Krydstogt Norge

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

  • Tidsforskel

Drømmer du om at vågne op til betagende landskaber, at se græssende rensdyr langs de norske kyster, at opleve nordlyset og synet af havørne svævende i horisonten? Så er et krydstogt til Norge noget for dig.

Med et krydstogt langs Norges kyst er du sikret oplevelsen af landskaber, du ikke kan forestille dig, eksisterer her på jorden. Både til lands og til vands. Du kan lade bekymringer og alt det praktiske blive derhjemme, for dem har vi taget os af. Det eneste du skal gøre er at nyde den lækre mad ombord eller gå på opdagelse på de fantastiske rejsedestinationer.

Oplev et cruise til Norge med Profil Rejser

Profil Rejser er blandt Danmarks største og mest erfarne rejsearrangører af privatrejser. Vi har mere end 3 årtiers erfaring med at levere komplette, skræddersyede krydstogter til Norge. Vores mission er at give dig en oplevelse, du aldrig vil glemme.

Profil Rejser arbejder sammen med 18 rederier. Rederierne har sammen hele 350 skibe og hele 8500 sejlruter. Vores mange års erfaring med at arrangere krydstogter til Norge gør, at vi med ro i maven kalder os selv specialister. Vores rejsespecialister har afprøvet hvert et cruise til Norge. Derfor kan vi besvare alle de spørgsmål du måtte have før og under rejsen – og derfor kan vi sammensætte præcis det cruise til Norge, du går og drømmer om. Søg krydstogter til Norge og Svalbard

Book et møde for en helt uforpligtende snak om, hvordan vi kan planlægge det ultimative krydstogt til Norge. Vi giver dig et komplet og skræddersyet tilbud - hvor prisen er fast og aftalt på forhånd.
Læs om hvad Profil Rejser kan tilbyde af krydstogter til Norge her på siden.

Hvorfor tage på et cruise til Norge?

Måske har du set billeder af de overvældende landskaber, der venter, hvis du sejler op ad de norske fjorde? Oplev de dybe, blå fjorde, hvor de stejle grønne fjelde skråner med sneklædte toppe højt op over dig.
Uanset hvad kan du umuligt forestille dig, hvor overvældende det er at opleve dem i virkeligheden. Et krydstogt til Norge er for alle, der vil opleve de mange enestående landskaber og byer langs den norske kyst på én og samme rejse.
Du skal overveje et cruise til Norge, hvis du vægter afslapning højt, og ikke vil tænke på alt det praktiske, der er forbundet med en rejse. Forestil dig, at du kun skal pakke ud én gang. Herefter vil du blive sejlet fra den ene skønne norske destination til den anden.

Du vil blive forkælet ombord, hvor du kan nyde godt af gastronomiske oplevelser, et personale med højt serviceniveau og underholdning i trygge og smukke omgivelser. Vi arrangerer både længere ruter, men du kan også tage ud på et minicruise til Norge, hvis du ønsker det.

Tryg og komfortabel i luksuriøse omgivelser

Tryghed og luksus går hånd-i-hånd på vores cruises til Norge, hvor du blandt andet kan opleve ægte krydstogtstemning med store saloner, ægte balsale, lange brede promenadedæk samt stil og klasse. Hop i gallakjole og smoking og spis en lækker middag med de øvrige gæster. Du kan også vælge et ekspeditionscruise, hvor natur- og kulturoplevelser vægtes højest, og hvor stilen er helt afslappet både til middagen og ved alle aktiviteterne. På ekspeditionscruises holdes der som regel foredrag om Norges natur langs kysten og om de gamle traditionsrige havnebyer. Her er rederier for alle og for enhver smag.
Uanset hvilken stemning du ønsker, vil du med garanti føle dig hjemme på skibet. Du kan forvente tårnhøj service, og at det venlige personale står til din rådighed.

Rejs uden bekymringer

På et cruise til Norge kan du holde din ferie uden bekymringer. Du kan roligt se det som et afbræk fra hverdagen, da alt er planlagt på forhånd. Vi tilpasser sammen rejsen efter dine behov, og du kan kombinere det norske cruise med et hotelophold i en af de maleriske havnebyer ved cruisets start eller afslutning, hvis du ønsker at forlænge cruiset med en kulturoplevelse til lands.

Oplevelser på krydstogter i Norge

Måske har du allerede en idé om, hvad du gerne vil opleve på krydstogtet. Alligevel vil vi gerne give dig et par eksempler på oplevelser, der venter dig, hvis du tager afsted. Et krydstogt langs Norges kyst byder på overvældende fjorde og fjelde. Som du ved, skræddersyr vi krydstogtet langs den norske kyst, så det som minimum lever op til dine drømme. Oplev blandt andet:

  • Den naturskønne norske havneby, Stavanger, der omgivet af smukke fjorde og hvide sandstrande
  • Norske Bodø, der har verdens stærkeste tidevandsstrøm
  • Nordlyset i Tromsø - den største by beliggende i det nordlige Norge (også kaldt porten til Arktis)
  • Geiranger, der byder på et skønt sceneri af fjordlandskab. Geirangerfjorden er optaget på UNESCO’s verdensarvsliste. Oplev de flotte vandfald Brudesløret, Frieren og De Syv Søstre eller udsigtspunkterne Flydalsjuvet og Ørnesvingen.
  • Oplev et aktisk eventyr i Nordkap, hvor du kan stå på nordkapklippen, se nordlyset med silhuetter af renernes gevirer mod den dybblå himmel.

Hvorfor bør du se Nordkap?

