7 nætter fra Venedig – Marghera- Italien med MSC Sinfonia

Krydstogt detaljer

  • 18 maj til 25 maj 2025
  • 7 Nætter
  • 2 Voksne
  • MSC Sinfonia
  • Venedig - Marghera Italien, Til søs, Dubrovnik, Corfu, Kotor, Bari Italy, Zadar, Venedig - Marghera Italien
Indvendig kahyt Fra kr. 6.299 pr. person
Udvendig kahyt Fra kr. 7.459 pr. person
Balkon kahyt Fra kr. 10.469 pr. person
Suite Fra kr. 12.359 pr. person

Oversigt

MSC Sinfonia blev søsat i april 2002. Skibet er 58.600 BRT, 251 meter lang og 28 meter bred, har 10 dæk og plads til 1.600 passagerer.
Skibet tilbyder en total oplevelse for alle. Der er således mange aktivitets-tilbud om bord og ca. 710 besætningsmedlemmer til at tage sig af gæsterne. Der kan bl.a. nævnes swimmingpool, casino, bibliotek, 4 restauranter, cafe, show-lounges, skønhedssalon og spa, børneområde og børneklub, minigolf, fitness & udendørs sportsbane.

Valgt afgang: 18 maj 2025
Pris pr. person fra: kr. 6.299

Rejseoversigt

  • Varighed: 7 nætter
  • Rederi og skib: MSC Cruises, MSC Sinfonia
  • Afrejsehavn: Venedig - Marghera- Italien
  • Billigste krydstogt: kr. 6.299 (18 maj 2025)


Rejseplan

1
Venedig - Marghera
Italien
18 maj 25
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 20:00
2
Til søs
19 maj 25
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
3
Dubrovnik
20 maj 25
Ankomst kl 09:00
Afgang kl 21:00
MSC Cruises

Dubrovnik er én af Kroatiens populæreste rejsemål og fuld af historie og charme. Byen, også kendt som Ragusa, er i dag kendt som museumsby, takket være dens bevarede bygninger, som skaber en atmosfære, som hensætter dig til det 7. århundrede.

Dubrovnik ligger på Adriaterhavskysten på den sydlige del af Dalmatien i Kroatien. Digteren Lord Byron gav Dubrovnik navnet “Adriaterhavets Perle”, og du vil sikkert give ham ret efter dit besøg.

Når du rejser til Dubrovnik er den imponerende 2 km lange bymur et godt sted at begynde din rundtur. Fra bymuren har du en imponerende udsigt ud over de rødbrune terracotta tage, byens tårne, Lovrijenac fortet og det blå Adriaterhav. Tag en timeout på Buza Beach Bar og nyd udsigten over havet.

Du bør også gå en tur gennem de brostensbelagte gader og beundre den antikke arkitektur eller udforske Rektors Palads, som var hjemstedet for Ragusan-regeringen. Strøget Stradun med sin smukke kalkstenbelagte gade oser af stemning. Den gamle by er fyldt med cafeer, restauranter og butikker.

I Det Dominikanske Kloster er der mange manuskripter og malerier fra Ragusa renæssanceskolen. Klosteret blev brugt som gravsted, og gulvet har derfor gravsten lavet af mange berømte ragusanere.

I sommermånederne kan du lytte til tonerne fra koncerter i den flotte atriumgård i Rektorpaladset. Sponzapaladset, det tidligere toldhus, er omdannet til museum for indbyggerne i Dubrovnik, der forsvarede byen med deres liv.

Dubrovnik har et stort udvalg af restauranter, og i de fleste traditionelle retter i det sydlige Kroatien er fisk og skaldyr.

Cirka 10 minutter fra den gamle by finder du Banje strand, som er byens mest berømte og stedet, hvor byens unge og smukke solbader. Fra stranden er der en god udsigt til den gamle by, og her er en trendy strandrestaurant og bar med kig til det krystalklare vand.

Vil du på guidede ture på anløbsdestinationen, kan du købe udflugtspakker ombord på dit krydstogtskib eller hos rederierne.

4
Corfu
21 maj 25
Ankomst kl 09:00
Afgang kl 20:00
MSC Cruises

Oliven- og citruslunde spreder sig på den græske ø, Korfu, og efterlader en grøn og frodig natur. øen er på størrelse med Bornholm og blandt andet kendt for sine pragtfulde sandstrande, men også for den ægte græske ø-stemning og rige muligheder for udflugter.

