Krydstogt i Caribien

 • Rejsetid

 • Bedste årstid

 • Tidsforskel

Drømmer du om at nyde delikate drinks til synet af solen, der går ned over Det Caribiske Hav? Måske har du en drøm om at opleve de mange fantastiske rejsemål i Caribien på én og samme rejse? På et krydstogt i Caribien kan denne drøm blive til virkelighed.

Hverdagen på et caribisk cruise byder på et hav af oplevelser, og det er op til dig, om du vil suge oplevelser til dig ombord på det flydende luksushotel – eller om du vil opleve verden fra nye vinkler hver dag på de spændende destinationer udenfor. Uanset hvad skal du ikke bekymre dig om noget praktisk, for det tager vi os af. Du skal blot læne dig tilbage og nyde ferien i smukke og trygge omgivelser. 

Oplev et caribisk cruise med Profil Rejser

Profil Rejser er blandt Danmarks største rejsearrangører af privatrejser. Vi har mere end 3 årtiers erfaring med at levere komplette, skræddersyede krydstogter til Caribien, og vores mål er, at du og/eller dine medrejsende får en oplevelse for livet.
Vi samarbejder med hele 18 forskellige rederier, der sammen har 350 skibe og hele 8500 sejlruter. Søg krydstogt i Caribien

I Profil Rejser er vi specialister, og det skyldes både vores mange års erfaring – og at vi selv har været passagerer på vores krydstogter. Kun sådan er vi i stand til at kunne udvælge det bedste af det bedste. At vi har oplevet de caribiske cruises på egen hånd, giver dig også en sikkerhed, da vi er i stand til at kunne sammensætte den rejse, der imødekommer dine unikke behov – og i stand til at kunne besvare alle de spørgsmål du måtte have både før og under rejsen.
Vi ønsker at give dig en oplevelse for livet. Hvis du tager på krydstogt i Caribien med Profil Rejser kan du forvente et komplet skræddersyet tilbud, hvor prisen er aftalt på forhånd, og hvor vi sørger for alt ned til den mindste detalje.

Få et ganske uforpligtende tilbud på et cruise til Caribien her – eller tilmeld dig vores nyhedsbrev her, så du løbende finder Profil Rejsers gode tilbud.

Hvorfor tage på et caribisk cruise?

Er du i tvivl om, hvorvidt et krydstogt i Caribien er noget for dig? Svaret er enkelt: Et caribisk cruise er for alle, der vil opleve store dele af Caribien på én og samme rejse. Uden vel at mærke at skulle tænke på alt det praktiske og besværlige.
Ved at tage på et caribisk cruise skal du kunne pakke ud én gang. Herefter vil du blive sejlet fra den ene skønne destination i Caribien til den anden. Du forkæles både til lands og til vands, og du kan blandt andet nyde godt af gastronomiske oplevelser, sublim underholdning og trygge og smukke omgivelser, da luksus ombord på skibene er i højsædet.

Tryg og komfortabel i luksuriøse omgivelser

Tryghed og luksus går hånd-i-hånd på vores caribiske cruises. Her vil du føle, at du rejser med dit hjem på ryggen. Du kan forvente et højt serviceniveau hos det venlige personale og trygge og smukke omgivelser ombord.

Rejs uden bekymringer

På et krydstogt i Caribien kan du holde ferie uden bekymringer. Vi sørger for fly, hotel og transfer, hvis du ønsker det, og du kan kombinere rejsen med et hotelophold før eller efter krydstogtet på en af de caribiske øer.
Fra det øjeblik du har pakket ud, skal du ikke tænke på noget praktisk eller at skulle planlægge den næste udflugt. Vi har sørget for det hele inden og under rejsen.

Krydstogt i Caribien med dansk rejseleder

Hvis du ønsker det, kan du tage på et krydstogt i Caribien med dansk rejseleder. Her vil den erfarne rejseleder dele ud af siden viden og hjælpe dig med de spørgsmål, der måtte opstå undervejs.
Et krydstogt i Caribien er dermed for alle, der vil have en afslappende ferie, hvor der er mulighed for at få det maksimale ind på oplevelseskontoen. Det er en perfekt måde at rejse på, hvad end du ønsker en prisbillig familieferie – eller et romantisk luksus-krydstogt til Caribien for to.

Det kan du opleve på et krydstogt i Caribien

Et krydstogt i Caribien byder på smukke, hvide sandstrande og turkisblåt hav så langt øjet rækker. Der er blandt andet mulighed for at opleve Cuba, Miami og Den Dominikanske Republik.

Oplevelser på krydstogter i Caribien

Som du ved, skræddersyr vi krydstogtet i Caribien, så det som minimum lever op til dine drømme. Oplev blandt andet:

 • Sol og varme i den glamourøse badeby, Miami
 • Historiske bygninger fra det 16. og 17. århundrede i den største by i Puerto Rico, San Juan.
 • Historiens vingesus på de Dansk Vestindiske Øer (St. Croix, St. Thomas og St. John), hvor du kan få indsigt i Danmarks kolonisering.
 • Shopping i New York, hvor du kan se den ikoniske frihedsgudinde, Brooklyn Bridge eller mærke det multikulturelle storbyliv blandt de tårnhøje skyskrabere.

Ombord på et caribisk cruise

Også ombord på skibene er der et hav af muligheder. Lad dig forkæle ombord på krydstogtskibene, der byder på enestående oplevelser og uforglemmelige øjeblikke.

