Krydstogt fra København

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

  • Tidsforskel

Ville det ikke være skønt, hvis du kunne springe over køen i lufthavnen og tage på krydstogt direkte fra København? Det er faktisk muligt at tage på et krydstogt med afrejse fra København - hvilket blot gør krydstogtet endnu mere bekvemt, end det allerede er i forvejen! Du skal kun pakke ud én gang. Herefter skal du bare læne dig tilbage og nyde turen.

Selvom du rejser fra Danmark, er der stadig en masse spændende destinationer at opleve, og vi skræddersyr den perfekte rejse til dig.
Vi har øje for detaljerne, og vi sørger for, at krydstogtet som minimum indfrier de drømme, der vakte lysten til at rejse afsted på krydstogt fra København i første omgang.

Bliv klogere på vores krydstogter fra København her på siden. Søg krydstogter med afrejse fra København

Cruise fra København med Profil Rejser

Hvis du sejler afsted på cruise fra København med Profil Rejser, får du rådgivning af en af landets største og mest erfarne rejseselskaber, når det kommer til planlægning af privat-rejser.

Erfaring

Profil Rejser har nemlig mere end 30 års erfaring med at levere helstøbte, skræddersyede krydstogter med afrejse fra København.

Vi skræddersyr et tilbud

Vi sammensætter et tilbud på et cruise fra København, der indfrier dine drømme og giver dig en livsoplevelse, som du aldrig glemmer. Rejsekonsulenterne i Profil Rejser har selv sejlet med på krydstogter fra København, og kan derfor svare på alle dine spørgsmål - både før og under rejsen. Bestil et tilbud

Rådgivning om krydstogter fra København

Vi hylder det håndlavede fremfor det færdiglavede, og vores rejsekonsulenternes personlige oplevelser fra cruises giver dem et dybt kendskab til de muligheder, der er på det enkelte cruise. Derfor er de i stand til at rådgive dig om dine muligheder.
Dette er er hvad end, der er tale om et minicruise fra København – eller et længere krydstogt, der er kombineret med andre rejsetyper. Vi kan rådgive omkring:

  • Valg af kahyt
  • Drikkevarepakker og restauranter
  • Cruisets varighed (minicruise eller længere cruise)
  • Destinationer
  • Rederier
  • Udflugter

… og meget mere

Udbud af krydstogter fra København

Profil Rejser samarbejder med hele 18 rederier. Rederierne har sammen hele 350 skibe og hele 8500 sejlruter. Du kan både tage på et minicruise fra København og ud på lange krydstogter, der strækker sig over 40 dage.
Sejl afsted på krydstogt fra København og oplev spændende rejsedestinationer. Sejl eksempelvis ud på eventyr til følgende lande:

Kontakt os for en uforpligtende rådgivning om dine muligheder for rejsedestinationer, hvis du ønsker afrejse fra Danmark – eller tilmeld dig vores nyhedsbrev her, så du løbende finder Profil Rejsers gode tilbud.

Pris på krydstogter fra København

Vi ordner alt, booker alt – og ikke mindst tager ansvaret for alt. Vi giver dig et komplet og skræddersyet tilbud - og prisen er fast og aftalt på forhånd. Vi tilpasser tilbuddet dit budget og drømme, så du kun betaler for det, der betyder noget for dig. Vi aftaler prisen på cruiset fra København forhånd, så du er sikret, at der ikke opstår ubehagelige overraskelser løbende.

Book et møde

Book et møde for en helt uforpligtende snak om, hvordan vi kan planlægge det ultimative krydstogt fra København.

Ved du allerede, hvad du leder efter?

Hvis du er en erfaren krydstogtgæst ved du måske allerede, hvad du ønsker af dit krydstogt fra København? Er det tilfældet, kan du med fordel tage et kig på vores TOP 10 tilbud.
Hvis du leder efter en mere specifik rute og skib, kan du søge krydstogt her, hvor du har mulighed for at tilpasse cruiset fra København dine personlige interesser og budget.

Hvilket krydstogt fra København drømmer du om?

Du ved nu lidt om, hvad vi kan tilbyde i form af krydstogter med afrejse fra København. Nu mangler du bare at dele dine tanker med os – så gør vi alt for, at de som minimum bliver indfriet.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær blandt de første til at få vores attraktive tilbud, invitationer til arrangementer og masser af rejseinspiration. Tilmeld dig her

Alle krydstogter med afrejse fra København

Din rejse - vores ansvar

Læs mere
Vil du til på krydstogt fra København?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

krydstogt@profilrejser.dk
/
70 200 100

Anna, Heidi, Henrik, Louise

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.