Det er ikke så underligt, at mange vælger at tage et krydstogt til Nordkap. Sommeren på Nordkap er enestående, da solen ikke går ned i to og en halv måned (fra midten af maj til slutningen af juli). Om vinteren kan du se nordlyset, som vil overvælde dig, når du iagttager det fra den berømte Nordkapklippe.

Nordkapklippen

Mange besøgende tager til Nordkap for at beundre midnatssolen eller solnedgangen over Ishavet fra Nordkapklippen. Nordkapplateauet stikker ud over havet med et frit fald på 307 meter.

Fugleklippen

Nordkap ligger på øen Magerøya. Her kan du blandt andet opleve fugleklippen, som er hjem for hundredetusindevis af søpapegøjer, suler og skarver. Der er mange andre ting at opleve på Nordkap, og vi deler ud af al vores viden, så du får det hele med.

Ombord på et cruise til Norge

Lad dig forkæle ombord på skibene, som byder på enestående oplevelser og uforglemmelige øjeblikke for dig og/eller dine medrejsende.

Underholdning og oplevelser

På et cruise til Norge kan du roligt have høje forventninger til livet ombord på skibet. Nogle skibe byder på underholdning, dans og musik, hvor du kan finde både en jazz pub, klassisk musik, pianobar og Broadway shows. Der er også mulighed for fitness. På ekspeditionsskibe er fokus rettet mod naturoplevelser i afslappet stemning med masser af aktiviteter til lands og til vands (i zodiac-gummibåde) med erfarne ekspeditionsteams, der sørger for sikkerhed og deler ud af deres store viden om naturen og kulturen langs Norges spændende kyst. Der er forskellige typer underholdning alt efter, hvilket skib du sejler med. Vi rådgiver dig om, hvilket cruise, der imødekommer dine interesser.

Kahytter og suiter

Der findes forskellige kahytkategorier, som går fra ca. 10 m2 til over 200 m2 (suite). Kahyttyperne matcher forskellige budgetter og krav. Uanset hvad du vælger, kommer du til at bo i smukt indrettede kahytter. Da vi selv har været på vores cruises langs Norges kyst, kan vi fortælle dig alt om, hvilken kahyt der er ideel for dig. Uanset hvad du vælger, kan du være sikker på at kahytten er ren og pæn.

Spisning ombord

Skibene byder på lækre restauranter af forskellig karakter. Nyd godt af en lækker buffet på dækket eller få gastronomiske oplevelser, når kokkene svinger gryderne i skibskøkkenet.
Har du spørgsmål til restauranter og drikkevarer, kan du roligt spørge os til råds. Når vi har indblik i dit budget og drømme kan vi sammensætte et tilbud, der gør din drøm til virkelighed.

Hvorfor tage på et cruise i Norge med Profil Rejser?

Selvom et cruise langs Norges kyster er en oplevelse i sig selv, er der flere gode grunde til, at du bør vælge Profil Rejser som din rejsepartner. Her er nogle gode grunde til, hvorfor du bør tage på et norsk cruise med Profil Rejser.

1. Vi klarer det hele
Vi ordner alt, booker alt – og ikke mindst tager ansvaret for alt. Vi klarer alt det praktiske inden krydstogtet til Norge, og vi sammensætter gerne rejsen med et hotelophold før eller efter krydstogtet, hvis du ønsker det. Vores rejsespecialister kan svare på alle dine spørgsmål – da de selv har testet cruiset.

2. Vi skræddersyr cruiset til Norge
Profil Rejser er 60 personer, der ikke lavet andet end at skræddersy krydstogter og ferierejser, så vi imødekommer vores kunders individuelle drømme. Vi hylder det håndlavede fremfor det færdiglavede. Kun sådan formår vi at give vores kunder ultimative oplevelser for livet. Vi kræser for detaljerne, så du får et cruise, der imødekommer dit budget og drømme.

3. Erfaring
Profil Rejser har den helt store skippereksamen, når det kommer til krydstogter i Norge. Vores passion og 30 års erfaring har gjort os til specialister på området. Du får derfor den bedste service og det mest indgående kendskab til området.

Priser på krydstogter til Norge

Hvad koster et krydstogt langs Norges kyster så? Det er (heldigvis) ikke muligt at give et endegyldigt svar på. Det handler nemlig om, hvad du ønsker af rejsen.
Vi kan tilpasse kahyt, drikkevarepakker, varighed (minicruise eller længere cruise) og rejserute. Det betyder, at krydstogtet i Norge imødekommer dit budget – uden at der bliver gået på kompromis. Derfor får du  et tilbud, hvor du kun betaler for det, der er vigtigt for dig. Vi aftaler prisen på forhånd, så du er sikret, at der ikke opstår ubehagelige overraskelser.

Hvilket krydstogt til Norge drømmer du om?

Du ved nu lidt om, hvad vi kan tilbyde i form af krydstogter langs de norske kyster. Nu mangler du bare at dele dine drømme med os – så vi kan gøre dem til virkelighed.
Book et møde eller ring til os for en snak om dine muligheder på telefon 70 200 100.

Er du erfaren krydstogtgæst?

Hvis du er en erfaren krydstogtgæst, ved du måske allerede, hvad du er på jagt efter. Tag et kig på vores TOP 10 tilbud. Hvis du leder efter en mere specifik rute og skib, kan du søge krydstogt her, hvor du har mulighed for at tilpasse det norske cruise efter dine unikke behov.

Se alle vores krydstogter til Norge og Svalbard

Din rejse - vores ansvar

Læs mere
Vil du til Norges kyst og fjorde?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

krydstogt@profilrejser.dk
/
70 200 100

Anna, Heidi, Henrik, Louise

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.