Carnival Sunshine

- Carnival Cruise Line
På et krydstogt med funklende nye Carnival Sunshine vil du med sikkerhed få fantastiske oplevelser – både til vands og til lands! 

Se alle krydstogter med Carnival Sunshine her

På land vil du på din rejse møde en masse skønne og spændende destinationer og ombord på Carnival Sunshine, vil du med sikkerhed heller ikke blive skuffet. Brug eksempelvis dagen på at slappe af og nyde solen i afslappende, eksotiske omgivelser med vandfald og masser af solsenge, eller benyt de mange sjove og underholdende faciliteter, som Sunshine Carnival byder på. 

Der er masser af oplevelser for både store og små. Tag eksempelvis familien med i det enorme vandland, WaterWorks, med fede rutsjebaner så som Speedway Splash, der bare må opleves på egen krop. På Carnival Sunshine finder du også SportSquare, som er et stort sportsområde med diverse sportsgrene for alle aldre, løbebaner, kæmpe skakspil og en forhindringsbane hævet højt op i luften kaldet SkyCourse.

Restauranter og barer

Carnival Sunshine byder på dejlige spiseoplevelser lige fra Guy’s Burger Joint, BlueIguana Cantina, Fahrenheit 555 Steakhouse og Ji Ji Asian Kitchen samt barerne RedFrog Pub, BlueIguana Tequila Bar, EA SPORTS Bar, Alchemy Bar og den klassiske Havana Bar! Der er således mad og gastronomi for enhver smag.

Shows og underholdning

Læn dig tilbage og nyd showet eller dans med, når professionelle dansere, sangere og komikere giver den gas på scenen med populær musik og teater i underholdende musicals og shows, eller tag familien med til familie-favoritten ’Hasbro – The Game Show’, hvor publikum spiller kæmpe-spil mod hinanden på scenen. 

På Carnival Sunshine er der underholdning og afslapning for alle aldre!

Læs mere

Hoteloverblik

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

krydstogt@profilrejser.dk
/
70 200 100

Anna, Louise, Heidi, Helle, Henrik

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.