7 nætter fra Warnemunde med MSC Poesia

Krydstogt detaljer

  • 20 juli til 27 juli 2025
  • 7 Nætter
  • 2 Voksne
  • MSC Poesia
  • Warnemunde, Til søs, Stavanger, Eidfjord, Kristiansand, Oslo, København, Warnemunde
Indvendig kahyt Fra kr. 9.628 pr. person
Udvendig kahyt Fra kr. 10.548 pr. person
Balkon kahyt Fra kr. 11.668 pr. person
Suite Fra kr. 17.158 pr. person

Oversigt

MSC Poesia, som er bygget i 2008, er på 89.600 BRT, 300 meter lang, 33 meter bred, 13 dæk og har plads til 2.500 passagerer. Selvom skibet er stort tilbydes en total oplevelse for alle. Der er således mange aktivitets-tilbud om bord for alle og ca. 1000 besætningsmedlemmer til at tage sig af gæsterne.
Der kan bl.a. nævnes; 2 swimmingpools, 4 jacuzzis samt en separat børnepool, mini golf, tennisbane, golf-simulator, bibliotek, biograf, duty free butikker, Internetcenter, teater, kasino, skønhedssalon og spa, fitnesslokale, diskotek, mange forskellige barer med underholdning, vinbar samt sushibar. Ydermere tilbydes specielle børneklubber for børn mellem 5-17 år, hvor der arrangeres forskellige aktiviteter.

Valgt afgang: 20 juli 2025
Pris pr. person fra: kr. 9.628

Rejseoversigt

  • Varighed: 7 nætter
  • Rederi og skib: MSC Cruises, MSC Poesia
  • Afrejsehavn: Warnemunde
  • Billigste krydstogt: kr. 9.628 (20 juli 2025)

Prisen inkluderer

Krydstogt i valgt kahyt
Helpension (morgenmad, frokost og aftensmad i hovedrestauranten)
Vand, kaffe og te i buffetrestauranten
Drikkepenge til personalet
Underholdning og udvalgte aktiviteter ombord
Havneskatter & afgifter

Drikkepakke kan tilkøbes med 40% rabat ved bestilling samtidig med krydstogtet.


Rejseplan

1
Warnemunde
20 juli 25
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 21:00
MSC Cruises

Warnemunde er udhavnen til Rostock og var oprindeligt en lille fiskerby.
Byen har beholdt sin charme, men i dag er byen mere populær som bade- og ferie by. Langs byens strandpromenade ligger der både maritime pubber og hyggelige restauranter. Gå en tur ud på den populære mole og nyd udsigten både til byen, samt til det gamle fyrtårn.

2
Til søs
21 juli 25
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
MSC Cruises

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter som skibet tilbyder. Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe helt af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig.

3
Stavanger
22 juli 25
Ankomst kl 10:00
Afgang kl 20:00
MSC Cruises

Havnebyen Stavanger er beliggende i komunen af samme navn i det sydvestlige Norge. De naturskønne omgivelser omkring byen er præget af smukke fjorde, stejle fjelde og hvide sanstrande.
Stavanger er Norges fjerdestørste bykomune og landets tættest befolkede komune. Stavanger er en universitetsby og er derfor hjemsted for mange studerende, hvilket tilføjer byen en urban og livlig atmosfære. I 2008 fik Stavanger, sammen med nabobyen Sandnes æren af at være Europæisk kulturhovedstad. Og kultur mangler da heller ikke i Stavanger, som gemmer på mange museer og årlige kulturbegivenheder, bl.a. madfestivallen, Gladmat, som hvert år har mange tusinde af besøgende.
Besøg Stavanger centrum, hvis gamle bydel har nogle af Europas bedst bevarede træhuse, samt et varieret udvalg af butikker og spisesteder. Stavanger er også kendt som hele Europas olie- og energihovedstad og har haft denne status lige siden man fandt det første oliefelt i den sydlige Nordsø. Besøg også udkigsplatformen, Preikestolen, som er blevet kaldt for en af de mest betagendee udkigssteder i verden.

4
Eidfjord
23 juli 25
Ankomst kl 09:00
Afgang kl 21:00
MSC Cruises

Eidfjord is a municipality in Vestland county, Norway. The municipality is located in the traditional district of Hardanger. The administrative centre of the municipality is the village of Eidfjord, where the majority of the municipal population lives.

