Carnival Sensation

- Carnival Cruise Line

Et krydstogt hvor turen er lige så sjov som destinationen.

Se alle krydstogter med Carnival Sensation

Aktiviteter og afslapning

Carnival Sensation sprudler af feriestemning. Der er massevis af aktiviteter for hele familien. Prøv for eksempel en tur med ungerne i vandrutsjebanen i Sensations vandland. Spil på 9 hullers mini-golfbane, nyd en løbetur på dækkets bane med smuk udsigt over havet eller træn i fitnesscenteret med udkig til horisonten. I spaen kan du nyde forskellige behandlinger, gå en tur i sauna eller dampbad. 

For de yngre gæster tilbydes der aktiviteter i børne- og ungdomsklubber og imens kan de voksne nyde hinandens selvskab i Serenity området. Ombord finder du også et fint bibliotek samt Duty Free butikker.

Spisning og underholdning

Der er flere restauranter at vælge imellem ombord på Sensation, både casual og elegant stil. Aftenunderholdningen byder blandt andet på shows i Las Vegas stil og dansetimer. Nyd en drink i en af de mange barer, dans på diskoteket eller prøv lykken på kasinoet. 

Fakta om skibet

Krydstogtskibet Carnival Sensation har plads til 2056 gæster og 920 besætningsmedlemmer ombord. 


Læs mere

Hoteloverblik

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

krydstogt@profilrejser.dk
/
70 200 100

Anna, Louise, Heidi, Helle, Henrik

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.