Krydstogt i Middelhavet

 • Rejsetid

 • Bedste årstid

 • Tidsforskel

Drømmer du om at vågne op til en enestående solopgang på det åbne Middelhav? På et krydstogt i Middelhavet vil du opleve verden fra helt nye vinkler – hver dag. Her har du friheden til at gøre lige, hvad du vil. Om du vil ud og opleve verden uden for skibet - eller om du vil slappe af på soldækket, er fuldstændig op til dig.

På et middelhavscruise får du uforglemmelige oplevelser til vands og til lands. Ombord på det flydende luksushotel behøver du ikke tænke på andet end bare at suge oplevelserne til dig i skønne, trygge omgivelser. 

Middelhavscruise med Profil Rejser

Profil Rejser arbejder sammen med 18 forskellige rederier, som tilsammen har 350 skibe og 8.500 forskellige sejlruter at tilbyde.Vi er en af landets største rejsearrangører af privatrejser, og med over 30 års erfaring har vi gjort os til specialister, når det kommer til at levere komplette, skræddersyede middelhavscruises, der giver dig oplevelser for livet. Søg krydstogter i Middelhavet

Som noget særligt har vi selv været passagerer på vores middelhavscruises. Vores oplevelse på cruiset er dit kvalitetsstempel og garanti for, at du får en oplevelse ud over det sædvanlige. Dét at vi selv har været på middelhavscruiset betyder også, at vi derfor kan svare på alle de spørgsmål, du måtte have inden og under rejsen - så du kan føle dig tryg.

Vi sørger for alt ned til mindste detalje, og vi skræddersyr middelhavscruiset, så det som minimum indfrier dine drømme.

Få et uforpligtende tilbud på et cruise i Middelhavet 
– eller tilmeld dig vores nyhedsbrev her, så du løbende finder Profil Rejsers gode tilbud.

Hvorfor tage på et Middelhavscruise?

Verden byder på mange fantastiske rejsemål, og det vil kræve adskillige ferier, hvis du skal opleve dem alle. På et middelhavscruise får du muligheden for at opleve mange fantastiske rejsedestinationer - uden alt rejsebesværet.

Du skal kun pakke ud én gang. Herefter skal du bare slappe af og nyde, at du har frihed til at opleve det ene skønne rejsemål i Middelhavet efter det andet.
Dette alt imens du forkæles ombord på krydstogtskibet, der byder på kulinariskeoplevelser, sublim underholdning og ikke mindst kahytter, hvor luksus og kvalitet er i højsædet.
På et middelhavscruise hos Profil Rejser føles det som at rejse med sit hjem på ryggen. Du kan i trygge omgivelser opleve store dele af verden - uden at skulle bekymre dit om alt det praktiske hverken inden eller under rejsen.

Vi tilbyder desuden krydstogt med dansk rejseleder, så du kan få det maksimale ud af middelhavscruiset. Rejselederen har indgående kendskab til de områder, du besøger undervejs på rejsen.
Et krydstogt til Middelhavet er dermed en perfekt måde at rejse på, hvad end du ønsker en prisbillig familieferie – eller et luksus-krydstogt i Middelhavet for to.
Vi står for både fly, hotel og transfer, hvis du ønsker det. Du kan tilpasse varigheden på krydstogtet, og du kan kombinere med hotelophold i afrejsehavnen eller ved krydstogtets afslutning for at få flest mulige oplevelser på rejsen.

Krydstogt fra København til Middelhavet

Hvis det skal være let, kan du tage på krydstogt til Middelhavet fra København. Du kan blandt andet sejle til Italien, Frankrig eller Spanien, hvor du kan opleve: Barcelona, Savona, Marseille og Genova.

Det kan du opleve på et krydstogt i Middelhavet

Et krydstogt i Middelhavet byder på alt fra smukke kyster, spændende storbyer, historiske seværdigheder og ikke mindst kulinariske oplevelser. Rejsedestinationerne på vores middelhavscruises er nøje udvalgt, og vi lover, at de hver især byder på oplevelser ud over det sædvanlige.

Oplevelser på krydstogter I Middelhavet

Vi skræddersyr som sagt vores cruises til Middelhavet, og det er derfor kun din fantasi, der sætter grænser. Oplev blandt andet:

 • Stemningen og historien i romantiske Venedig ved at sejle på Middelhavscruise gennem Adriaterhavet
 • Shopping og historiske Athen ved et Middelhavscruise i Ægæerhavet
 • Solnedgange på den smukke og verdenskendte græske ø, Santorini
 • Den stemningsfulde storby, Barcelona, der byder på enestående kultur og lækre tapas

Ombord på et Middelhavscruise

Også ombord på skibene er der et hav af muligheder. Lad dig forkæle ombord på skibene, der byder på en masse enestående oplevelser og et højt serviceniveau hos det venlige personale.

Underholdning og oplevelser

Du kan mere end blot drikke lækre cocktails på soldækket på et Middelhavscruise med Profil Rejser. På de forskellige cruises er der muligheder for at se en god film i biografen, gå i teatret, drikke vin i vinbaren, spille tennis eller danse til tonerne fra skibets orkester. Det er forskelligt, hvad rederierne tilbyder. Vi rådgiver dig om, hvilket Middelhavscruise, der imødekommer dine ønsker.