5
Kristiansand
24 juli 25
Ankomst kl 10:00
Afgang kl 20:00
MSC Cruises

Havnebyen Kristiansand er beliggende i det sydligste Norge udmod det sted hvor Skagerak og Nordsøen mødes.
Byen blev grundlagt helt tilnbage i 1641 af kong Christian 4. af Danmark og Norge. Byen er et blomstrende kulturcentrum for regionen og er en af de hurtigt voksende byer i Norge. Hvert år i Kristiansand bliver der afholdt massevis af koncerter, flere festivaler og andre kulturarrangementer.
Besøg den charmerende gamle bydel, Posebyen, hvor en imponerande samling af de gamle hvide træhuse, som er særlig kendt fra det sydlige Norge, står side om side. Du kan også besøge den populære Kristiansand Dyrepark, som både er en forlystelsespark og en zoologisk have. Ud for Kristiansand ligger øen Odderøya, som er et populært sted til udflugter, gå f.eks. en tur på de små stier på øen og nyd den flotte udsigt mod havnen.

6
Oslo
25 juli 25
Ankomst kl 09:00
Afgang kl 18:00
MSC Cruises

At sejle til Oslo er den absolut smukkeste vej til byen. Oslo er en levende hovedstad og metropol med den norske natur som storbyens kulisse.

Mange forbinder Oslo med den lange brede promenade Karl Johan Gate med kongeslottet knejsende for enden, Vigelandsparken, museumsøen Bygdøy og Munch-museet.

Men rejser til Oslo er også operahuset, som er en seværdighed i verdensklasse og det hyggelige St. Hanshaugen med en af byens gode parker samt caféer og spisesteder, hvor det nye norske køkken folder sig ud.

På en tur til Oslo vil du på en slentretur rundt i byens kvarterer opdage de skiftende kulturer og geografiske miljøer og kontrasterne mellem de fredede huse og den topmoderne arkitektur.

I centrum finder du blandt andet byens spændende rådhus med de to tårne og havnen med det nye operahus, en arkitektonisk perle, der rejser sig som et isbjerg i hvid marmor og blåtonet glas midt på kajen.

Mod øst er Oslo præget af småindustri og værksteder og Munch-museet, hvor du kan se sublim verdenskunst og den overdådige samling af Muchs værker.

I den vestlige bydel, Frogner, finder du det mest eksklusive boligstrøg i den indre by, shoppinggaden Hegdehaugsveien mod nord og Frognerparken med friluftsbad og stadion. Inde i Frognerparken ligger Norges mest besøgte seværdighed og favorit picnic-sted for nordmændene, Vigelandsparken. Her er 193 skulpturer med i alt 650 menneskefigurer, der symboliserer livet fra vugge til grav. På den mondæne museumsø Bygdøy finder du hele fem museer, bl.a. Kon-Tiki-Museet med Thor Heyerdahls tømmerflåde.

Du kan også tage en kort tur med T-banen til Oslos Vildmark, fjeldområdet Oslomarka, der ligger cirka 400 m oppe. Her finder du Holmenkollen og en helt ny hopbakke, og fra toppen af det legendariske skihoptårn har du en fantastisk udsigt.

På en cruise til Oslo kan du godt nå at powershoppe. Eksklusiv shopping finder du på forretningsgaden Bogstadveien, og på Karl Johan er de kendte kæder, mærkevarebutikker og stormagasiner som Oslo City, Byporten, Sten & Strøm samt Paleet.

Vil du på guidede ture på anløbsdestinationen, kan du købe udflugtspakker ombord på dit krydstogtskib eller hos rederierne.

7
København
26 juli 25
Ankomst kl 11:00
Afgang kl 02:00
MSC Cruises

Mange krydstogtrejser starter i København. Både hvis du skal mod nord eller mod syd.
København har de senere år udviklet sig til en af de førende krydstogthavne i Nordeuropa, med en helt ny krydstogthavn beliggende i Københavns Nordhavn. Med mere end 300 anløb og over 800.000 krydstogtpassagerer årligt, har den nye havn da også rigeligt at se til.

