Celestyal Olympia

- Celestyal Cruises

Celestyal Olympia er et mindre, yacht-lignende krydstogtskib med komfortabelt design og luksuriøse lounges, barer, restauranter og butikker

Celestyal Crystal har 10 passagerdæk og tager ca. 1500 passagerer i 724 rummelige kahytter og suiter, hvor alle er flot indrettet med brusebad, WC, telefon, hårtørrer, værdiboks og TV.

Når du ikke er i land for at udforske de spændende destinationer, som Celestyal Olympia besøger på sin vej, har du god tid til at slappe af og nyde skibets faciliteter, herunder to restauranter og to barer, elegante lounges, internet hjørne, teater, diskotek, fotogalleri, duty free-butikker, swimming pool, jaccuzzi, fitness center, spa & massage og skønhedssalon.

Du kan også slappe af i solen med den milde havbrise ved Helios poolbaren eller nippe til din favoritdrink i Muses Lounge & Bar. I Horizons Lounge & Bar kan du nyde den fantastiske udsigt over det endeløse ocean i de stjerneklare nætter.

Ombord kan du deltage i et hav af aktiviteter, såsom udendørs sport med dine medrejsende. Her findes både basketball-bane, volleyball og fodbold, ligesom du kan deltage på Zumba-hold eller prøve kræfter med bordtennis eller dartspil. Kig det daglige program igennem og vælg den workshop, der interesserer dig, for eksempel undervisning i origami eller andre kreative aktiviteter. Undervejs på krydstogtet er der dansetimer, hvor du kan lære alle 'moves' i de traditionelle græske danse som Sirtaki, Kalamatianos og Hasapiko, ligesom der er undervisning i det græske sprog.

Ombord på Celestyal Olympia kan du nyde dine måltider efter behag. Aura Grill og Leda Buffet byder på en lækker varieret buffet, og er du til mere formelle spiseoplevelser, kan du besøge Aegean Restaurant. På Helios, Eclipse eller Muses Lounge & Bar kan du nyde en kop kaffe eller din favoritcocktail. Hvis du er til lidt aftenhygge kan du altid slappe ved Thalassa bar til en aftendrink under åben himmel.
  
Skibet har aircondition overalt og er udstyret med stabilisatorer, telefon, fax, satellit-telefon og har en læge ombord. Valuta ombord er euro og der betales enten kontant eller via kreditkort (VISA, MasterCard eller American Express).

Læs mere

Hoteloverblik

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

krydstogt@profilrejser.dk
/
70 200 100

Anna, Henrik, Louise

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.