Carnival Dream

- Carnival Cruise Line

På en krydstogtrejse med Carnival Dream vil du få en oplevelse ud over det sædvanlige, og besøge spændende og unikke destinationer i det tropiske Caribien.

Se alle krydstogter med Carnival Dream

Aktiviteter og afslapning

Er du til sjov og leg, er der massevis af aktivitetsmuligheder ombord, både indendørs og udendørs. Tag ungerne med i vandlandet, WaterWorks og mærk suset i maven på vej ned af vandrutsjebanerne. Eller hvad med at nyde en god bog i en solseng ved en af skibets udendørs pools med udsigt over havet. Du kan også trække dig tilbage med en afslappende kropsmassage og en tur i thalassoterapi-poolen, dampbadet og saunaen i det behagelige spaområde, Cloud 9 Spa. Som på de andre Carnival skibe i Dream klassen kan gæster også få ansigtsbehandling, manicure, pedicure eller håropsætning i skønhedssalonen. 
For de mere aktive er der både fitnesscenter, løbebane, basketballbane, minigolf og meget mere sjov at kaste sig ud i.

Spisning og underholdning 

Aftenen byder også på uendelige muligheder. Nyd en god middag i en af krydstogtskibets skønne restauranter. Der er noget for enhver smag og mere end 10 forskellige steder at stille sulten. Nyd også en drink i RedFrog rom-baren eller en festlig stund ved BlueIguana tequila-baren. 
Aftenerne er fuld af oplevelser. Du bliver underholdt med Comedy-shows, flotte musik- og teaterforestillinger, udendørsbiograf ved poolen, hyggelige lounges, natklubber – eller hvad med at prøve lykken i kasinoet.

Fakta om skibet

Krydstogtskibet Carnival Dream er det første i Carnival Dream klassen. Skibet har plads til 3646 gæster og 1367 besætningsmedlemmer ombord.

Læs mere

Hoteloverblik

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

krydstogt@profilrejser.dk
/
70 200 100

Anna, Heidi, Louise, Helle, Henrik

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.