Skal man bruge flere dage i hovedstaden, byder København på masser af aktiviteter og underholdning. Her er lidt for enhver smag. København er en gammel middelalderby og kan spores helt tilbage til år 1167, hvor den blev grundlagt af Biskop Absalon. I dag er København en kombination af fantastiske historiske bygningsværker og den nyeste og mest innovative arkitektur. Byen byder på et hav af fantastiske restauranter, lækre cafeer og hyggelige barer med alverdens tilbud inden for den nyeste gastronomi. Ud over shopping gaden Strøget, som både har indkøbscentrene Magasin og Illum, finder du små bydele rundt omkring i København, som hver har sin helt egen og unikke stemning. Besøg f.eks. Værnedamsvej på det hyggelige Vestrebro som er fyldt med hyggelige cafeer, små blomsterhandlere, designbutikker og delikatesseforretninger. København har masser af spændende seværdigheder, de mest kendte er Den Lille Havfrue, fristaden Christiania, Amalienborg, Kronjuvelerne på Rosenborg, Runde tårn, zoologisk have og Tivoli. Besøg også Torvehallerne i centrum af byen, hvor du kan købe dig fattig i lækre delikatesser fra hele verden.

8
Warnemunde
27 juli 25
Ankomst kl 08:30
Afgang kl 02:00
MSC Cruises

Warnemunde er udhavnen til Rostock og var oprindeligt en lille fiskerby.
Byen har beholdt sin charme, men i dag er byen mere populær som bade- og ferie by. Langs byens strandpromenade ligger der både maritime pubber og hyggelige restauranter. Gå en tur ud på den populære mole og nyd udsigten både til byen, samt til det gamle fyrtårn.

1
Warnemunde
20 juli '25
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 21:00
MSC Cruises

Warnemunde er udhavnen til Rostock og var oprindeligt en lille fiskerby.
Byen har beholdt sin charme, men i dag er byen mere populær som bade- og ferie by. Langs byens strandpromenade ligger der både maritime pubber og hyggelige restauranter. Gå en tur ud på den populære mole og nyd udsigten både til byen, samt til det gamle fyrtårn.

2
Til søs
21 juli '25
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
MSC Cruises

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter som skibet tilbyder. Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe helt af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig.

3
Stavanger
22 juli '25
Ankomst kl 10:00
Afgang kl 20:00
MSC Cruises

Havnebyen Stavanger er beliggende i komunen af samme navn i det sydvestlige Norge. De naturskønne omgivelser omkring byen er præget af smukke fjorde, stejle fjelde og hvide sanstrande.
Stavanger er Norges fjerdestørste bykomune og landets tættest befolkede komune. Stavanger er en universitetsby og er derfor hjemsted for mange studerende, hvilket tilføjer byen en urban og livlig atmosfære. I 2008 fik Stavanger, sammen med nabobyen Sandnes æren af at være Europæisk kulturhovedstad. Og kultur mangler da heller ikke i Stavanger, som gemmer på mange museer og årlige kulturbegivenheder, bl.a. madfestivallen, Gladmat, som hvert år har mange tusinde af besøgende.
Besøg Stavanger centrum, hvis gamle bydel har nogle af Europas bedst bevarede træhuse, samt et varieret udvalg af butikker og spisesteder. Stavanger er også kendt som hele Europas olie- og energihovedstad og har haft denne status lige siden man fandt det første oliefelt i den sydlige Nordsø. Besøg også udkigsplatformen, Preikestolen, som er blevet kaldt for en af de mest betagendee udkigssteder i verden.

4
Eidfjord
23 juli '25
Ankomst kl 09:00
Afgang kl 21:00
MSC Cruises

Eidfjord is a municipality in Vestland county, Norway. The municipality is located in the traditional district of Hardanger. The administrative centre of the municipality is the village of Eidfjord, where the majority of the municipal population lives.

5
Kristiansand
24 juli '25
Ankomst kl 10:00
Afgang kl 20:00
MSC Cruises

Havnebyen Kristiansand er beliggende i det sydligste Norge udmod det sted hvor Skagerak og Nordsøen mødes.
Byen blev grundlagt helt tilnbage i 1641 af kong Christian 4. af Danmark og Norge. Byen er et blomstrende kulturcentrum for regionen og er en af de hurtigt voksende byer i Norge. Hvert år i Kristiansand bliver der afholdt massevis af koncerter, flere festivaler og andre kulturarrangementer.
Besøg den charmerende gamle bydel, Posebyen, hvor en imponerande samling af de gamle hvide træhuse, som er særlig kendt fra det sydlige Norge, står side om side. Du kan også besøge den populære Kristiansand Dyrepark, som både er en forlystelsespark og en zoologisk have. Ud for Kristiansand ligger øen Odderøya, som er et populært sted til udflugter, gå f.eks. en tur på de små stier på øen og nyd den flotte udsigt mod havnen.

