14 nætter fra Giurgiu med AmaVerde

Krydstogt detaljer

  • 16 juni til 30 juni 2025
  • 14 Nætter
  • 2 Voksne
  • AmaVerde
  • Giurgiu, Rousse, Vidin, Iron Gates, Belgrade, Novi Sad, Ilok, Pecs, Mohacs, Budapest Ungarn, Budapest Ungarn, Bratislava Slovakia, Wien Østrig, Weissenkirchen, Grein, Linz, Passau Germany, Vilshofen
Udvendig kahyt Fra kr. 39.985 pr. person
Balkon kahyt Fra kr. 53.114 pr. person
Suite Fra kr. 76.746 pr. person

Oversigt

Et af AmaWaterways‘ bemærkelsesværdige flodskibe med to balkoner, det indbydende AmaVerde, er fuld af lys og kærlighed. Komfortabelt elegante kahytter i dæmpede toner giver ro i sindet til en afslappende søvn, mens varme tiltrækker besøgende til det lokkende pejsebibliotek og AmaVerdes jordnære massage- og frisørsalon. De karakteristiske blomme- og bordeauxfarvede mønstre i hovedrestauranten er det perfekte supplement til udsøgte måltider og lokale vinparringer, der er La Chaîne des Rôtisseurs – det internationalt anerkendte gastronomiske selskab – værdige. Og et rent lærred af hvide stole i specialrestauranten The Chef’s Table, med sit glasinddækkede køkken og unikke rullede lysarmatur, giver plads til en levende flerretters parade af retter med dristige regionale smagsoplevelser. Yderligere faciliteter på AmaVerde inkluderer ubegrænset Wi-Fi, film, musik og engelsksprogede tv-stationer i kahytterne, en kaffestation med specialiteter, gavebutik, vandresti på soldækket, opvarmet swimmingpool, putting green, fitnessrum og en flåde af cykler.

Valgt afgang: 16 juni 2025
Pris pr. person fra: kr. 39.985

Rejseoversigt

  • Varighed: 14 nætter
  • Rederi og skib: AmaWaterways, AmaVerde
  • Afrejsehavn: Giurgiu
  • Billigste krydstogt: kr. 39.985 (16 juni 2025)

Prisen inkluderer

Morgenmad, frokost, middag og snacks i hovedrestauranten eller i buffetrestauranten
Vin, øl, sodavand til frokost og middag
“Sip ‘n Sail” Happy hour før middag
Wifi
Stort udvalg af udflugter
Gratis lån af cykler
Forskellige (sports)aktiviteter og underholdning


Rejseplan

1
Giurgiu
16 juni 25
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
AmaWaterways

I det rumænske lavland i Giurgiu distriktet ligger havnebyen af samme navn på den venstre bred af floden Donau. På den modsatte bred af floden ligger den bulgarske by Ruse. I udkanten af byen krydser venskabsbroen, Giurgiu-Ruse, floden og er den eneste overgang mellem den rumænsk-bulgarske grænse langs Donau floden, hvilket gør det til en unik seværdighed for besøgende. Giurgiu distriktet har et rigt landbrugsområde og eksporterer blandt andet tømmer, sædekorn, salt og olieprodukter.

2
Rousse
17 juni 25
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
AmaWaterways

Lille Wien Byen er blevet kendt som “lille Wien” på grund af byens arkitektur med bygninger fra det 19. og 20. århundrede. Oplev bl.a. kaffehuset Teteven, det gamle teater, Musikskolen og Hotel Sevastopol. Det er Bulgariens 5. største by og har en strategisk beliggenhed på den sydlige bred af Donau floden. Besøg fx Levetabya fæstningen, Trinity kirken og byens museer. Radiotårnet er Bulgariens højeste og fra foden af tårnet er der en fin udsigt over byen.

