Celebrity Edge

- Celebrity Cruises

Celebrity Cruises hidtil mest ambitiøse projekt - Celebrity Edge.

Se alle krydstogtstilbud med Celebrity Edge

I december 2018 havde Celebrity Edge sin jomfrusejlads i Caribien. Her har innovation, teknologi og banebrydende design gjort det muligt at skabe en helt ny skibsklasse, og bringe destinationen tættere på gæsten.

Moderne design og 3D teknologi er i fokus. Som noget helt revolutionerende kan gæster opleve og benytte The Magic Carpet. En gigantisk frithængende glasplatform, der bevæger sig op og ned mellem 2. og 16. dæk og konstant skifter funktion og indhold fra dæk til dæk; en dag udgør den en restaurant med imponerende udsigt, en anden forlængelse af poolområdet eller en komplet bar med levende musikoptrædener.

Edge Launches er også noget nyt og enestående for Celebrity Edge. Luksuriøse både transporterer gæsterne fra skibet hurtigere og mere komfortabelt i land end nogensinde før.  
Skibet har desuden en løberute, der tager dig rundt på resortdækket, en rooftop garden med hyggelig atmosfære og et pooldæk med flådens hidtil største pool. 

Læs mere

Hoteloverblik

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

krydstogt@profilrejser.dk
/
70 200 100

Anna, Louise, Heidi, Helle, Henrik

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.