6
Oslo
25 juli '25
Ankomst kl 09:00
Afgang kl 18:00
MSC Cruises

At sejle til Oslo er den absolut smukkeste vej til byen. Oslo er en levende hovedstad og metropol med den norske natur som storbyens kulisse.

Mange forbinder Oslo med den lange brede promenade Karl Johan Gate med kongeslottet knejsende for enden, Vigelandsparken, museumsøen Bygdøy og Munch-museet.

Men rejser til Oslo er også operahuset, som er en seværdighed i verdensklasse og det hyggelige St. Hanshaugen med en af byens gode parker samt caféer og spisesteder, hvor det nye norske køkken folder sig ud.

På en tur til Oslo vil du på en slentretur rundt i byens kvarterer opdage de skiftende kulturer og geografiske miljøer og kontrasterne mellem de fredede huse og den topmoderne arkitektur.

I centrum finder du blandt andet byens spændende rådhus med de to tårne og havnen med det nye operahus, en arkitektonisk perle, der rejser sig som et isbjerg i hvid marmor og blåtonet glas midt på kajen.

Mod øst er Oslo præget af småindustri og værksteder og Munch-museet, hvor du kan se sublim verdenskunst og den overdådige samling af Muchs værker.

I den vestlige bydel, Frogner, finder du det mest eksklusive boligstrøg i den indre by, shoppinggaden Hegdehaugsveien mod nord og Frognerparken med friluftsbad og stadion. Inde i Frognerparken ligger Norges mest besøgte seværdighed og favorit picnic-sted for nordmændene, Vigelandsparken. Her er 193 skulpturer med i alt 650 menneskefigurer, der symboliserer livet fra vugge til grav. På den mondæne museumsø Bygdøy finder du hele fem museer, bl.a. Kon-Tiki-Museet med Thor Heyerdahls tømmerflåde.

Du kan også tage en kort tur med T-banen til Oslos Vildmark, fjeldområdet Oslomarka, der ligger cirka 400 m oppe. Her finder du Holmenkollen og en helt ny hopbakke, og fra toppen af det legendariske skihoptårn har du en fantastisk udsigt.

På en cruise til Oslo kan du godt nå at powershoppe. Eksklusiv shopping finder du på forretningsgaden Bogstadveien, og på Karl Johan er de kendte kæder, mærkevarebutikker og stormagasiner som Oslo City, Byporten, Sten & Strøm samt Paleet.

Vil du på guidede ture på anløbsdestinationen, kan du købe udflugtspakker ombord på dit krydstogtskib eller hos rederierne.

7
København
26 juli '25
Ankomst kl 11:00
Afgang kl 02:00
MSC Cruises

Mange krydstogtrejser starter i København. Både hvis du skal mod nord eller mod syd.
København har de senere år udviklet sig til en af de førende krydstogthavne i Nordeuropa, med en helt ny krydstogthavn beliggende i Københavns Nordhavn. Med mere end 300 anløb og over 800.000 krydstogtpassagerer årligt, har den nye havn da også rigeligt at se til.

Skal man bruge flere dage i hovedstaden, byder København på masser af aktiviteter og underholdning. Her er lidt for enhver smag. København er en gammel middelalderby og kan spores helt tilbage til år 1167, hvor den blev grundlagt af Biskop Absalon. I dag er København en kombination af fantastiske historiske bygningsværker og den nyeste og mest innovative arkitektur. Byen byder på et hav af fantastiske restauranter, lækre cafeer og hyggelige barer med alverdens tilbud inden for den nyeste gastronomi. Ud over shopping gaden Strøget, som både har indkøbscentrene Magasin og Illum, finder du små bydele rundt omkring i København, som hver har sin helt egen og unikke stemning. Besøg f.eks. Værnedamsvej på det hyggelige Vestrebro som er fyldt med hyggelige cafeer, små blomsterhandlere, designbutikker og delikatesseforretninger. København har masser af spændende seværdigheder, de mest kendte er Den Lille Havfrue, fristaden Christiania, Amalienborg, Kronjuvelerne på Rosenborg, Runde tårn, zoologisk have og Tivoli. Besøg også Torvehallerne i centrum af byen, hvor du kan købe dig fattig i lækre delikatesser fra hele verden.