Underholdning og oplevelser

På et cruise i Caribien kan du roligt have høje forventninger til livet ombord på skibet. Her er der mulighed for at nyde spektakulære sceneshows i teatret, at gå på kasino, i fitnesscenter (yoga eller pilates) eller nyde godt af gastronomiske oplevelser i restauranter og hyggelig stemning i barer og lounges rundt omkring på skibet. Om dagen kan du slikke sol på dækket med udsigt over det åbne hav. Vi rådgiver dig om, hvilket cruise, der imødekommer dine interesser.

Kahytter

Ombord på et caribisk cruise kommer du til at bo trygt og lukseriøst. Der er mange forskellige kahyttyper, som matcher forskellige budgetter og krav. Vi har dybt kendskab til kahytterne, og vi tager gerne en snak med dig om, hvad der er vigtigt for lige netop dig. Du kan bo i store suiter eller mindre kahytter, men uanset om du vælger:

 • En udvendig kahyt
 • En kahyt med balkon

… eller om du vælger at bo i ren luksus på en af de store suiter, er du garanteret, at du bor rent og pænt og med en følelse af at være hjemme.

Mad og drikkevarepakker

Gå på opdagelse i de delikate buffeter eller nyd godt af fransk gourmetretter på bistroer. Du kan også gå på opdagelse i det italienske køkken eller blive underholdt af mesterkokke, mens de griller bøf, skaldyr, kylling og grøntsager på teppanyaki grill. Du kan vælge forskellige drikkevarepakker. En drikkevarepakke byder på alt fra:

 • Sodavand
 • Øl på flaske
 • Fadøl
 • Premium brands spiritus
 • Cocktails
 • Vin serveret i glas

Flere rederier tilbyder også all inclusive. Det er forskelligt, hvad all inclusive indebærer på det enkelte skib. Vores indgående kendskab til rederier og skibe gør, at vi kan sammensætte den ideelle rejse, så du kun betaler for det, der betyder noget for dig.

Hvorfor tage på et cruise i Caribien med Profil Rejser?

Et krydstogt i Caribien er i sig selv en oplevelse, og vi vil gerne gøre den så god som muligt. Her er nogle gode grunde til, hvorfor du bør tage på et caribisk cruise med Profil Rejser.

1. Du kan trygt lade bekymringerne blive hjemme
Når du vælger at booke dit krydstogt i Caribien hos Profil Rejser, kan du være sikker på, at der er styr på alt ned til mindste detalje. Du kan få svar på alle dine spørgsmål, og vi sørger for, at du ikke behøver at bekymre dig om alt det lavpraktiske før eller under rejsen.

2. Vi skræddersyr cruiset
Hos Profil Rejser sidder vi rigtig mange krydstogteksperter, der ikke lavet andet end at skræddersy krydstogter, så de imødekommer vores kunders individuelle behov.
Du skal ikke gå på kompromis med noget. Vi ordner alt, booker alt – og ikke mindst tager ansvaret for alt.

Profil Rejser hylder det håndlavede fremfor det færdiglavede. Kun sådan får du den ultimative oplevelse. Vi kræser for detaljerne, og vi sørger for at indfri de drømme, der i første omgang vakte lysten til at tage på krydstogt i Caribien.

3. Vi har kvalitetssikret rejsen og kan rådgive dig
Vi har på forhånd sikret os, at det caribiske cruise leve op til vores standarder – og de er høje. Vores store erfaring med cruises gør os i stand til at sammensætte det ideelle caribiske cruise til dig, så det indeholder de oplevelser og faciliteter, som er vigtige for dig. Vi kender til cruiset, og derfor kan vi svare på dine spørgsmål.

4. Erfaring
Profil Rejser har den helt store skippereksamen, når det kommer til krydstogter i Caribien. Vores passion og 30 års erfaring har gjort os til specialister på området. 

Priser på krydstogter i Caribien

Hvad koster det så? Vi kan tilpasse kahyt, varighed og destinationer, så krydstogtet i Caribien imødekommer dit budget – uden at der bliver gået på kompromis med dine ønsker. Vi aftaler prisen på forhånd, så du er sikret, at der ikke opstår ubehagelige overraskelser.
Hos Profil Rejser Cruise får vi desuden løbende særlige krydstogt tilbud fra de enkelte rederier. Tilmeld dig eventuelt vores nyhedsbrev, for at være blandt de første, der får de gode tilbud.

Hvad er inkluderet i prisen på et krydstogt i Caribien?

Det er op til dig, hvad du ønsker inkluderet i prisen på cruiset i Caribien. Vi sammensætter et tilbud på et caribisk cruise ud fra dine behov, når det kommer til:

 • Fly
 • Hotel
 • Adgang til specialrestauranter
 • Drikkevarepakke
 • Drikkepenge til besætningen
 • Rejseleder
 • Transfer
 • Udflugter

Derfor står du tilbage med et tilbud, hvor du kun betaler for det, der er vigtigt for dig.

Hvilket krydstogt i Caribien drømmer du om?

Du ved nu lidt om, hvad vi kan tilbyde i form af krydstogter i Caribien. Nu mangler du bare at dele dine drømme med os – så vi kan gøre dem til virkelighed.
Book et møde eller ring til os for en snak om dine muligheder på telefon 70 200 100.

Er du erfaren krydstogtgæst?

Hvis du er en erfaren krydstogtgæst, ved du måske allerede, hvad du er på jagt efter. Tag et kig på vores TOP 10 tilbud. Hvis du leder efter en mere specifik rute og skib, kan du søge krydstogt her, hvor du har mulighed for at tilpasse det caribiske cruise efter dine unikke behov.

Se alle vores krydstogter i Caribien

Din rejse - vores ansvar

Læs mere
Vil du til Caribien?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

krydstogt@profilrejser.dk
/
70 200 100

Anna, Heidi, Henrik, Louise

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.