Krydstogt fra København

Krydstogt fra København

Ville det ikke være skønt, hvis du kunne springe over køen i lufthavnen og bruge alle ferietimerne på at hygge dig? Det kan du med et krydstogt fra København! Det er så nemt og bekvemt, som det kan blive.


København er efterhånden blevet en populær krydstogthavn, og rigtig mange spændende skibe sejler herfra. De mest populære ruter fra København går nordpå, fx langs Norges kyst, til Island eller endda helt til Grønland eller Svalbard. Du kan også sejle østpå til Baltikum eller Skt. Petersborg – eller sydpå til Middelhavets varmere himmelstrøg.

Se krydstogter fra destinationen

Profil Rejser er eksperter i krydstogter

Profil Rejser er blandt Danmarks største rejsearrangører af privatrejser. Vi har mere end 3 årtiers erfaring med at levere komplette, skræddersyede krydstogter med afrejse fra København, og vi samarbejder med de bedste rederier, så du får en drøm af en rejse – hver gang og uanset om du er til tilbagelænet luksus eller masser af oplevelser og aktiviteter.

Oplevelser på et krydstogt fra København

Hvad kan jeg opleve på et krydstogt fra København?

Et krydstogt fra København er det oplagte valg for dig, der ikke vil bøvle med langvarige transfers, men hurtigt vil i gang med din ferie. Fra det øjeblik, skibet stævner ud fra Oceankaj eller Langelinje, er du allerede ankommet til din første destination – krydstogtskibet. Københavns placering gør, at du allerede efter kort tid vil lægge til i hyggelige, historiske havnebyer – hvad end sejlruten går nordpå, østpå eller mod syd eller vest.

Vi anbefaler krydstogter, som sejler fra København mod nord – for langs Norges kyster, i Nordatlanten og ved Islands og Grønlands kyster findes nogle af de største naturoplevelser, vi selv har haft. Er du mere til kultur og historie, kan vi anbefale de baltiske lande, hvor der er masser af mulighed for at opleve spændende, østeuropæiske metropoler på vejen. Og hvis du gerne vil sejle mod varmere temperaturer og flere solskinstimer, er det oplagt at tage turen ned langs Vesteuropas kyst og ind i Middelhavet, hvor der venter solkyssede kyster og charmerende havnebyer til overflod.

Vi har selv sejlet på hundredevis af krydstogter fra København og kender sejlruterne herfra bedre end de fleste. Derfor kan vi også vejlede dig, så du kommer på præcis det krydstogt, som vil opfylde dine rejsedrømme. Tag fat i os for at høre mere.

Hvilke krydstogtskibe sejler fra København?

København er efterhånden blevet en populær krydstogthavn, så du har et flot og bredt udvalg af skibe at vælge imellem, når du rejser herfra. Det gælder både store skibe med masser af aktiviteter ombord, men også lidt mindre skibe, som sejler alternative ruter med rigtig meget at byde på i forhold til både natur og kultur.

Prøv fx at sejle til Shetlandsøernes forrevne kyster eller Portugals hyggelige hovedstad Lissabon - eller mod mere klassiske destinationer som Norges ikoniske Geiranger-fjord, Færøernes grønne bakker eller vestpå til Skt. Petersborgs flotte arkitektur og spændende historie.

Din rejse - vores ansvar

Profil Rejser kender de enkelte skibe indgående og kan guide dig til at finde det skib, den sejlrute og den kahytstype, som passer til dig og dine behov.

Er du blevet nysgerrig efter at høre mere om et krydstogt fra København?

Se vores krydstogter

Skrive til os på [email protected] eller ring på 70 200 100 og hør nærmere.

Kvinde Kigger På Ipad

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.