3
Vidin
18 juni 25
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
AmaWaterways

Vidin er en by beliggende ved bredden af Donau floden i det nordvestlige hjørne af Bulgarien. Med et indbyggertal på omkring 68.000 er Vidin den største by i provinsen. Tæt ved byen ligger grænsen til nabolandene Serbien og Rumænien. Vidin er en af Bulgariens ældste byer og kan spores tilbage til middelalderen. Besøg byens park, hvor landets bedst bevarede middelalder fort Baba Vida fra det 13. århundrede, ligger. Tag også forbi ruinen af den jødiske synagoge fra 1894, som står med nøgne mure og en tilgroet have. Indkøb kan foretages på det lokale marked, hvor der både er frisk frugt og grønt, lokal honning og forskellige krydderier. Byen byder også på en del restauranter eller cafeer, hvor du for få penge kan nyde lokale delikatesser. Når du bevæger dig rundt i Vidin, vil du opleve en autentisk østeuropæisk by med en yderst venlig og imødekommende lokalbefolkning, der holder af at feste til byens mange festivaller.

4
Iron Gates
19 juni 25
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
AmaWaterways

The Iron Gates is a gorge on the river Danube. It forms part of the boundary between Serbia and Romania.

5
Belgrade
20 juni 25
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
AmaWaterways

Belgrade is the capital of the southeast European country of Serbia. Its most significant landmark is the Beogradska Tvrđava, an imposing fortress at the confluence of the Danube and the Sava rivers. The fort is a testament to the city’s strategic importance to the Roman, Byzantine, Ottoman, Serbian and Austrian empires, and it’s now the site of several museums as well as Kalemegdan, a vast park.

6
Novi Sad
21 juni 25
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
AmaWaterways

Den serbiske havneby Novi Sad ligger ved bredden af Donaufloden og er hovedstaden i regionen Vojvodina og den næststørste by i Serbien. Novi Sad er en middelalderby, med et centrum fyldt med historisk arkitektur og religiøse bygningsværker. Byen har flere kælenavne, blandt andet bliver den omtalt som de unges by eller Serbiens Athen. Kælenavnene refererer til byens lange historie, den voksende kreativitet og dens mangfoldighed. Her er liv og glade dage med musik og sjov i gaderne, både dag og nat. Besøg de spændende gallerier og nyd din kaffe på en af de mange fortovscafeer, oplev den alternative musikscene og de hyggelige barer og natklubber. Hvert år i juli lægger byen scene til Serbiens største musikfestival EXIT, hvor nogle af verdens største kunstnernavne har optrådt. Oplev citadellet Petrovaradin, som blev til ved hjælp af slavearbejde mellem 1692-1780. Citadellets fangekælder har holdt historiske fanger, såsom den tidligere jugoslaviske præsident Tito. I 2019 får Novi Sad titlen som European Youth Capital, og i 2021 bliver Novi Sad den første by udenfor EU, som modtager titlen som Europæisk Kulturhovedstad.

7
Ilok
21 juni 25
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
8
Pecs
22 juni 25
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
AmaWaterways

Pécs is an ancient city in southern Hungary, close to the Croatian border. Founded by the Romans, it’s known for its architectural landmarks such as the Early Christian Mausoleum, which features frescoed tombs. Vast Pécs Cathedral towers over central Szent István Square. The domed Mosque of Pasha Gazi Kasim was built in the 16th century during the Ottoman occupation of the city and is now a Catholic church.

9
Mohacs
22 juni 25
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
AmaWaterways

Tæt på grænsen til Kroatien i det sydlige Ungarn ligger byen Mohacs med et indbyggertal på omkring 17.800. Byen krydses af floden Donau og er kendt for at have lagt kulisse til flere store slag gennem tiden. Især slaget ved Mohacs i 1526 er historisk. Her omkom omkring 18.000 ud af 25.000 ungarske soldater, hvor de måtte lade livet til Osmannerrigets overlegne hær på mere end 75.000 mand. Den barnløse Kong Ludvig 2. af Ungarn og Bøhmen døde, da han forsøgte at flygte fra kamppladsen. Området var efterfølgende under tyrkisk styre i 150 år. I dag er der etableret en storslået mindelund 9 km syd for byen for at mindes de faldne soldater. Tæt på Mohacs ligger ydermere den hyggelige by Pecs, som var europæisk kulturby i 2010 og med mere end 2000 års kulturarv at dele ud af. Her finder du hyggelige gader og stræder med middelhavsstemning samt gode restauranter til overkommelige priser.

