Celestyal Crystal

- Celestyal Cruises

Krydstogskibet Celestyal Crystal er med sit unikke yacht-lignende og komfortable design en luksuriøs og fantastisk oplevelse i sig selv

Celestyal Crystal har 10 passagerdæk og tager ca. 1200 passagerer i 476 rummelige kahytter og suiter, hvor alle er flot indrettet med brusebad, WC, telefon, hårtørrer, sikkerhedsboks og TV.

Når du ikke er i land for at udforske de spændende destinationer, som Celestyal Crystal besøger på sin vej, har du god tid til at slappe af og nyde skibets faciliteter, herunder tre restauranter, fire barer, elegante lounges, internet hjørne, teater, diskotek, fotogalleri, Duty Free-butikker, swimming pool, jaccuzzi, fitness centre, spa & massage og skønhedssalon. Du kan også slappe af i solen med den milde havbrise ved Helios poolbaren eller nippe til din favoritdrink i Muses Lounge & Bar. I Horizons Lounge & Bar kan du nyde den fantastiske udsigt over det endeløse ocean i de stjerneklare nætter.

Ombord på Celestyal Crystal kan du nyde dine måltider efter behag. Aura Grill og Leda Restaurant byder på en lækker varieret buffet, og er du til mere formelle spiseoplevelser, kan du besøge Amalthia & Olympus Restaurant.
  
Skibet har aircondition overalt og er udstyret med stabilisatorer, telefon, fax, satellit-telefon og har læge ombord. Skibet er 162 meter langt, vejer 25.610 BRT og skyder en fart på 19 knots (35 km/t). Valuta ombord er euro og der betales enten kontant eller via kreditkort (VISA, MasterCard eller American Express).

Læs mere

Hoteloverblik

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

krydstogt@profilrejser.dk
/
70 200 100

Anna, Henrik, Louise

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.