Carnival Fantasy

- Carnival Cruise Line

På en krydstogtrejse med Carnival Fantasy vil du besøge spændende destinationer i Caribien og Bahamas.

Se alle krydstogter med Carnival Fantasy

Aktiviteter og afslapning

På Carnival Fantasy er der masser af aktiviteter til krydstogtsrejsen. Køl af i poolen med udsigt over havet, tag ungerne med på en af de sjove børneklubber, mærk suset ned af vandrutsjebanen eller nyd roen i voksenområdet. Der er også en spaafdeling ombord på Carnival Fantasy, hvor du kan forkæle dig selv med en afslappende massage eller andre velfortjente behandlinger. Selvom du er på vandet, er der rig mulighed for at motionere. Prøv en tur på skibets løbetrack eller nyd udsigten, mens du træner i fitnesscenteret.

Spisning og underholdning 

Der er masser af spisesteder at vælge imellem. Prøv Bluelguana Cantina, med mexicanske retter, eller Guy’s Burger Joint, hvor du kan sætter tænderne i en saftig burger. 
Aftenen slutter ikke her, for på Carnival krydstogter er der masser af underholdning. Læn dig tilbage og nyd en forestilling, dans natten lang på natklubberne, lyt til comedy eller spil på kasinoet. Mulighederne er mange!

Fakta om skibet

Krydstogtskibet Carnival Fantasy har plads til 2056 gæster og 920 besætningsmedlemmer ombord.


Læs mere

Hoteloverblik

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

krydstogt@profilrejser.dk
/
70 200 100

Anna, Heidi, Louise, Helle, Henrik

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.