Rederier

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

  • Tidsforskel

Costa Cruises 3*

Se alle aktuelle krydstogter med Costa Cruises her

Efter bestilling af dit krydstogt modtager du et booking nr. på dit krydstogt. Herefter kan du via nedenstående link logge ind på din reservation og bestille udflugter på destinationerne.

Link til check-in  Praktisk info om rederiet (PDF)

Det italienske rederi Costa Cruises er Europas største krydstogtrederi og råder over 16 skibe. Costa Cruises krydstogter er italiensk inspireret, og det betyder, at I får en oplevelse af at være på ferie i Italien ombord. Atmosfæren, servicen og underholdningen ombord appellerer til alle europæere. Alle fartøjer er indrettet med en blanding af klassisk italiensk og international stil, med mange stærke farver og dekorative detaljer. En stor del af skibene er helt nye og mange kan have mere end 3000 passagerer ombord. De mindre Neo skibe er ældre men ny-renoverede og meget charmerende og kan have op til 2000 passagerer ombord. 

 

Nyt Costa koncept fra 1. april 2017

Costa Cruises ændrer deres kategorisering af kahytter og hvad der er inkluderet i prisen. Det nye koncept er gældende fra 1. april 2017 på alle afrejser. 
Her på profilrejser.dk vil du primært finde Basic, Comfort og Deluxe priser. Der er mere inkluderet i Comfort og Deluxe kategorierne.

Du vil også på enkelte afgange se vores særpriser og specialtilbud hvor der IKKE er inkluderet drikkevarepakke og der er andre betingelser gældende. 
 
Basic: Der er IKKE inkluderet drikkevarepakke og kahyt nr. tildeles først ved check-in på skibet.
Comfort Formula Classic: Drikkevarepakke ”Pranzo e Cena” – vin, øl og vand serveret i glas til frokost og middag i hovedrestauranten og buffetrestauranten.
Comfort Formula Premium: Drikkevarepakke ”Piu Gusto” – all inclusive med husets drinks, cocktails, vin, øl og vand serveret i glas. 
Deluxe Formula Deluxe: Drikkevarepakke ”Intenditore” – all inclusive med eksklusive spiritusmærker og vine. 

Prisgaranti i Comfort og Deluxe: Costa Cruises har prisgaranti. Det betyder, at prisen ikke bliver billigere, men tværtimod kan stige - det betaler sig at bestille tidligt. 
 
costa koncept
Klik på skemaet for at se i fuld størrelse

Godt tilbud til hele familien 

Costa Cruises tilbyder ofte gode rabatter på krydstogter på udvalgte datoer. For børnefamilier er der tit gode priser at hente, når børnene får en opredning i forældrenes kahyt. Costa Cruises har altid en række tilbud under ”Pronto Price”, hvor du kan opnå gode besparelser, hvis du bestiller dit krydstogt i god tid før afrejsen. Ombord på et Costa skib finder du aktiviteter for alle aldre samt børneklub for børn mellem 3 og 17 år. 

Oplevelser for alle aldre 

Der er masser af underholdning, faciliteter og aktiviteter for alle aldre, familier, teenagere og børn på et krydstogt med Costa Cruises. Børnene vil med sikkerhed kunne more sig og være beskæftigede på hele turen med alt fra børneklubber, pizza parties, skattejagt, is-fester, ansigtsmaling, karaoke konkurrencer og meget, meget mere. Der er ligeledes masser af aktiviteter for teenagere! De voksne kan eksempelvis tage et kursus i italiensk, gå på madlavningskursus og lære Italiens skønne mad bedre at kende, tage på shopping i de taxfree butikker eller nyde diverse kropsbehandlinger i spaen. På alle krydstogter på 7 nætter eller længere vil der blive afholdt White Night, dvs. det er en god ide at medbringe hvidt tøj, hvis I ønsker at ”blende ind”, dette er ikke et krav. 

Costa neoClassica, Costa neoRiviera, Costa neoRomantica 

De 3 skibe i Costa neo Collection serien tilbyder en ny måde at rejse på. Med ”slow cruises” til unikke destinationer med store naturoplevelser, kulturelle seværdigheder og med mere tid i hver havn. Den klassiske stil og de raffinerede omgivelser gør skibene til en opdagelsesrejse i sig selv. Interiøret er omhyggeligt designet ned til den mindste detalje, mens de øvre dæk giver en uovertruffen udsigt. Vi bedømmer Costa neo skibene til 3,5 stjerner. 
 

