Carnival Victory

- Carnival Cruise Line

Læn dig tilbage og nyd dette fantastiske krydstogt på rejse mod eksotiske Bahamas og Caribien.

Aktiviteter og afslapning

Ombord er der aktiviteter for hele familien. Køl af i de 3 pools, sus ned af vandrutsjebanen, dyst på en 9 hullers mini-golf bane, træn i det veludstyrede fitnesscenter med et bredt udvalg af holdaktiviteter eller løb en smuk tur på den udendørs løbebane. 
For de yngre gæster tilbydes aktiviteter og leg i de forskellige børne- og ungdomsklubber ombord. Imens ungerne hygger sig, kan du nyde spaen med massage og andre behandlinger samt en tur i sauna eller dampbad. I Serenity Adult-Only Retreat kan du også læne dig tilbage med en god drink eller lidt afslappende læsning.  

Spisning og underholdning

Der er adskillige spisemuligheder ombord og der serveres lækker, international mad. Aftenunderholdningen byder blandt andet på fantastiske shows, koncerter samt film under åben himmel. Fordelt på dækkene finder du hyggelige lounges og festlige barer, hvor du kan mødes med vennerne og medrejsende. Du kan også prøve lykken på South China Sea kasinoet. 

Fakta om skibet

Krydstogtskibet Carnival Victory har plads til 2754 gæster og 1100 besætningsmedlemmer ombord. 
Læs mere

Hoteloverblik

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

krydstogt@profilrejser.dk
/
70 200 100

Anna, Louise, Heidi, Helle, Henrik

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.