Celebrity Apex

- Celebrity Cruises

Krydstogtskibet Celebrity Apex er en del af en helt ny og banebrydende skibsklasse fra Celebrity Cruises.

Se alle krydstogtstilbud med Celebrity Apex

Her har innovation, teknologi og design gjort det muligt at bringe destinationen tættere på gæsten. Skibet forventes at sejle sin jomfrurejse i april 2020.

Skibets indretning er designet og udviklet med luksus fra inderst til yderst i tankerne. Kombinationen af det lukseriøse interiør og den udbredte brug af den nyeste teknologi, bl.a. 3D teknologi får skibet til at fremstå som helt ekseptionelt og nytænkende. Her har man muligheden for en helt ny og spændende krydstogtoplevelse. 

Ombord finder man kahytter og suiter af forskellig karakter og størrelse, samt flere restauranter og barer at vælge imellem. Skibet tilbyder selvfølgelig massevis af underholdnings- og aktivitetsmuligheder, har en af rederiets største swimmingpools, en rooftop garden med hyggelig atmosfære, samt en løbebane.

Oplev også den gigantiske frithængende glasplatform, The Magic Carpet, som bevæger sig fra 2. og 16. dæk og konstant skifter funktion og indhold fra dæk til dæk; en dag udgør den en restaurant med imponerende udsigt, en anden forlængelse af poolområdet eller en komplet bar med levende musikoptrædener.

Luksuriøse både transporterer gæsterne fra skibet hurtigere og mere komfortabelt i land end nogensinde før.

Tekniske data: 2910 passagerer, skibet er ca. 306 meter langt og ca. 39 meter bredt.

Læs mere

Hoteloverblik

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

krydstogt@profilrejser.dk
/
70 200 100

Anna, Louise, Heidi, Helle, Henrik

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.