Carnival Breeze

- Carnival Cruise Line
Carnival Breezes har et stort udbud af gode restauranter for enhver smag og massevis af oplevelser for både store og små.

Se alle krydstogter med Carnival Breeze her

En krydstogtsrejse med det nye krydstogtskib, Carnival Breeze, bringer dig fra Miami til de mest fantastiske destinationer i Caribien og Bahamas – og på vejen til disse utrolige steder, kan du nyde Carnival Breezes topmoderne omgivelser og underholdningsmuligheder fra dit flydende hotel. 

Aktiviteter og oplevelser ombord

Med sin 95 meter lange vandrutsjebane i det store vandland, børne- og ungdomsklubber, familiespil i gigantstørrelse og meget mere er der rig mulighed for hygge for hele familien. For de eventyrlystne vil SkyCourse i SportSquare med garanti være en succes, hvor man klatre langs en forhindringsbane oppe i luften over skibsdækket. Der er også rig mulighed for at få et godt grin og blive underholdt i The Punchliner Comedy Club, der er præsenteret af George Lopez, det flerdimensionelle teater eller i skibets natklub og kasino. Nyd den formøse signatur-burger, der er designet af Guy Fieri i Burgers Joint eller en drink i barerne Red Frog Rum Bar og Bluelguana Tequila Bar.

Forkælelse og afslapning 

Vil du slappe af og forkæle dig selv, er der rig mulighed for dette i skibets afslapningsområde, der kun er for voksne, i spa- og fitness området eller i en af solsengene på dækket, hvor den friske luft fra det store åbne hav, kan få enhver til at slappe af. 

Fakta om skibet

Krydstogtskibet Carnival Breeze havde sin jomfrurejse 3. juni 2012. Der er plads til 3690 gæster ombord, og der er 1386 besætningsmedlemmer, hvilket svarer til ét besætningsmedlem for hver anden gæst.

Læs mere

Hoteloverblik

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

krydstogt@profilrejser.dk
/
70 200 100

Anna, Louise, Heidi, Helle, Henrik

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.