De fleste strande på Korfu ligger i øens velkendte badebugter. På den vestlige side ligger de gode sandstrande, mens den østlige side af Korfu har flest stenstrande. Hele øen er omkranset af et blåt hav, og der er mange gode dykker- og snorkelsteder.

En slentretur gennem Korfus stemningsfulde by går gennem charmerende snævre gader forbi pastelfarvede husfacader og hyggelige restauranter. Den gamle bydel er på Unescos verdensarvsliste, og gå ikke glip af stemningen på pladsen Spianáda eller udsigten fra New Fortress, der er det ene af to fæstningsværker rundt om Korfu By. Få minutters gang fra Spianáda ligger et lille arkæologisk museum med udgravninger fra øens historie og den smukke kirke, Spiridon, hvor skytshelgen Skt. Spiridon er begravet og ifølge sagnet holder sygdomme væk fra Korfu.

Tag også på tur ud i Korfus natur. De mange olivenlunde og citrusplantager præger landskabet, men der er også bjerge, drypstensgrotter og masser af andre naturscenerier, uanset om udflugten sker på cykel, scooter, i bil eller fra hesteryg. Smut også forbi Korfus store vandpark, Aquapark, hvor der er aktiviteter til mange timers vandleg.

5
Kotor
22 maj 25
Ankomst kl 10:00
Afgang kl 20:00
MSC Cruises

I det smukkeste landskab, beliggende med frodige bjerge som en dramatisk kulisse og spejlende i bugtens klare vand finder vi den charmerende havneby Kotor.
Byen er beliggende i det sydvestlige Montenegro, dybt inde i Boka Kortorska bugten, som løber ud i Adriaterhavet.Bugten er en af de dybeste og længste bugter i Adriaterhavet og kaldes også for Europas sydligste fjord.
Kotor er en by med en unik historie og som har opnået en af de eftertragtede pladser på UNESCO’s liste over verdensarv, grundet dens smukke og velbevarede middelalderarkitektur. Oplev f.eks. byens ældste kirke, Skt. Lukas, som kan spores helt tilbage til år 1195, eller den gamle bymur, som går hele 4 kilometer rundt om byen.
Kotor er i dag en sammensmeltning af fortiden og nutiden og byder på en helt særlig puls og atmosfære, med historiske museer, kirker og monumenter, samt en opblomstring af små cafemiljøer på gadehjørnerne og et livligt bar- og natteliv med masser af livemusik, heraf alt lige soul til serenader.

6
Bari
Italy
23 maj 25
Ankomst kl 09:00
Afgang kl 19:00
MSC Cruises

Den charmerende havneby Bari er beliggende midt på den italienske hæl ud mod Adriaterhavet. Byen er en af de største i det sydlige Italien og hovedstaden i regionen Apulien.
I den gamle bydel Citta Vecchias middelalderstræder går naboerne frit frem og tilbage mellem hinandens boliger, alt imens duften af lækker italiensk mad slipper ud gennem de åbne døre og vinduer og fylder gaderne. Tag en spadseretur og nyd den autentiske syditalienske stemning, eller snup en frokost på en af de mange gode restauranter på gaderne Piazza Mercantile eller Piazza del Ferrarese.
Det er også i Citta Vecchia at du har mulighed for at besøge Basilica of Saint Nicholas, en katolsk kirke opført til ære for Saint Nicholas, eller som vi kender ham, Santa Claus eller julemanden. Rygtet siger endda, at hans jordiske rester er begravet under kirken.
Den nye bydel Citta Nuova er meget mere moderne, og modsat Citta Vecchia er gaderne her præget af store boulevarder, lige og retvinklede gader, det er i denne bydel at du finder alle de store shopping gader og populære High Street butikker.Besøg også det lokale kunstmaleri, Pinacoteca de Bari, som ligger ud mod Adriaterhavet og som udstiller både skulpturer og malerier fra perioden år 1000 til år 2000.
Bari er med alle sine farverige facetter på mange måder den perfekte kombination af det gamle og det nye Italien.

7
Zadar
24 maj 25
Ankomst kl 11:00
Afgang kl 20:00
MSC Cruises

Den gamle universitetsby Zadar ligger i Dalmatien. Universitet blev bygget i år 1396, hvilket gør det til det ældste i Europa. Byen har masser af charme – de smalle gader fyldes med liv i sommerperioden, hvor rejsende kommer hertil for at nyde øens mange hyggelige steder og spændende seværdigheder.

