Carnival Magic

- Carnival Cruise Line

Ombord på Carnival Magic vil du finde et stort udvalg af aktiviteter og faciliteter, der skaber de perfekte rammer for en uforglemmelig ferie.

Se alle krydstogter med Carnival Magic

Aktiviteter og afslapning

Carnival Magic tilbyder et spændende udvalg af aktiviteter og faciliteter for alle. På pool-dækket kan du nyde en svalende dukkert, tage ungerne med i Waterworks vandlandet, eller bare læne dig tilbage i solstolen og slappe af. Skal der mere fart over feltet? Prøv en 9 hullers mini-golfbane, spil på basketball-,volleyball- eller fodboldbanen. Carnival Magic har også et veludstyret fitnesscenter med mulighed for undervisning i spinning og yoga.   

Der er dømt selvforkælelse hos Cloud9 Spa, hvor du kan nyde dejlige kropsmassager eller andre behandlinger i en rolig og skøn atmosfære. I Serenity området kan de voksne trække sig tilbage, mens ungerne hygger sig i børne- og ungdomsklubberne ombord på det herlige, flydende resort. 

Spisning og underholdning

Du vil finde et stort udvalg af spisemuligheder ombord. Blandt andet kan du nyde italienske specialiteter i Cucina del Capitano, røget delikatesser hos Guy’s Pig & Anchor Bar-B-Que Smokehouse eller mexicanske retter i buffet-restauranten. Når aftenen falder på, er der flere underholdningsmuligheder. I teatrene vises der festlige shows, film og koncerter. I barerne og lounges kan du nyde kølige drinks, tage en swing-om og samles med venner og medpassagerer. 

Fakta om skibet

Krydstogtskibet Carnival Magic har plads til 3690 gæster og 1367 besætningsmedlemmer ombord. 

Læs mere

Hoteloverblik

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

krydstogt@profilrejser.dk
/
70 200 100

Anna, Louise, Heidi, Helle, Henrik

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.