Azamara Journey i Aurland Norge

Azamara

Tid til at udforske verden

Tid til at udforske verden! Det er blot én af de ting som definerer Azamara, og deres vision for en helt særlig krydstogtoplevelse. Med Azamara kan man glæde sig til unikke destinationer, flere overnatninger og oplevelser i land. Derfor er et krydstogt med Azamara langt mere end en smagsprøve, men muligheden for at dykke dybere ned under overfladen og opleve nogle af verdens spændende kulturer, og destinationer helt tæt på.
Azamara Cruises blev grundlagt i 2007. Et krydstogt med Azamara Cruises er en luksuriøs oplevelse, hvor det meste er inkluderet i prisen og intet er overladt til tilfældighederne.

Sejlområde

Azamaras skibe sejler til destinationer over hele verden, herunder eksempelvis Caribien, Middelhavet, Nordeuropa, Fjernøsten, Stillehavet og Australien. Rederiets skibe er hverken for store eller for små, men de fleste små nok til at kunne nå mindre havne, som de større krydstogtskibe ofte må sejle forbi. For eksempel sejles der til døren i Bangkok, mens store krydstogtskibe er nødt til at lægge til dok et par timers kørsel derfra. Der sejles til centrum af Bordeaux, til hjertet af Sevilla og inden for en kort gåtur fra Hongkongs summende natteliv og Shanghais berømte Bund. Med Azamara Cruises kommer du tættere på oplevelserne og kan bruge mere tid i land og mindre tid på transport.

Se krydstogter med rederiet

Flydende boutique hoteller

Rederiet består af fire skibe, Azamara Quest, Azamara Journey, Azamara Pursuit og Azamara Onward, der hver har plads til ca. 700 passagerer ad gangen. Selv beskriver Azamara deres skibe som flydende boutique hoteller – små nok til at du aldrig fare vild og store nok til at du aldrig løber tør for nye ting at tage dig til eller nye mennesker at møde. Ombord vil du opleve en førsteklasses service og en besætning som sætter en ære i at lærer dig at kende. Alle skibene tilbyder massevis af aktiviteter og underholdning ombord, såsom swimmingpool, spaafdeling, fitness, kasino, shows og livemusik samt flere barer, lounges og lækre restauranter.

Inspireret af naturens fire elementer

I 2016 gennemgik skibene en gennemgribende renovering med både ny og moderne teknologi, samt nyt design inspireret af naturens fire elementer, jord, vand, luft og ild. Du vil derfor over hele skibet kunne opleve en dæmpede farvevalg, som fremkalder en varm og rolig elegance. I de nye spa suiter er der installeret regnvandsbrusere med havudsigt, samt udendørs jacuzzis for en mere intens oplevelse af havet. På øverste dæk, i den friske luft er der etableret et blændende underholdningsområde, som byder på både underholdning og dans under stjernerne og en fantastisk mulighed for at nyde både solopgang og solnedgang over havet.

Aktuelle tilbud og kampagner med Azamara Cruises

Check-in og udflugter

Når du rejser med Azamara Cruises kan du foretage ”Check In” online, hvilket er muligt senest tre dage inden afrejsedagen, og tidligst 90 dage før. Vi anbefaler at foretage ”Check In” online, så ventetiden i havnen forkortes og du kommer hurtigere ombord. Efter bestilling af dit krydstogt vil du modtage et booking nr. som du skal bruge både ved ”Check In” online og bestilling af udflugter på de forskellige destinationer. Begge dele kan gøres på følgende link: https://www.azamara.com/dk/check-in-online

AzAmazing Evenings

Når man booker et krydstogt med Azamara er der en ekstraordinær oplevelse ud over det sædvanlige inkluderet i prisen – også kaldet AzAmazing Evenings. En aften på land og en oplevelse af lokale traditioner helt tæt på – dans, musik, teater og gourmet – det hele er i smukke omgivelser. Unikke oplevelser som man ikke kan få andre steder, specielt håndplukket til gæsterne på Azamara. Oplevelserne varierer meget, alt efter destination. En AzAmazing Evening kunne eksempelvis tage dig med til en intim jazz-koncert i en lille landsby med udsigt over Saint Tropez, vinsmagning på et slot i Toscana med tenorer som underholdning, til en balletopvisning i Skt. Petersborg, en autentisk vikingefestival i Reykjavik eller et besøg i en tropisk have i Mekon-deltaet. Fælles for alle AzAmazing Evenings, er at de alle er unikke oplevelser man sent vil glemme! AzAmazing Evenings, tilbydes kun ved sejladser på 7 nætter eller mere – dog ikke transatlantiske krydstogter. Se mere (link til Azamaras hjemmeside)

Kahytskategorier

Ombord på Azamaras skibe finder du kahytter og suiter i forskellig karakter og størrelse, alle yderst delikate og luksuriøst indrettet, med lækre møbler og god komfort. Af kahytter kan man vælge mellem indvendige, udvendige og forskellige balkonkahytter. Af suiter ombord kan der vælges imellem Club World Owner's Suite, Club Ocean Suite, Club Continent Suite eller Club Spa Suites. Udover mere plads er der også mere inkluderet I prisen hvis du vælger at opgradere til en suite, se under punktet ’Inkluderet i prisen’.

Restauranter ombord

Der tilbydes flere forskellige spisemuligheder på Azamaras skibe. Uanset om man er til gourmet- eller hjemmelavet mad, vil man elske de friske ingredienser og den høje standard i skibets restauranter og cafeer.