8
Warnemunde
27 juli '25
Ankomst kl 08:30
Afgang kl 02:00
MSC Cruises

Warnemunde er udhavnen til Rostock og var oprindeligt en lille fiskerby.
Byen har beholdt sin charme, men i dag er byen mere populær som bade- og ferie by. Langs byens strandpromenade ligger der både maritime pubber og hyggelige restauranter. Gå en tur ud på den populære mole og nyd udsigten både til byen, samt til det gamle fyrtårn.


Kahytstyper

Udfyld dine ønsker til dit krydstogt. Sender du en forespørgsel, vender vi hurtigt tilbage til dig for at give dig et tilbud. Hvad du indtaster og vælger her, er helt uforpligtende indtil vi har talt sammen. Booker du i stedet dit krydstogt online her på siden, kan du på den kommende side vælge den helt specifikke kahyt, som du gerne vil have. Klik på "book dette krydstogt" længere nede. I standardkahytter kan der som udgangspunkt være to voksne. Ved særlige ønsker, skriv i kommentarfeltet længere nede eller ring direkte på 70 200 100..

Indvendig Kahyt

Disse kahytter er ca. 14 kvm og ligger på dæk 5-11. Slap af i den komfortable lænestol og nyd faciliteter som badeværelse med bruser, make-up plads og hårtørrer. Vælg mellem komfortable dobbelt- eller enkeltsenge efter behov og benyt dig af interaktivt TV, telefon, safety boks og minibar. WiFi-forbindelse er tilgængelig mod betaling. Bemærk, at kahytter til gæster med handicap eller nedsat mobilitet kun har enkeltsenge.

Udvendig Kahyt

Udvendig kahyt med begrænset udsyn over havet. Kahytten er på ca. 16 kvm, beliggende på dæk 8. Nyd komforten og faciliteter såsom badeværelse med bruser, make-up plads og hårtørrer. Vælg mellem komfortable dobbelt- eller enkeltsenge efter behov og benyt dig af interaktivt TV, telefon, safety boks og minibar. WiFi-forbindelse er tilgængelig mod betaling. Bemærk, at kahytter til gæster med handicap eller nedsat mobilitet kun har enkeltsenge. Billedet er kun repræsentativt; størrelsen, layoutet og møblerne kan variere.

Balkonkahyt

Komfortabel og rummelig kahyt på ca. 18 kvm med en balkon på ca. 5 kvm, beliggende på dæk 9-11. Faciliteter såsom badeværelse med bruser, make-up plads og hårtørrer. Vælg mellem komfortable dobbelt- eller enkeltsenge efter behov og benyt dig af interaktivt TV, telefon, safety boks og minibar. WiFi-forbindelse er tilgængelig mod betaling. Bemærk, at kahytter til gæster med handicap eller nedsat mobilitet kun har enkeltsenge.

Suite

Luksuriøs og rummelig kahyt på ca. 26 kvm med en balkon på ca. 4 kvm, beliggende på dæk 15.. Du vil have rigelig plads i det rummelige klædeskab til at opbevare dine ejendele. Badeværelset har både badekar og en makeupplads med hårtørrer. Vælg mellem komfortable dobbelt- eller enkeltsenge efter behov, og nyd faciliteter som interaktivt TV, telefon, safe og minibar. WiFi-forbindelse er tilgængelig mod betaling.


Rederi

MSC Cruises har 23 skibe i fire forskellige skibsklasser. For dem alle gælder, at skibene er indrettet i europæisk/italiensk stil og byder på masser af underholdning såvel indendørs som udendørs. Kahytkategorierne favner bredt fra indvendige kahytter til deluxe suiter. Men langt de fleste kahytter er udvendige med balkon.
MSC Cruises har opdelt deres krydstogter efter sæson og sejler derfor til Nordeuropa om sommeren, Sydamerika om vinteren samt i Middelhavet og Caribien året rundt. Størstedelen af MSCs passagerer har bopæl i Sydeuropa, men de seneste år har der været passagerer fra andre europæiske lande og et stigende antal skandinavere.