Altid inkluderet i prisen: 

- Ophold i valgte kahytstype 
- Helpension ombord 
- Fra 1. april 2017 er der inkluderet drikkevarepakke på de fleste krydstogter med Costa Cruises. Gælder ikke på Basic kahyt priser samt vores særpriser og specialtilbud.
- Vand, kaffe, te og juice til morgenmaden i selvbetjeningsautomaterne 
- Vand til frokost i selvbetjeningsautomaterne 
- Shows og underholdning hver dag 
- Fitnesscenter (holdtræning mod gebyr) 
- Svømmepools 
- Børneklubber 

Check in og udflugter: 

Efter bestilling af dit krydstogt modtager du et booking nr. på dit krydstogt. Herefter kan du på nedenstående link logge ind på din reservation og bestille udflugter på destinationerne. Ligeledes anbefaler vi også at lave ”Check In” inden afrejse, så vil ventetiden ved check in forkortes. 
Link til check in her

Kahytskategorier 

Basic kahyt:
Som Classic, men uspecificeret kahyt, d.v.s. at kahyt nr. først tildeles ved check-in på skibet. Drikkevarepakke er IKKE inkluderet, men kan tilkøbes.   

Classic kahyt (billigst mulige pris) 
Adgang til den normale service ombord. Bemærk, at middagstidspunktet først bliver tildelt ombord på skibet. 
Kahytter med vindue kan være med begrænset udsyn pga. redningsbåde. Kahytter med balkon, kan være med stålbalkon. 

Premium kahyt
- Bedre beliggenhed, ofte på højere dæk. 
- Gratis kontinental morgenmad serveret i kahytten (på anmodning). 
- Gratis 24-timers roomservice i kahytten. 
- Forhåndsprioritet af ønsket spisetidspunkt i restauranten. 
- Dobbelt CostaClub point og adgang til alle øvrige fordele i loyalitetsprogrammet. 

Familie Plan (2 voksne & 2 børn) 

Bestil en kahyt til de voksne og få en bedre pris på indvendig kahyt til børnene. Ved tidlig bestilling får man ofte kahytter overfor eller nær hinanden. 

Samsara kahytter og suiter 
På Costa Fascinosa, Costa Favolosa, Costa Deliziosa, Costa Pacifica, Costa Luminosa, Costa Serena og Costa NeoRomantica finder du den exclusive Samsara Spa – en verden af wellness. 
Med en Samsara kahyt får du flere fordele: 
- Samme fordele som Premium kahyt. 
- Kahyt nær Samsara Spa med elegant indretning og komfort 
- Ubegrænset adgang til Samsara Spa, Thalassotherapy Pool, Tridosha Shrine og Temple of Peace 

Restauranter:

Hovedrestauranten: 
Morgenmad: Varme og kolde retter 
Frokost og aftensmad serveres a la carte. Italiensk og international mad 
Aften serveres a la carte 5 retters menu 
Der vil være 2 forskellige spisetider om aftenen ca. 19:00 og 21:00 
Buffetrestauranten: 
Indeholder mange forskellige retter og er åben til morgenmad (kun kolde retter) og frokost (afslappet dresscode). 
Om aftenen omdannes restauranten til et Italiensk Pizzeria. Der vil være et tillæg per person på 5€. Buffeten er åben på de aftener, hvor der er sen afrejse, og hvor skibet ligger i havn over natten. 
Betalingsrestaurant 
- A La Carte Club Restaurants 
- Formel restaurant (se dresscode i skibets avis) 
- Tillæg på EUR 25 og bordreservation 

Forkæl dig selv med en ekstraordinær gastronomisk oplevelse. Kvaliteten af ingredienserne samt de højt uddannede kokkes ekspertise og kreativitet, vil gøre dine middage mindeværdige. 
På Ms Diadema har I 3 valgmuligheder vedr. middag. I kan vælge mellem 1. eller 2. sitting samt fast plads, fast tid i en af hovedrestauranterne, eller åben sitting, hvor I kan spise, når I vil, i et aflukket område af buffet restauranten Blu (det er al la carte, som serveres her).

Påklædning: 

I hovedrestauranten er dresscoden afslappet. Der vil dog være 2 formelle aftener - se dresscode i dagens avis ombord. 
Buffetrestauranten afslappet. 

