Carnival Conquest

- Carnival Cruise Line
Ombord på Carnival Conquest findes alverdens faciliteter og aktiviteter, så hvad enten du er barn eller voksen, til afslapning og nydelse eller sjov og leg, vil du kunne finde lige noget for dig på Carnival Conquest.

Se alle krydstogter med Carnival Conquest her

På en krydstogtrejse med Carnival Conquest vil du få mindeværdige oplevelser både til lands og til vands, når det fantastiske flydende hotel tager dig på en drømmerejse i det vestlige og østlige Caribien. 

Aktiviteter og faciliteter ombord 

Nyd den friske brise og udsigten over vandet, når du soler dig på dækket med en drink og en god bog, eller tag en dukkert i poolen og afprøv Twister-vandrutsjebanen, som er placeret på øverste dæk med en tre-dæk høj spiral. Vil du holde formen ved lige på din ferie, er der rig mulighed for dette i krydstogtskibets gode fitnesscenter, hvor du også kan deltage på holdtræning så som aerobic, og hvorfor ikke forkæle dig selv med en skøn, lindrende massage- eller ansigtsbehandling bagefter i spa- eller skønhedsafdelingen. 

Børn ombord 

Har du børn med på din krydstogtrejse, vil de med sikkerhed også have nogle dejlige stunder på Carnival Conquest, som byder på masser af familieunderholdning samt børne- og ungdomsklubber med alt fra film, arkade spil, fester, karaoke og meget mere. Klubberne hedder Camp Carnival, Club O2 og Circle “C” og er alle specielt tilrettelagt til forskellige aldergruppe, således at de aktiviteter, der udbydes passer til aldersgruppen. Disse klubber er en unik mulighed for at give børnene masser af oplevelser samt hygge sig med jævnaldrende børn. 

Middags- og aftenoplevelser 

Både morgen, middag og aften kan du nyde en masse fantastiske restauranter om bord på Carnival Conquest, som bl.a. Cezanne Restaurant på Lido-dækket, hvor du kan spise, alt hvad du har lyst til, og hvornår du har lyst. På andre af skibets restauranter er stemningen mere formel, og på nogle skal man bestille bord på forhånd. 

Udover gode middagsoplevelser kan aftenen nydes med fantastiske teater-, comedy- og musikforestillinger, en drink i skibets lounges, barer og natklubber, eller hvad med at prøve lykken i skibets kasino. 

Fakta om skibet 

Krydstogtskibet Carnival Conquest havde sin jomfrurejse i 2002. Der er plads til 2974 gæster ombord, og der er 1150 besætningsmedlemmer, hvilket svarer til ét besætningsmedlem for hver anden gæst.

Læs mere

Hoteloverblik

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

krydstogt@profilrejser.dk
/
70 200 100

Anna, Louise, Heidi, Helle, Henrik

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.