Carnival Vista

- Carnival Cruise Line
Carnival Vista er Carnival Cruises nye skib, der søsættes i maj 2016.

Se alle krydstogter med Carnival Vista her

Carnival Vista er bygget til at bringe dig tættere på havet, og skibet åbner op for udendørs steder og aktiviteter, som f.eks. Havana Bar & Pool, Seafood Shack, SkyRide (en zipline) over SportSquare, der igen byder på et væld aktiviteter. Desuden indeholder det en masse familie- og børnevenlige rum bl.a. den første IMAX-biograf på havet. 

Havana kahytter og suiter 

Skibets designere har integreret brugerdefinerede kahytter med cubansk tema for elskere af den cubanske kultur. Disse kahytter og suiter er eksklusivt beliggende nær Havana bar, pool og klub - i dagtimerne kun for medlemmer, og om natten et sjovt mødested for alle. Alle Havana kahytter har en unik indretning, med adgang til et ekstra stort udendørs lounge område. I en Havana Cabana suite vil du finde en luksuriøs regnbruser i dit bad plus en lounge og hængekøje udenfor. Alle gæster i Havana kahytter skal være 12 år eller ældre.

Læs mere

Hoteloverblik

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

krydstogt@profilrejser.dk
/
70 200 100

Anna, Louise, Heidi, Helle, Henrik

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.