Carnival Ecstasy

- Carnival Cruise Line

På en krydstogtrejse med Carnival Ecstasy vil du besøge spændende og unikke destinationer, som Caribien, Bermuda og Bahamas. Ombord er der aktiviteter og underholdning for alle aldre.

Se alle krydstogter med Carnival Ecstasy

Aktiviteter og afslapning

Aktiviteter og afslapning
Er du til sjov og leg, er der massevis af aktivitetsmuligheder ombord, både indendørs og udendørs. For de unge mellem 12-14 år er der masser af fællesaktiviteter som dansefester, udendørs film, og deres helt eget sted at nyde hinandens selvskab. I vandlandet WaterWorks kan ungerne bruge flere timer på de sjove vandrutsjebaner. For de voksne er der gode muligheder for at læne sig tilbage i solsengen med en bog, eller komme helt ned i gear i det behagelige spaområde. Som på de andre Carnival skibe i Dream klassen kan gæster også nyde godt af pleje i form af ansigtsbehandling, manicure, pedicure eller håropsætning i skønhedssalonen. 
For de mere aktive er der løbebane på skibet, fitnesscenter, minigolf og meget mere sjov at kaste sig over.

Spisning og underholdning 

Når sulten melder sig, er der masser af gode spisesteder ombord. Der er noget for enhver smag, også den søde tand. Aftenerne er fuld af oplevelser. Nyd en kølig drink i baren, bliv underholdt med Comedy-shows, flotte teaterforestillinger eller del dagens oplevelser i de hyggelige lounges, dans på natklubberne og prøv lykken i kasinoet.

Fakta om skibet

Krydstogtskibet Carnival Ecstasy har plads til 2056 gæster og 920 besætningsmedlemmer ombord.
 
Læs mere

Hoteloverblik

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

krydstogt@profilrejser.dk
/
70 200 100

Anna, Heidi, Louise, Helle, Henrik

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.