Zadar har været under forskellige herredømmer såsom Romerriget, Det Byzantinske Rige, Det Ottomanske Rige, østrig og Italien. Under de forskellige herredømmer, har Zadar været udsat for adskillige angreb, som har ødelagt mange af de historiske bygninger. Byen er dog siden sin befrielse i 1993 blevet genopbygget. En af de historiske seværdigheder, man som gæst må se, er St. Donatus kirke. Kirken er fra det 9. århundrede og er blevet et symbol på byen. Akustikken er fremragende og derfor bruges kirken også til diverse musikevents.

Ud til kysten ligger en skøn promenade med luksushoteller, restauranter og cafeer med flot udsigt til det klare hav – herfra kan du nyde Zadars smukke solnedgang, som efter sigende er en af de flotteste i verden. I den vestlige ende af promenaden ligger det anderledes og sjove monument, The Sea Organ. Det består af granit trapper i forskellige størrelser, der breder sig langs kysten og ud i havet. Under trappetrinene er smalle rør sammenkoblet til 35 orgelpiber, der ved hjælp af vinden og havets bølger skaber harmoniske lyde, der stiger til tops til stor glæde for alle der lytter. Stedet danner en perfekt ramme for afslapning. Også “The Greeting to the Sun” er en populær seværdighed. Hundredevis af glasplader lyser op og danner et flot lysshow i jorden i takt med, at solen går ned.

Vil man se nærmere på Zadars historie, kan man med fordel besøge nogle af byens museer. En af byens ældste og største attraktioner er Museum of Ancient Glass. Her udstilles noget af det fineste glas fra romersk tid.

Fra Zadars største park – på toppen af byens fort – kan man spejde over området og byen i de grønne omgivelser.

8
Venedig - Marghera
Italien
25 maj 25
Ankomst kl 09:00
Afgang kl 02:00
1
Venedig - Marghera
Italien
18 maj '25
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 20:00
2
Til søs
19 maj '25
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
3
Dubrovnik
20 maj '25
Ankomst kl 09:00
Afgang kl 21:00
MSC Cruises

Dubrovnik er én af Kroatiens populæreste rejsemål og fuld af historie og charme. Byen, også kendt som Ragusa, er i dag kendt som museumsby, takket være dens bevarede bygninger, som skaber en atmosfære, som hensætter dig til det 7. århundrede.

Dubrovnik ligger på Adriaterhavskysten på den sydlige del af Dalmatien i Kroatien. Digteren Lord Byron gav Dubrovnik navnet “Adriaterhavets Perle”, og du vil sikkert give ham ret efter dit besøg.

Når du rejser til Dubrovnik er den imponerende 2 km lange bymur et godt sted at begynde din rundtur. Fra bymuren har du en imponerende udsigt ud over de rødbrune terracotta tage, byens tårne, Lovrijenac fortet og det blå Adriaterhav. Tag en timeout på Buza Beach Bar og nyd udsigten over havet.

Du bør også gå en tur gennem de brostensbelagte gader og beundre den antikke arkitektur eller udforske Rektors Palads, som var hjemstedet for Ragusan-regeringen. Strøget Stradun med sin smukke kalkstenbelagte gade oser af stemning. Den gamle by er fyldt med cafeer, restauranter og butikker.

I Det Dominikanske Kloster er der mange manuskripter og malerier fra Ragusa renæssanceskolen. Klosteret blev brugt som gravsted, og gulvet har derfor gravsten lavet af mange berømte ragusanere.

I sommermånederne kan du lytte til tonerne fra koncerter i den flotte atriumgård i Rektorpaladset. Sponzapaladset, det tidligere toldhus, er omdannet til museum for indbyggerne i Dubrovnik, der forsvarede byen med deres liv.

Dubrovnik har et stort udvalg af restauranter, og i de fleste traditionelle retter i det sydlige Kroatien er fisk og skaldyr.

Cirka 10 minutter fra den gamle by finder du Banje strand, som er byens mest berømte og stedet, hvor byens unge og smukke solbader. Fra stranden er der en god udsigt til den gamle by, og her er en trendy strandrestaurant og bar med kig til det krystalklare vand.

Vil du på guidede ture på anløbsdestinationen, kan du købe udflugtspakker ombord på dit krydstogtskib eller hos rederierne.

4
Corfu
21 maj '25
Ankomst kl 09:00
Afgang kl 20:00
MSC Cruises

Oliven- og citruslunde spreder sig på den græske ø, Korfu, og efterlader en grøn og frodig natur. øen er på størrelse med Bornholm og blandt andet kendt for sine pragtfulde sandstrande, men også for den ægte græske ø-stemning og rige muligheder for udflugter.

