluderet i prisen: ophold i valgte kahytstype, helpension ombord (ikke specialrestauranter), vand, kaffe, te og juice til morgenmaden, vand til frokost, shows og underholdning, fitnessfaciliteter (holdtræning mod gebyr), swimmingpools og børneklubber.

Særligt for børn og unge

Der er masser af aktiviteter for børn, såvel som for teenagere på et krydstogt med Costa Cruises. Eksempelvis vil børnene med sikkerhed kunne more sig og være beskæftigede på hele turen med alt fra børneklubber, pizza parties, skattejagt, is-fester, ansigtsmaling, karaoke konkurrencer og meget, meget mere. Ombord på Costas findes der Squok børneklubben, som er tilgængelig for børn fra 3 år og opefter, samt en Teens Club fra teenagere i alderen 12-17 år.

Påklædning

Costa Cruises har ingen egentlige krav til påklædningen og de fleste gæster er overvejende afslappet klædt. Vi anbefaler dog at man klæder sig alt efter aktivitet, dvs. behageligt og afslappet ferietøj ved udflugter, på stranden eller ved poolen, samt lidt pænere til middagen eller forestillingen om aftenen.

Loyalitetsprogram

Costa Cruises har deres eget loyalitetsprogram, Costa Club. Costa Club er for dig som elsker at rejse med Costa, men også for dig som overvejer at tage på dit første krydstogt med Costa. Du vil som medlem af Costa Club straks kunne gøre brug af klubbens fordele, som gradvist vil øges jo flere gange du rejser med Costa.

Kvinde Kigger På Ipad

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.