10
Budapest
Ungarn
23 juni 25
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
AmaWaterways

Oplev Ungarns hovedstad Budapest, også kaldet østeuropas Paris, som er en moderne metropol, der byder på fantastisk arkitektur, brede boulevarder og smukke paladser. Navnet Budapest er en sammensætning af de to byer Buda og Pest, som ligger på hver side af floden Donau og forenes af 10 flotte broer. Oplev begge sider, som er vidunderlige på hver deres måde. Buda ligger på den vestlige side af floden og er den ældste del af byen med smalle stræder og gammel velbevaret arkitektur. Her ligger blandt andet Gellert-bjerget med citadellet og borghøjen med det gigantiske slotskompleks samt Matthias-kirken. På Pest siden ligger Skt. Stefan-Katedralen og byens mere kommercielle centrum med masser af butikker og restauranter. Budapest har med sine mere end 40 teatre og over 100 museer meget af byde på for de kulturinteresserede. I Budapest ligger nogle af Europas ældste cafeer, som blandt andet serverer forskellige ungarske kager og lækkerier. Det er relativt billigt at spise ude, og du kan derfor også roligt begive dig ud i aftentimerne for at prøve det ungarske køkken, som byder på en forkærlighed for paprika, løg og kød, der også er de vigtigste ingredienser i nationalretten gullasch. Budapest byder også på et sprudlende natteliv med mange barer og diskoteker. I Budapest har du mulighed for at gøre dig nogle gode indkøb på de traditionelle markeder eller i den skønne gågade Vaci ítca, som byder på små og unikke butikker. Ydermere kan du nyde et øjebliks afslapning i en af byens talrige wellness-centre, der blandt andet byder på termiske bade og varme kilder, hvilket Budapest også er kendt for.

11
Budapest
Ungarn
24 juni 25
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
AmaWaterways

Oplev Ungarns hovedstad Budapest, også kaldet østeuropas Paris, som er en moderne metropol, der byder på fantastisk arkitektur, brede boulevarder og smukke paladser. Navnet Budapest er en sammensætning af de to byer Buda og Pest, som ligger på hver side af floden Donau og forenes af 10 flotte broer. Oplev begge sider, som er vidunderlige på hver deres måde. Buda ligger på den vestlige side af floden og er den ældste del af byen med smalle stræder og gammel velbevaret arkitektur. Her ligger blandt andet Gellert-bjerget med citadellet og borghøjen med det gigantiske slotskompleks samt Matthias-kirken. På Pest siden ligger Skt. Stefan-Katedralen og byens mere kommercielle centrum med masser af butikker og restauranter. Budapest har med sine mere end 40 teatre og over 100 museer meget af byde på for de kulturinteresserede. I Budapest ligger nogle af Europas ældste cafeer, som blandt andet serverer forskellige ungarske kager og lækkerier. Det er relativt billigt at spise ude, og du kan derfor også roligt begive dig ud i aftentimerne for at prøve det ungarske køkken, som byder på en forkærlighed for paprika, løg og kød, der også er de vigtigste ingredienser i nationalretten gullasch. Budapest byder også på et sprudlende natteliv med mange barer og diskoteker. I Budapest har du mulighed for at gøre dig nogle gode indkøb på de traditionelle markeder eller i den skønne gågade Vaci ítca, som byder på små og unikke butikker. Ydermere kan du nyde et øjebliks afslapning i en af byens talrige wellness-centre, der blandt andet byder på termiske bade og varme kilder, hvilket Budapest også er kendt for.

12
Bratislava
Slovakia
25 juni 25
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
AmaWaterways

Hovedstaden i Slovakiet er Bratislava. Byen byder på et mere eller mindre glemt europæisk eventyr, som blandt andre vores egen H.C Andersen besøgte og holdte meget af.

13
Wien
Østrig
26 juni 25
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
AmaWaterways

Europas næstlængste flod fører dig ikke blot til Østrigs hovedstad men til musikkens. Oplev Wien, der i dag er en storslået kulturby for livsnydere og ikke mindst kreative sjæle, hvor musik og skønhed fylder gaderne, mens fortidens storhedstid genkendes blandt de mange overdådige bygninger.

14
Weissenkirchen
27 juni 25
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
AmaWaterways

Weißenkirchen in der Wachau is a town in the district of Krems-Land in the Austrian state of Lower Austria. The ferry across the Danube here is interesting in that it has no motor or sail: it is powered by rudder set against the river current, anchored to a cable above the river.

