Carnival Pride

- Carnival Cruise Line

Stig ombord på dette skønne krydstogt og oplev en verden af aktiviteter for alle aldre.

Se alle krydstogter med Carnival Pride

Aktiviteter og afslapning

Ombord på Carnival Pride keder du dig ikke. Tag ungerne med i Splash zone eller WaterWorks og nyd aktiviteterne i vandlandet. Udover sjove vandaktiviteter, tilbydes der mange sportsfaciliteter og aktiviteter til at fordrive tiden med frem til næste destination. Prøv blandt andet en 9 hullers mini-golfbane, deltag i volley- eller basketball tuneringer, løb på dækkets løbebane eller træn i fitnesscenteret, hvor der også tilbydes holdundervisning.

I spaen kan du nyde en afslappet atmosfære med dejlige behandlinger, sidde i sauna eller dampbad. I Serenity området kan de voksne trække sig tilbage, ligesom børn og unge kan få nye legekammerater og deltage i diverse aktiviteter i børne- og ungdomsklubberne ombord på skibet.

Spisning og underholdning

Om aftenen byder teatret velkommen med fantastiske shows i ægte Las Vegas stil. Du kan også nyde en film med venner og familie under stjernehimmelen på Seaside Theater, eller se optrædener med live musik. Ombord på Carnival Pride er der restauranter for enhver smag. Både á la carte og buffet restauranter tilbyder et bredt udvalg af måltider. Slut aftenen af i en bar eller en lounge med god musik og lækre drinks. 

Fakta om skibet

Krydstogtskibet Carnival Pride har plads til 2124 gæster og 930 besætningsmedlemmer ombord. 

Læs mere

Hoteloverblik

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

krydstogt@profilrejser.dk
/
70 200 100

Anna, Louise, Heidi, Helle, Henrik

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.