Celebrity Solstice

- Celebrity Cruises
Celebrity Solstice er det nyeste skib i Solstice-klassen med et forædlet niveau af elegance. 

Se alle krydstogter med Celebrity Solstice her

Hun blev søsat i 2008 og er et smukt og yderst komfortabelt skib med plads til 2.850 gæster.  Med sine 315 meter og 14 etager indbyder hun til udendørs aktiviteter på nyslået græsplæne på øverste etage, kulinariske oplevelser på de mange og varierede restauranter og selvforkælelse i AquaSpa®-afslapningsrummet. Nyt på dette skib er ”Aqua Class” som henvender sig til de gæster som ønsker den totale spa oplevelse. Kahytterne er beliggende på samme dæk som Aqua Spa afslapningsrummet og har speciel adgang til spa afdelingen, såvel som reservation i den sunde specialrestaurant ”Blu”. Aftenerne kan nydes i Celebrity Central med shows, komedier, levende musik eller en god film i behagelig, afslappende atmosfære.

Kahytterne er på ca. 16 - 23 kvm og har TV, telefon, føntørrer, safetyboks, badekåber, aircondition, badeværelse med bruser, 24 timers roomservice, minibar, en dobbeltseng eller to enkeltsenge og sofa.

Læs mere

Hoteloverblik

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

krydstogt@profilrejser.dk
/
70 200 100

Anna, Louise, Heidi, Helle, Henrik

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.