De fleste strande på Korfu ligger i øens velkendte badebugter. På den vestlige side ligger de gode sandstrande, mens den østlige side af Korfu har flest stenstrande. Hele øen er omkranset af et blåt hav, og der er mange gode dykker- og snorkelsteder.

En slentretur gennem Korfus stemningsfulde by går gennem charmerende snævre gader forbi pastelfarvede husfacader og hyggelige restauranter. Den gamle bydel er på Unescos verdensarvsliste, og gå ikke glip af stemningen på pladsen Spianáda eller udsigten fra New Fortress, der er det ene af to fæstningsværker rundt om Korfu By. Få minutters gang fra Spianáda ligger et lille arkæologisk museum med udgravninger fra øens historie og den smukke kirke, Spiridon, hvor skytshelgen Skt. Spiridon er begravet og ifølge sagnet holder sygdomme væk fra Korfu.

Tag også på tur ud i Korfus natur. De mange olivenlunde og citrusplantager præger landskabet, men der er også bjerge, drypstensgrotter og masser af andre naturscenerier, uanset om udflugten sker på cykel, scooter, i bil eller fra hesteryg. Smut også forbi Korfus store vandpark, Aquapark, hvor der er aktiviteter til mange timers vandleg.

5
Kotor
22 maj '25
Ankomst kl 10:00
Afgang kl 20:00
MSC Cruises

I det smukkeste landskab, beliggende med frodige bjerge som en dramatisk kulisse og spejlende i bugtens klare vand finder vi den charmerende havneby Kotor.
Byen er beliggende i det sydvestlige Montenegro, dybt inde i Boka Kortorska bugten, som løber ud i Adriaterhavet.Bugten er en af de dybeste og længste bugter i Adriaterhavet og kaldes også for Europas sydligste fjord.
Kotor er en by med en unik historie og som har opnået en af de eftertragtede pladser på UNESCO’s liste over verdensarv, grundet dens smukke og velbevarede middelalderarkitektur. Oplev f.eks. byens ældste kirke, Skt. Lukas, som kan spores helt tilbage til år 1195, eller den gamle bymur, som går hele 4 kilometer rundt om byen.
Kotor er i dag en sammensmeltning af fortiden og nutiden og byder på en helt særlig puls og atmosfære, med historiske museer, kirker og monumenter, samt en opblomstring af små cafemiljøer på gadehjørnerne og et livligt bar- og natteliv med masser af livemusik, heraf alt lige soul til serenader.

6
Bari
Italy
23 maj '25
Ankomst kl 09:00
Afgang kl 19:00
MSC Cruises

Den charmerende havneby Bari er beliggende midt på den italienske hæl ud mod Adriaterhavet. Byen er en af de største i det sydlige Italien og hovedstaden i regionen Apulien.
I den gamle bydel Citta Vecchias middelalderstræder går naboerne frit frem og tilbage mellem hinandens boliger, alt imens duften af lækker italiensk mad slipper ud gennem de åbne døre og vinduer og fylder gaderne. Tag en spadseretur og nyd den autentiske syditalienske stemning, eller snup en frokost på en af de mange gode restauranter på gaderne Piazza Mercantile eller Piazza del Ferrarese.
Det er også i Citta Vecchia at du har mulighed for at besøge Basilica of Saint Nicholas, en katolsk kirke opført til ære for Saint Nicholas, eller som vi kender ham, Santa Claus eller julemanden. Rygtet siger endda, at hans jordiske rester er begravet under kirken.
Den nye bydel Citta Nuova er meget mere moderne, og modsat Citta Vecchia er gaderne her præget af store boulevarder, lige og retvinklede gader, det er i denne bydel at du finder alle de store shopping gader og populære High Street butikker.Besøg også det lokale kunstmaleri, Pinacoteca de Bari, som ligger ud mod Adriaterhavet og som udstiller både skulpturer og malerier fra perioden år 1000 til år 2000.
Bari er med alle sine farverige facetter på mange måder den perfekte kombination af det gamle og det nye Italien.

7
Zadar
24 maj '25
Ankomst kl 11:00
Afgang kl 20:00
MSC Cruises

Den gamle universitetsby Zadar ligger i Dalmatien. Universitet blev bygget i år 1396, hvilket gør det til det ældste i Europa. Byen har masser af charme – de smalle gader fyldes med liv i sommerperioden, hvor rejsende kommer hertil for at nyde øens mange hyggelige steder og spændende seværdigheder.

