Carnival Paradise

- Carnival Cruise Line

Det flydende paradise resort tager dig med på eventyr.

Se alle krydstogter med Carnival Paradise

Aktiviteter og afslapning

Carnival Paradise er spækket med aktiviteter fra agter til stævn. Gå på opdagelse og du vil blandt andet finde to skønne pools, vandrutsjebane, basketball-bane, en 9 hullers mini-golf samt et veludstyret fitnesscenter med mulighed for træningshold som yoga og spinning. 
I Serenity området kan du trække dig tilbage og lade børnene hygge sig i børne- og ungdomsklubberne blandt andet med historiefortælling for de små. I spaen er der mulighed for forkælelse med en dejlig kropsmassage eller plejende ansigtsbehandling.

Spisning og underholdning

Smag på de kulinariske delikatesser i en af de mange restauranter ombord. Der er både á la carte samt buffet restauranter at afprøve. Efter et godt måltid mad, starter aftenens underholdning. I teatret kan du opleve fantastiske shows, dansetimer og meget mere. Der er også flere underholdende barer og hyggelige lounges, hvor du kan nyde frisklavet cocktails, lytte til live musik eller prøve lykken i kasinoet.  

Fakta om skibet

Krydstogtskibet Carnival Paradise har plads til 2052 gæster og 920 besætningsmedlemmer ombord. 

Læs mere

Hoteloverblik

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

krydstogt@profilrejser.dk
/
70 200 100

Anna, Louise, Heidi, Helle, Henrik

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.