Hovedrestauranten Discoveries, er en a la carte restaurant, der byder på et stort udvalg af lækre retter, lige fra filet Mignon til sort trøffel sauce. Foran restauranten ligger baren Discoveries, som er et populært sted, at få en drink før eller efter maden. Selvom menuen i hovedrestauranten er fantastisk, så skal man ikke snyde sig selv for at prøve de øvrige spisemuligheder ombord.


Prime C er et vidunderligt steakhouse. Menuen spænder over et udvalg af lækkert kød såsom steaks, lamme- og kalvekoteletter og fjerkræ, der bliver stegt til perfektion, i selskab med forretter som crab cakes med hjemmerørt remoulade, hummer bisque og salat med bacon og blue cheese. Alt dette bliver efterfulgt af nogle uovertrufne desserter, der får munden til at løbe i vand.


Aqualina er en stilfuld restaurant med fantastiske retter, som har rødder i Middelhavet, heriblandt fisk og skaldyr. Med retter som hummer og aspargessalat tilsat champignons med hvid trøffel creme, føler man sig hensat til en lille bistro i Sydfrankrig, eller til en gaderestaurant i Spanien med duften af skaldyrs paella med safran couscous, svampe risotto med chorizo og grillet lam. En perlerække af fantastiske menuer, der alle kan afsluttes med en skøn dessert.


På de to specialrestauranter Prime C og Aqualina betales et gebyr pr. person, undtaget suitegæsterne som har det inkluderet i prisen.


Windows Café er en mere afslappet buffetrestaurant ombord, hvor man kan få alt hvad hjertet begærer af morgenmad, frokost og middag. Udvalget skifter hver dag, og der er altid frisklavet sushi, pasta, salater, kolde fiske retter, varme retter med kød, og et stort udvalg af desserter.
Hvis vejret er godt, kan man sidde ved Pool Grillen hvor der kan bestilles fiske kebab, hjemmelavede burger og salater.


I Mosaic Café kan man få stillet snack sulten med små sandwichs, scones og andet bagværk til kaffen eller teen.


Udover ovenstående spisemuligheder er der også mulighed for roomservice 24 timer i døgnet ombord på alle Azamara krydstogter. Roomservice er inkluderet i prisen.

Drikkevarepakker

Inkluderet i prisen på et Azamara krydstogt er altid følgende: vand på flaske, sodavand, specialkaffe og te under hele krydstogtet. Ydermere er rødvin, hvidvin, rosé, internationale øl og udvalgt spiritus ligeledes inkluderet, men kun inden for barernes åbningstider. Man har dog mulighed for at tilkøbe flere forskellige drikkevare pakker, såfremt man har særlige ønsker til eksempelvis specielle vine, speciel øl eller premium spiritus.

Se Azamaras hjemmeside for mere information

Drikkepenge

Drikkepenge til skibets personale er inkluderet i prisen.

Inkluderet i prisen

Hos Azamara er altid inkluderet en all-inclusive pakke, som indeholder følgende: afgifter og skatter, hel pension inkl. 24-timers roomservice, drikkepenge til personalet på skibet, drikkevarer: Vin (rød, hvid og rosé), internationale øl, og udvalgt spiritus i barernes åbningstider, gratis vand på flaske, sodavand, samt specialkaffe og te under hele cruiset (også i kahytten), shuttlebus service til/fra havnefaciliteter, selvbetjeningsvaskeri, al underholdning ombord og de fleste aktiviteter, badekåbe og slippers, velkomst frugtkurv ved ankomst, gratis brug af paraply og kikkert, gratis skopudsning, en AzAmazing Evenings oplevelse (Tilbydes kun ved sejladser på 7 nætter eller mere – dog ikke transatlantiske krydstogter).

For suitegæster

For Azamara suitegæster er yderligere følgende inkluderet i prisen: prioriteret indtjekning og afgang, prioriteret levering af bagage ved indtjekning, engelsk butler service, silke beklædte bøjler, gratis strygning af 2 stk. tøj, mousserende vin og frugtkurv ved ankomst, daglige kanapeer mellem kl. 16.00 – 18.00, gratis seating på hele krydstogtet i specialrestauranterne ombord, mulighed for at booke in-suite spa services, privat portræt fotografering, minibar med et udvalg af premium spiritusmærker. Gæster i suiter har derudover gratis middage i Prime C og Aqualina.

Særligt for børn og unge

Der er ingen børneklubber eller særlige tiltag for unge ombord på Azamara krydstogter. Børn er velkomne ombord på skibet, men det er ikke denne gruppe der er størst fokus på.

Påklædning

Ombord på Azamara krydstogter gælder en såkaldt ”resort casual-dresscode”. Hvilket betyder at det ikke er velset at have bare fødder, tank tops, kasketter, badetøj, shorts eller cowboybukser på i hovedrestauranten eller de to specialrestauranter. Azamara anbefaler at mændene i hovedrestauranten og de to specialrestauranter bærer blazer og skjorte, mens kvinderne bærer kjole, nederdel eller en pæn bluse og buks. Dog er der ingen forventning om formelt aftentøj i restauranterne. I Windows caféen skal gæsterne bære fodtøj og have tøj på overkroppen, såsom skjorte eller anden bluse.

Loyalitetsprogram

Azamara Cruises loyalitetsprogram hedder Azamara Circle Program. Med Azamara Circle kan du blandt andet optjene gratis nætter, fri internet, gratis vaskeri, Onboard Credit (lommepenge) og rabatter på spa.

Læs mere om Azamara Circle

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.