Carnival Valor

- Carnival Cruise Line

Nyd et glas vin i vinbaren eller en middag på et af Carnival Valors mange skønne og forskelligartede restauranter.


Se alle krydstogter med Carnival Valor her

På en krydstogtrejse med Carnival Valor oplever du nogle af Caribiens smukkeste øer, og når du ikke er i land, kan du nyde stemningen og de fantastiske omgivelser, som er at finde ombord på krydstogtskibet.

Forkælelse og afslapning ombord

Forkæl dig selv i Carnival Valors spa-afdeling, hvor der også er rig mulighed for diverse skønhedsbehandlinger for både mænd og kvinder i form af eksempelvis ansigtsmasker, manicure, pedicure og håropsætning. Kom helt ned i gear i dampbadet og saunaen eller med en fuld kropsmassage. Vil du bruge energi kan du deltage på motionshold samt benytte skibets løbebane og motionsområde.

Aftenunderholdning

Om aftenen er der rig mulighed for at hygge sig i skibets barer, lounges og natklubber. Oplev fantastiske sceneshows med musik, dans, lys og kostumer af højeste kvalitet, hvor hver forestilling følelse som en præmiere, eller nyd liveoptrædender med komikere, bands, musikere og sangere.

Børn og unge ombord

Børn og unge vil helt sikkert også hygge sig på Carnival Valor med skibets store vandland og vandrutsjebane. Ligeledes er der på krydstogtskibet børne- og ungdomsklubber inddelt efter alder, som har massevis af arrangementer, underholdning og aktiviteter, der er tilpasset den pågældende målgruppe. Club O2 er for børn i alderen 15-17 år. Circle C er for børn i alderen 12-14 år. Camp Carnival er for børn i alderen 2-11, som herefter er inddelt i grupper for 2-5 år, 6-8 år og 9-11 år.

Fakta om skibet

Krydstogtskibet Carnival Valor havde sin jomfrurejse 19. december 2004. Der er plads til 3730 gæster ombord, og der er 1180 besætningsmedlemmer, hvilket svarer til ét besætningsmedlem for hver anden gæst.

Læs mere

Hoteloverblik

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

krydstogt@profilrejser.dk
/
70 200 100

Anna, Louise, Heidi, Helle, Henrik

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.