Børneklubber: 

- Squok klubben er Costa Cruises børneklub og er tilgængelig for børn mellem 3 (uden ble) og 17 år. 
- Mini klubben er for børn i alderen 3-6 år 
- Maxi klubben er for børn i alderen 7-11 år 
- Teen junior klubben er for børn i alderen 12-14 år (adgang til en speciel teenage-zone) 
- Teen klubben er for børn i alderen 15-17 år (adgang til en speciel teenage-zone) 

Børn under 3 år skal være i følgeskab med en voksen for at få adgang. Børn under 3 år har ikke adgang til squok klubben under travle tider i højsæsonen. 

Internet priser: 

Priser:  €
 US$ (Nord- og Sydamerika)
US$ (Asien)  
Internet per minut    0,50
 0,50
 0,50
1 times internet 
 20
 27  10
3 timers internet
 48  65  24
Oprettelse*
 3  3  3
*Betales kun én gang.

Der er bestemte pakker for ”Jordomrejser” med specielle priser. Alle priser ændres hyppigt, og det anbefales derfor, at man tjekker WiFi-priserne, når man er ombord. 

Drikkepenge beløb: 

Drikkepenge er obligatorisk og bliver trukket på kontoen i slutningen af krydstogtet. Priserne afhænger af, hvor lang tid man har været på krydstogtet. Ca. 12 EUR pr. voksen / 6 EUR pr. barn pr. dag.

Rygeregler:

Rygning er kun tilladt i afmærkede områder udendørs. Enkelte steder er det muligt at ryge inden for, det er forskelligt fra skib til skib. Man må godt ryge på balkonen, men det er strengt forbudt at kaste skodder ud over skibssiden, da det kan være en potentiel brandfare. 

Mobil app: 

Costa har deres egen app, som er gratis og giver overblik over hvert skibs individuelle tilbud. Denne kan bl.a. benyttes til at kommunikere med dine andre medrejsende ombord på skibet. App’en kan med fordel downloades i ’App-store’ inden afrejse. 

Drikkevarer priser: 

Costa Cruises tilbyder følgende drikkevarepakker: 
Pranzo & Cena: Udvalgte vine, øl og vand serveret i glas til frokost og middag. 
Kr. 130,- pr. person pr. dag. 
Brindiamo: Udvalgte spiritusmærker, vine, øl og vand serveret i glas i restauranter og barer og så længe der er åbent. 
Kr. 200,- pr. person pr. dag. 
Piu` Gusto: Udvalgte spiritusmærker, vine, øl og vand serveret i glas i restauranter og barer og så længe der er åbent. Pakken indeholder også 34 forskellige cocktails og drinks. 
Kr. 225,- pr. person pr. dag. 
Børn: Inkluderer et stort udvalg af sodavand.
Priser fra kr. 135,- pr. person pr. dag. 
Børn (under 18) må ikke få serveret alkohol. (I USA er alkoholgrænsen hævet til 21 år) 

Vejledende priser for alkohol ombord: 
1 flaske vin: 150 kr. 
1 flaske sodavand: 24 kr. 
1 øl: 38 kr. 
1 drink: 60 kr. 
1 glas vin: fra 65 kr. 

Check in

Link til check in 

Minimum alder: 

Børn under 18 år er tilladt, hvis de er i følgeskab med en voksen 

CostaClub 

Hvordan bliver man medlem? 
Tilmelding er tilgængeligt fra Costa Cruises hjemmeside, hvis man har været på et Costa Cruise. Der er fire stadier af medlemskab, som giver fordele afhængigt af hvor lang tid, man har været ombord på Costa Cruise krydstogter. 
Hvad er fordelene? 
- Velkomst Frugtkurv 
- Gratis fødselsdags- og bryllupsdagskage 
- Chokolade i kahytten på gallaaften 
- 10% rabat på Costas logovarer 
- 20% rabat på alle internet point 
- 20% rabat på vinpakker 
- 20% rabat på minibaren 
- 20% rabat på vaskeservice 
 

Wellness:

Costa tilbyder deres eget spabad, fuldt udstyret fitness rum, frisør, solarium og skønhedssalon. Desuden har de deres eget eksklusive Samsara spa, som man kan købe adgang til enten via et gebyr eller igennem køb af en Samsara kahyt. 

Regler vedr. Graviditet

Man må ikke være inde i eller efter 24 uge.

Læs mere

Vil du til ?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

krydstogt@profilrejser.dk
/
70 200 100

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.