Celebrity Constellation

- Celebrity Cruises

Velkommen ombord på Celebrity Constellation - hvor mulighederne er mange og oplevelserne venter til søs!

Skibet Celebrity Constellation blev bygget I 2002 og er en del af Millennium klassen og søsterskib til Celebrity Millennium, Infinity og Summit. Ombord på er der kræset for sanserne med elegant indretning og topmoderne faciliteter.

Ombord finder man kahytter og suiter i forskellig karakter og størrelse, samt flere prisvindende restauranter, med mad fra hele verden. Glæd dig til god underholdning i form af broadwayshows og pulserende natklubber. Trænger du til en velværende stund, kan du benytte skibets spaafdeling, som tilbyder massevis af afslappende behandlinger.

Skibet har desuden også flere jacuzzis og swimmingpools, hvoraf den ene kan overdækkes og dermed give mulighed for at tage en dukkert i al slags vejr. Du kan også både holde formen ved lige på løbebanen eller nyde en god film i skibets biograf.

Tekniske data: 1950 passagerer og 999 besætningsmedlemmer. Skibet er 294 meter langt og har i alt 11 dæk.

Se alle krydstogter med Celebrity Constellation her

Læs mere

Hoteloverblik

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

krydstogt@profilrejser.dk
/
70 200 100

Anna, Louise, Heidi, Helle, Henrik

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.