Rederier

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

  • Tidsforskel

Celestyal Cruises

Celestyal Cruises er et af de vigtigste krydstogtrederier i deres hjemland Grækenland og den fremmeste operatør, der betjener de græske øer og det østlige Middelhav. Rederiet har to mellemstore skibe, som ikke er større end de kan levere en oprigtig og personlig service.

Virksomhedens filosofi er 'destinationen', og hvert krydstogt fokuserer på ægte kulturelle fordybelser og tilbyder autentiske oplevelser både ombord og på land, uanset hvor deres skibe sejler.

Celestyal Cruises' mission

Rederiets mission er at tilbyde gæsterne en fantastisk personlig oplevelse, hvor du lever, føler og smager det bedste, som hver region har at tilbyde. De mellemstore, hyggelige skibe tager dig til alle de berømte destinationer på de græske øer og det østlige Middelhav.

Se alle aktuelle krydstogter med Celestyal Cruises

Læs mere
Vil du til ?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

krydstogt@profilrejser.dk
/
70 200 100

Anna, Henrik, Louise

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.