Carnival Legend

- Carnival Cruise Line

På et krydstogt med Carnival Legend vil du besøge spændende destinationer som Canada, Alaska og Hawaii.

Se alle krydstogter med Carnival Legend

Aktiviteter og afslapning

Ombord på Carnival Legend er der et hav af aktiviteter for alle aldre. Tag en dukkert i Camelot- eller Avalon-poolen. Du kan også prøve den mavekildrende vandrutschebane, Green Thunder. For børn og unge er der rig mulighed for at møde nye kammerater i et af tre særlige områder for unge. Trænger de voksne til lidt ro, er der lejlighed til at fordybe sig i en god bog eller hinandens selskab i det børnefri område … og derefter danse natten væk på Medusas natklub.

Spisning og underholdning 

Der et bredt udvalg af gode spisesteder ombord. Bonsai Sushi beviser, at man ikke nødvendigvis behøver lære en mand at fiske for at nyde havets delikatesser. Er du mere til bøffer kan Golden Fleece Steakhouse helt sikkert friste.  RedFrog Pub sørger for den afslappede stemning og live musik, imens du nyder din øl og en snack. I Playlist Productions er der underholdning for hele familien med dans, teater og show.

Fakta om skibet

Krydstogtskibet Carnival Legend har plads til 2124 gæster og 930 besætningsmedlemmer ombord.

Læs mere

Hoteloverblik

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

krydstogt@profilrejser.dk
/
70 200 100

Anna, Louise, Heidi, Helle, Henrik

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.