Zadar har været under forskellige herredømmer såsom Romerriget, Det Byzantinske Rige, Det Ottomanske Rige, østrig og Italien. Under de forskellige herredømmer, har Zadar været udsat for adskillige angreb, som har ødelagt mange af de historiske bygninger. Byen er dog siden sin befrielse i 1993 blevet genopbygget. En af de historiske seværdigheder, man som gæst må se, er St. Donatus kirke. Kirken er fra det 9. århundrede og er blevet et symbol på byen. Akustikken er fremragende og derfor bruges kirken også til diverse musikevents.

Ud til kysten ligger en skøn promenade med luksushoteller, restauranter og cafeer med flot udsigt til det klare hav – herfra kan du nyde Zadars smukke solnedgang, som efter sigende er en af de flotteste i verden. I den vestlige ende af promenaden ligger det anderledes og sjove monument, The Sea Organ. Det består af granit trapper i forskellige størrelser, der breder sig langs kysten og ud i havet. Under trappetrinene er smalle rør sammenkoblet til 35 orgelpiber, der ved hjælp af vinden og havets bølger skaber harmoniske lyde, der stiger til tops til stor glæde for alle der lytter. Stedet danner en perfekt ramme for afslapning. Også “The Greeting to the Sun” er en populær seværdighed. Hundredevis af glasplader lyser op og danner et flot lysshow i jorden i takt med, at solen går ned.

Vil man se nærmere på Zadars historie, kan man med fordel besøge nogle af byens museer. En af byens ældste og største attraktioner er Museum of Ancient Glass. Her udstilles noget af det fineste glas fra romersk tid.

Fra Zadars største park – på toppen af byens fort – kan man spejde over området og byen i de grønne omgivelser.

8
Venedig - Marghera
Italien
25 maj '25
Ankomst kl 09:00
Afgang kl 02:00

Kahytstyper

Udfyld dine ønsker til dit krydstogt. Sender du en forespørgsel, vender vi hurtigt tilbage til dig for at give dig et tilbud. Hvad du indtaster og vælger her, er helt uforpligtende indtil vi har talt sammen. Booker du i stedet dit krydstogt online her på siden, kan du på den kommende side vælge den helt specifikke kahyt, som du gerne vil have. Klik på "book dette krydstogt" længere nede. I standardkahytter kan der som udgangspunkt være to voksne. Ved særlige ønsker, skriv i kommentarfeltet længere nede eller ring direkte på 70 200 100..

Indvendig Kahyt

Areal på 13 kvm Værelset er udstyret med enten en komfortabel dobbeltseng eller en enkeltseng, alt efter dine ønsker. Badeværelse med bruser. Nyd underholdning med tv, hold forbindelsen med Wi-Fi (mod betaling), og opbevar dine værdigenstande sikkert i kahyttens safety boks.

Udvendig Kahyt

Kahyt på 22kvm på dæk 9 med vindue med panoramaudsigt over havet. Badeværelse med bruser og hårtørrer. Vælg mellem en komfortabel dobbeltseng eller en enkeltseng, der passer til dine behov. Du vil have adgang til tv, telefon, Wi-Fi-forbindelse (mod betaling), safety boks og minibar i kahytten. Vær opmærksom på, at billedet kun er vejledende, da størrelse, layout og møbler kan variere.

Balkonkahyt

Kahyt på 13 kvm og en 3 kvm stor balkon på dæk 9-10 med en fantastisk udsigt. Badeværelse med bruser og hårtørrer. Vælg mellem en komfortabel dobbeltseng eller en enkeltseng efter dine ønsker. Du vil have adgang til tv, telefon, Wi-Fi-forbindelse (mod betaling), safety boks og minibar. Vær opmærksom på, at billedet kun er vejledende, da størrelse, layout og møbler kan variere.

Suite

Suite på 22 kvm og en balkon på 5 kvm på dæk 10. Sofa og stor garderobeplads. Badeværelse med badekar og hårtørrer. Vælg mellem en komfortabel dobbeltseng eller en enkeltseng efter dine præferencer. Du vil have adgang til tv, telefon, Wi-Fi-forbindelse (mod betaling), safety boks og minibar.


