Krydstogt til Middelhavet

Krydstogt til Middelhavet -besøg historiske havnebyer

På et krydstogt i Middelhavet vil du opleve verden fra helt nye vinkler – hver dag. Her finder du smukke, solkyssede kyster og hyggelige, historiske havnebyer med en helt særlig, tilbagelænet stemning. Og ombord på skibet kan du nyde det gode vejr og udsigten i ro og mag.

Profil Rejser kender alt til krydstogter i Middelhavet

Profil Rejser har sendt solglade krydstogtgæster til Middelhavet i mere end 3 årtier. Vi samarbejder med de bedste rederier, som sejler i hele Middelhavet – så du er sikker på at finde en sejlrute og et skib, som passer præcis til dine behov.

Vi har selv været gæster på vores krydstogter til Middelhavet. Vores oplevelser på krydstogtet er dit kvalitetsstempel og garanti for, at du får en helt særlig oplevelse i det sydlige Europa.

Se vores krydstogter

 

Krydstogt fra København til Middelhavet

Hvis det skal være ekstra let, kan du tage på krydstogt til Middelhavet fra København. Du kan blandt andet sejle til Italien, Frankrig eller Spanien og opleve spændende byer som Barcelona, Savona, Marseilles og Genova undervejs.

Oplevelser på et krydstogt i Middelhavet

Det kan du opleve på et krydstogt i Middelhavet

På et krydstogt i Middelhavet finder du både betagende udsigter, charmerende havnebyer, historiens vingesus og ikke mindst en delikat og indbydende madkultur. Rejsedestinationerne på vores middelhavskrydstogter er nøje udvalgt, fordi de hver især rummer noget helt særligt, som du vil tage med dig hjem.

På krydstogt i Middelhavet kan du blandt meget andet glæde dig til:

Hvilke skibe sejler i Middelhavet?

Der er stor forskel på de skibe, som sejler i Middelhavet – og derfor kan du også med vores vejledning finde præcis det skib og den rute, som passer til dine rejsedrømme. Du kan vælge imellem store krydstogtskibe med masser af underholdning, shopping og aktiviteter ombord – fx biograf, vandrutsjebane og yoga-studie, eller mindre, mere intime skibe, som lægger til i små havnebyer undervejs.

Under alle omstændigheder kan du glæde dig til både livet ombord på skibet og besøgene i land, hvor der venter masser af dejlige oplevelser.

Hvornår skal man tage på krydstogt i Middelhavet?

Sommersæsonen er den bedste tid på året at opleve Middelhavsområdet på et krydstogt, for her er temperaturene badevenlige og solskinstimerne mange. Men du kan også vælge en forårs- eller efterårstur og på den måde forlænge sommerens sødme.

Vil du på cruise til Middelhavet?

Profil Rejser kender de enkelte skibe indgående og kan guide dig til at finde det skib, den sejlrute og den kahytstype, som passer til dig og dine behov.

Se krydstogter

Skriv til os på [email protected] eller ring på 70 200 100 og hør nærmere, hvis du har spørgsmål eller gerne vil høre mere om et særligt krydstogt – så skal vi gøre vores bedste for, at du finder præcis det krydstogt, som passer til dig.

Kvinde Kigger På Ipad

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.