Kahytter

Ombord på et Middelhavscruise kommer du til at bo trygt og lækkert. Hvad end du vælger en udvendig kahyt, en balkonkahyt– eller om du vælger at bo i ren luksus i en suite. Uanset hvad du vælger, kan du være sikker på, at kahytten er ren, pæn og beklædt med smukke materialer.

Mad og drikkevarepakker (all inclusive)

Det er muligt at rejse på krydstogt med all inclusive. All inclusive indebærer, at du uden ekstraberegning kan nyde godt af drikkevarer, alkoholiske såvel som soft drinks under hele rejsen. Der findes forskellige typer af drikkevarepakker, som du kan vælge imellem.
Læs mere under de enkelte rederier for at se dine valgmuligheder – eller kontakt vores krydstogtspecialister for en snak herom.

Hvorfor tage på et cruise i Middelhavet med Profil Rejser?

Der er mange gode grunde til, at du bør tage på dit livs Middelhavscruise med Profil Rejser. Vi ridser nogle af dem op her.

1. Vi har styr på det hele, så du kan slappe af
Når du vælger at booke dit krydstogt til Middelhavet hos Profil Rejser, kan du være sikker på, at der er styr på alt ned til mindste detalje. Du skal ikke bekymre dig om alt det lavpraktiske hverken inden eller under rejsen.

2. Vi skræddersyr dit Middelhavscruise
Vores cruiseafdeling bestiller ikke andet end at skræddersy krydstogter til individuelle behov og budgetter. Vi ordner alt, booker alt – og ikke mindst tager ansvaret for alt.
Profil Rejser hylder det håndlavede fremfor det færdiglavede. Vi tror på, at Middelhavscruiset bliver en langt større oplevelse, hvis den bliver designet og skabt med sans for netop de detaljer, der fra starten gav dig lyst til at tage på krydstogt. Derfor skræddersyr vi et tilbud, så det passer perfekt til dine behov.

3. Vores kvalitetsstempel er din sikkerhed
Vores dygtige krydstogteksperter har sejlet med alle rederierne og tjekket faciliteterne ombord. Vi tilbyder kun kvalitetscruises, og vores erfaringer til søs gør, at vores krydstogteksperter kan hjælpe dig med at finde lige præcis det cruise, der byder på de oplevelser og faciliteter, som er vigtige for dig.

4. Erfaring
Profil Rejser har den helt store skippereksamen, når det kommer til Middelhavscruises. Vores passion og 30 års erfaring har faktisk gjort os til specialister på området.

Derudover har vi samlet gæsternes erfaring i hvad vi kalder ”vores interne logbog”. Læs blandt andet, hvad vores kunder siger. Når vi hævder, at et Middelhavscruise er mere søstærkt og mere leveringsdygtigt end et andet, er det ikke bare os der taler – det er tre årtiers erfaring.

Priser på krydstogter i Middelhavet

Prisen på et krydstogt i Middelhavet kommer i mange størrelser, og vi kan lægge navn til ruter i alle prisklasser. Vores tilbud på krydstogter i Middelhavet er skræddersyede, så dine drømme og budgetter forenes. Prisen på Middelhavscruiset aftales på forhånd, så du ikke skal indtænke uforudsete udgifter.
Desuden får vi hos Profil Rejser Cruise løbende særlige krydstogt tilbud fra de enkelte rederier. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tilbuddene som en af de første.

Hvad er inkluderet i prisen på et Middelhavscruise?

På vores krydstogter til Middelhavet er det forskelligt, hvad der indgår i prisen. Når du bestiller et Middelhavscruise hos Profil Rejser, indgår der dog altid helpension.
Vi sammensætter et tilbud på et Middelhavscruise ud fra dine behov, når det kommer til:

 • Fly
 • Hotel
 • Mad
 • Drikkevarepakke
 • Drikkepenge til besætningen
 • Rejseleder
 • Transfer
 • Udflugter

Du betaler derfor ikke for ydelser, der ikke betyder noget for dig.

Hvilket Middelhavscruise drømmer du om?

Ønsker du at prøve et krydstogt til Middelhavet, kan du sende en rejseforespørgsel med dine ønsker. Så vil en af vores dygtige krydstogtspecialister hjælpe dig med at finde netop det Middelhavscruise, der passer til dine ønsker og behov.

Book et møde eller ring til os for en snak om dine muligheder på telefon 70 200 100.

Er du erfaren krydstogtgæst?

Hvis du er en erfaren krydstogtgæst, ved du måske allerede, hvad du er på jagt efter. Tag et kig på vores TOP 10 tilbud. Hvis du leder efter en mere specifik rute og skib, kan du søge krydstogt her, hvor du har mulighed for at tilpasse det caribiske cruise efter dine unikke behov.

Se alle vores krydstogter i Middelhavet

Din rejse - vores ansvar

Læs mere
Vil du til Middelhavet?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

krydstogt@profilrejser.dk
/
70 200 100

Anna, Heidi, Henrik, Louise

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.