Celebrity Flora

- Celebrity Cruises

Med Celebrity Flora oplever du et skib, der i høj grad komplementerer sine omgivelser, samtidig med at det kombinerer luksus, bæredygtighed og moderne design. Celebrity Flora er skræddersyet efter sit vigtigste rejsemål, Galápagos-øerne.

Se alle krydstogter med Celebrity Flora her

Celebrity Flora giver dig en helt unik rejseoplevelse, der i alt fra design til faciliteter har sin destination i tankerne. Med Celebrity Flora nøjes du ikke bare med at besøge Galápagos-øerne, du får lov til at opleve øerne, både til søs og på land, mens du bor i luksuriøs suite på dette miljøvenlige skib.

Celebrity Flora har en kapacitet på 100 passagerer og garanterer en intim krydstogtoplevelse, hvor rummelighed, komfort og serviceniveau er i høj kurs. Hvor end du befinder dig på skibets seks dæk, har du en unik udsigt til Galapagos-øerne, da Celebrity Flora tilbyder sine gæster en 360-graders udsigt.

Ombord kan du opleve delikate måltider kreeret af skibets Michelin-kok. Morgenmad, frokost og aftensmad serveres dagligt i skibets eksklusive hovedrestaurant, Seaside Restaurant. Derudover kan du også smage fisk og skaldyr af højeste kvalitet på den udendørs restaurant Ocean Grill, der tilbyder et afslappet miljø med panoramaudsigt og middag under stjernerne.

Blandt skibets andre faciliteter er Discovery Lounge, hvor du kan nyde en drink i baren, slappe af i de komfortable møbler eller lade dig underholde af naturelskere, der vil gøre dig klogere på Galápagos-øerne. Hvis du ønsker at indsamle viden på egen hånd, kan du besøge skibets bibliotek. Nyd også udendørs afslapning på The Vista med en tur i spa og en drink i hånden og oplev stjernehimlen på skibets Stargazing-platform.

Læs mere

Hoteloverblik

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

krydstogt@profilrejser.dk
/
70 200 100

Anna, Louise, Heidi, Helle, Henrik

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.