Rederi

MSC Cruises har 23 skibe i fire forskellige skibsklasser. For dem alle gælder, at skibene er indrettet i europæisk/italiensk stil og byder på masser af underholdning såvel indendørs som udendørs. Kahytkategorierne favner bredt fra indvendige kahytter til deluxe suiter. Men langt de fleste kahytter er udvendige med balkon.
MSC Cruises har opdelt deres krydstogter efter sæson og sejler derfor til Nordeuropa om sommeren, Sydamerika om vinteren samt i Middelhavet og Caribien året rundt. Størstedelen af MSCs passagerer har bopæl i Sydeuropa, men de seneste år har der været passagerer fra andre europæiske lande og et stigende antal skandinavere.

MSC Cruises har ofte attraktive priser og tilbyder også favorable børnepriser. Godt tilbud til hele familien Nyhed. Danske LEGO har indledt samarbejde med MSC Cruices og bygger LEGO-legeområder, laver temadage og inviterer en LEGO-maskot ombord på MSC Cruises krydstogtflåde. MSC Cruises har desuden gode børnepriser for børn, som deler kahyt med to voksne.

Krydstogt er en god måde at holde familieferie på. Både forældre og børn kan nyde ferien i en verden af komfort, stil og elegance. Ombord finder du programmer for børn og unge med masser af underholdning både om dagen og om aftenen. I børneklubben tager det uddannede personale sig af børnene, der er opdelt i 3 aldersgrupper. De forskellige klubber tilbyder aktiviteter, der er tilpasset alderstrinene, og der er så meget at lave, at børnene aldrig vil kede sig.

Kategorier ombord:

Bella:
Giver adgang til den almindelige service ombord
Yderligere fordele mod betaling:
• Morgenmad i kahytten
• 24-timers roomservice
• Adgang til privat soldæk
• Særlige arrangementer for børn

Fantastica:
• Alle Bella-fordele plus en række ekstra privilegier
• Premium kahyt
• 24 timers roomservice
• Frihed til at ændre booking detaljer mod et mindre gebyr
• Gratis morgenmad i kahytten
• Adgang til privat soldæk mod betaling
• Særlige arrangementer for børn
• 50% rabat på fitness klasser og personlig træner

Aurea:
• Alle Fantastica fordele plus en række ekstra privilegier
• Velkomst pakke (Prosecco og chokolade)
• Adgang til Thermal området under hele krydstogtet (kun for voksne)
• Særlige produkter til ansigt, hår og krop i kahytten
• Pude menu i kahytten
• Badekåbe, slippers samt fri adgang til eksklusivt soldæk
• Prioritet boarding og bagage på ombordstigningsdagen
• Frit valg af spisetid i dedikeret område i restauranten

MSC Yacht Club:
Mærk elegancen ved luksuskrydstogter med MSC Yacht Club, et eksklusiv paradis som et ekstra skib i skibet. Omgiv dig med uovertruffenen komfort og personlig service.
MSC Yacht Club er designet til at overgå alle dine ønsker og skabe minder, der vil vare hele livet.

• Smukke indrettede suiter med enestående komfort beliggende på skibets fordæk
• Butler service døgnet rundt
• Dedikeret prioriteret ind- og udtjekning
• Gratis adgang til den termiske suite i MSC Aurea Spa
• Premium ekstra drikkepakke i alle skibets områder inklusiv minibaren i kahytten
• Concierge service 24 timer
• Ubegrænset internetpakke
• Gourmetmad i den private MSC Yacht Club-restaurant med frit valg af spisetid

 

Skib

Beskrivelse

MSC Sinfonia blev søsat i april 2002. Skibet er 58.600 BRT, 251 meter lang og 28 meter bred, har 10 dæk og plads til 1.600 passagerer.
Skibet tilbyder en total oplevelse for alle. Der er således mange aktivitets-tilbud om bord og ca. 710 besætningsmedlemmer til at tage sig af gæsterne. Der kan bl.a. nævnes swimmingpool, casino, bibliotek, 4 restauranter, cafe, show-lounges, skønhedssalon og spa, børneområde og børneklub, minigolf, fitness & udendørs sportsbane.

Fitness

Fitness udstyr
Gym
Jogging sti

Afslapning

Balinesisk Hovedmassage
Massage
Sauna
Solarium
Thalassotherapy Pool
Whirlpool

Underholdning

Children’s Club
Cigar Bar
Dance Floor
Disco
Theatre

Mad og drikke

Bar
Buffet
Grill
L’etoile
La Terrazza
Lounge
Piano Bar
Pizzeria
Sports Bar
The Pub
The Restaurant

Søg

Få et tilbud

70 200 100

Man - Fre: 9:00 - 17:00

KONTAKTOPLYSNINGER

Forespørgsel