Carnival Fascination

- Carnival Cruise Line

Slip din indre stjerne løs på krydstogtsrejse med Carnival Fascination. Føl dig som en ægte Hollywoodstjerne; opdag Hollywood Boulevard Promenaden, spil på Royal Casino, eller nyd en drink med vennerne i Beverly Hills Baren.

Se alle krydstogter med Carnival Fascination

Aktiviteter og afslapning

Carnival Fascination byder velkommen ombord til masser af aktiviteter for hele familien. Forkæl dig selv med en afslappende behandling i den skønne spaafdeling eller nyd solskinstimerne ved poolen, mens ungerne leger i Carnivals vandland eller får nye venner i de sjove børneklubber. Der er også fitnesscenter ombord og en minigolfbane på øverste dæk.

Spisning og underholdning 

Fortsæt i Hollywoodstilen og snup en drink med vennerne i Beverly Hills Baren eller en nyd en bid mad på Coconut Grove Bar & Grill. Der er mange spisesteder at vælge imellem - både til uformelle og mere formelle lejligheder. Aftenen slutter ikke her. Se et festligt show i teatersalen, motionér lattermusklerne i Comedy Club eller lyt til livemusik - mulighederne er mange!

Fakta om skibet

Krydstogtskibet Carnival Fascination har plads til 2056 gæster og 920 besætningsmedlemmer ombord.

Læs mere

Hoteloverblik

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

krydstogt@profilrejser.dk
/
70 200 100

Anna, Heidi, Louise, Helle, Henrik

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.