Carnival Splendor

- Carnival Cruise Line
På en krydstogtrejse med Carnival Splendor vil du få en krydstogtoplevelse ud over det sædvanlige og besøge spændende og unikke destinationer så som Barbados, Buenos Aires, Rio de Janeiro og mange flere.

Se alle krydstogter med Carnival Splendor her

Både til vands og til lands byder Carnival Splendor på berigende oplevelser, og det er svært udvælge nogle aktiviteter ombord på skibet frem for andre. 

Aktiviteter og afslapning

Er du til sjov og leg, er der massevis af aktivitetsumligheder i løbet af dagen, både indendørs og udendørs. Tag eksempelvis familien med i det store vandland og prøv den lange og tårnhøje vandrutsje bane; det perfekte sted for barnlige sjæle. Eller hvad med at nyde en god bog i en solseng ved en skibets mange udendørs pools og udsigten over havet, eller ved den indedørs overdækkede pool. Du kan også trække dig helt tilbage i Serenity Adult-Only Retreat, som er et område kun for voksne. Kom helt ned i gear med en afslappende kropsmassage og en tur i thalassoterapi-poolen, dampbadet og saunaen i det forfriskende spaområde. I skønhedssalonen kan du pleje dig selv med ansigtsbehandling, manicure, pedicure eller håropsætning. 

For de mere aktive, er der rig mulighed for at holde formen ved lige og kroppen igang på løbebanen eller i fitness-området, hvor du blandt andet kan deltage på Aerobic-hold, og der vil være kvalificeret personale tilstede til at guide dig i brugen af træningsudstyret.

Spisning og underholdning 

Aftenen byder også på uendelige muligheder. Nyd en god middag i en af krydstogtskibets skønne restauranter. Der er noget for enhver smag, og du finder både uformelle og mere formelle restauranter! Prøv eksempelvis den gode bøfrestaurant “The Stakhouse”, som ligger helt ude i skibets yderste spids. Efterfølgende bringer aftenen på oplevelser så som Comedy-shows, flotte musik- og teaterforestillinger, karaoke, hyggelige lounges, barer og natklubber – eller hvad med at prøve lykken i kasinoet.

Fakta om skibet

Krydstogtskibet Carnival Splendor havde sin jomfrurejse 2 juli 2008. Der er plads til 3006 gæster ombord, og der er 1150 besætningsmedlemmer, hvilket svarer til ét besætningsmedlem for hver anden gæst.

Læs mere

Hoteloverblik

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

krydstogt@profilrejser.dk
/
70 200 100

Anna, Louise, Heidi, Helle, Henrik

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.