MSC Cruises har ofte attraktive priser og tilbyder også favorable børnepriser. Godt tilbud til hele familien Nyhed. Danske LEGO har indledt samarbejde med MSC Cruices og bygger LEGO-legeområder, laver temadage og inviterer en LEGO-maskot ombord på MSC Cruises krydstogtflåde. MSC Cruises har desuden gode børnepriser for børn, som deler kahyt med to voksne.

Krydstogt er en god måde at holde familieferie på. Både forældre og børn kan nyde ferien i en verden af komfort, stil og elegance. Ombord finder du programmer for børn og unge med masser af underholdning både om dagen og om aftenen. I børneklubben tager det uddannede personale sig af børnene, der er opdelt i 3 aldersgrupper. De forskellige klubber tilbyder aktiviteter, der er tilpasset alderstrinene, og der er så meget at lave, at børnene aldrig vil kede sig.

Kategorier ombord:

Bella:
Giver adgang til den almindelige service ombord
Yderligere fordele mod betaling:
• Morgenmad i kahytten
• 24-timers roomservice
• Adgang til privat soldæk
• Særlige arrangementer for børn

Fantastica:
• Alle Bella-fordele plus en række ekstra privilegier
• Premium kahyt
• 24 timers roomservice
• Frihed til at ændre booking detaljer mod et mindre gebyr
• Gratis morgenmad i kahytten
• Adgang til privat soldæk mod betaling
• Særlige arrangementer for børn
• 50% rabat på fitness klasser og personlig træner

Aurea:
• Alle Fantastica fordele plus en række ekstra privilegier
• Velkomst pakke (Prosecco og chokolade)
• Adgang til Thermal området under hele krydstogtet (kun for voksne)
• Særlige produkter til ansigt, hår og krop i kahytten
• Pude menu i kahytten
• Badekåbe, slippers samt fri adgang til eksklusivt soldæk
• Prioritet boarding og bagage på ombordstigningsdagen
• Frit valg af spisetid i dedikeret område i restauranten

MSC Yacht Club:
Mærk elegancen ved luksuskrydstogter med MSC Yacht Club, et eksklusiv paradis som et ekstra skib i skibet. Omgiv dig med uovertruffenen komfort og personlig service.
MSC Yacht Club er designet til at overgå alle dine ønsker og skabe minder, der vil vare hele livet.

• Smukke indrettede suiter med enestående komfort beliggende på skibets fordæk
• Butler service døgnet rundt
• Dedikeret prioriteret ind- og udtjekning
• Gratis adgang til den termiske suite i MSC Aurea Spa
• Premium ekstra drikkepakke i alle skibets områder inklusiv minibaren i kahytten
• Concierge service 24 timer
• Ubegrænset internetpakke
• Gourmetmad i den private MSC Yacht Club-restaurant med frit valg af spisetid

Skib

Beskrivelse

MSC Poesia, som er bygget i 2008, er på 89.600 BRT, 300 meter lang, 33 meter bred, 13 dæk og har plads til 2.500 passagerer. Selvom skibet er stort tilbydes en total oplevelse for alle. Der er således mange aktivitets-tilbud om bord for alle og ca. 1000 besætningsmedlemmer til at tage sig af gæsterne.
Der kan bl.a. nævnes; 2 swimmingpools, 4 jacuzzis samt en separat børnepool, mini golf, tennisbane, golf-simulator, bibliotek, biograf, duty free butikker, Internetcenter, teater, kasino, skønhedssalon og spa, fitnesslokale, diskotek, mange forskellige barer med underholdning, vinbar samt sushibar. Ydermere tilbydes specielle børneklubber for børn mellem 5-17 år, hvor der arrangeres forskellige aktiviteter.

Mad og drikke

A la carte restaurant
Bar
Cafe
Lounge Bar
Sushi Bar

Underholdning

Cigar Bar
Disco
Theatre

Aktiviteter

Bibliotek
Nightclub
Shuffle Board

Fitness

Fitness Center
Gym
Tennis Court
Yoga

Afslapning

Hair Salon
Hot Tubs
Jacuzzi
Sauna
Spa

Andet

Kunstgalleri
Duty-free shop
Foto shop
Sikkerhedsboks
Shopping Gallery
Shore Excursion Office

Søg

Få et tilbud

70 200 100

Man - Fre: 9:00 - 17:00

KONTAKTOPLYSNINGER

Forespørgsel