15
Grein
27 juni 25
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
AmaWaterways

Grein is a municipality in the district Perg in the Austrian state of Upper Austria. It lies on the Danube River.

16
Linz
28 juni 25
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
AmaWaterways

Linz is a city in Upper Austria, straddling the Danube River midway between Salzburg and Vienna. Baroque buildings, including Old Town Hall (Altes Rathaus) and the old cathedral or Alter Dom, ring Hauptplatz, the old town’s main square. The riverside Lentos Kunstmuseum Linz has a major modern art collection. Across the river, the striking Ars Electronica Center focuses on society, technology and life in the future.

17
Passau
Germany
29 juni 25
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
AmaWaterways

Passau, a German city on the Austrian border, lies at the confluence of the Danube, Inn and Ilz rivers. Known as the Three Rivers City, it’s overlooked by the Veste Oberhaus, a 13th-century hilltop fortress housing a city museum and observation tower. The old town below is known for its baroque architecture, including St. Stephen’s Cathedral, featuring distinctive onion-domed towers and an organ with 17,974 pipes.

18
Vilshofen
30 juni 25
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
AmaWaterways

Vilshofen an der Donau is a town in the German district of Passau.

1
Giurgiu
16 juni '25
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
AmaWaterways

I det rumænske lavland i Giurgiu distriktet ligger havnebyen af samme navn på den venstre bred af floden Donau. På den modsatte bred af floden ligger den bulgarske by Ruse. I udkanten af byen krydser venskabsbroen, Giurgiu-Ruse, floden og er den eneste overgang mellem den rumænsk-bulgarske grænse langs Donau floden, hvilket gør det til en unik seværdighed for besøgende. Giurgiu distriktet har et rigt landbrugsområde og eksporterer blandt andet tømmer, sædekorn, salt og olieprodukter.

2
Rousse
17 juni '25
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
AmaWaterways

Lille Wien Byen er blevet kendt som “lille Wien” på grund af byens arkitektur med bygninger fra det 19. og 20. århundrede. Oplev bl.a. kaffehuset Teteven, det gamle teater, Musikskolen og Hotel Sevastopol. Det er Bulgariens 5. største by og har en strategisk beliggenhed på den sydlige bred af Donau floden. Besøg fx Levetabya fæstningen, Trinity kirken og byens museer. Radiotårnet er Bulgariens højeste og fra foden af tårnet er der en fin udsigt over byen.

3
Vidin
18 juni '25
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
AmaWaterways

Vidin er en by beliggende ved bredden af Donau floden i det nordvestlige hjørne af Bulgarien. Med et indbyggertal på omkring 68.000 er Vidin den største by i provinsen. Tæt ved byen ligger grænsen til nabolandene Serbien og Rumænien. Vidin er en af Bulgariens ældste byer og kan spores tilbage til middelalderen. Besøg byens park, hvor landets bedst bevarede middelalder fort Baba Vida fra det 13. århundrede, ligger. Tag også forbi ruinen af den jødiske synagoge fra 1894, som står med nøgne mure og en tilgroet have. Indkøb kan foretages på det lokale marked, hvor der både er frisk frugt og grønt, lokal honning og forskellige krydderier. Byen byder også på en del restauranter eller cafeer, hvor du for få penge kan nyde lokale delikatesser. Når du bevæger dig rundt i Vidin, vil du opleve en autentisk østeuropæisk by med en yderst venlig og imødekommende lokalbefolkning, der holder af at feste til byens mange festivaller.

4
Iron Gates
19 juni '25
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
AmaWaterways

The Iron Gates is a gorge on the river Danube. It forms part of the boundary between Serbia and Romania.

5
Belgrade
20 juni '25
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
AmaWaterways

Belgrade is the capital of the southeast European country of Serbia. Its most significant landmark is the Beogradska Tvrđava, an imposing fortress at the confluence of the Danube and the Sava rivers. The fort is a testament to the city’s strategic importance to the Roman, Byzantine, Ottoman, Serbian and Austrian empires, and it’s now the site of several museums as well as Kalemegdan, a vast park.

6
Novi Sad
21 juni '25
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
AmaWaterways

Den serbiske havneby Novi Sad ligger ved bredden af Donaufloden og er hovedstaden i regionen Vojvodina og den næststørste by i Serbien. Novi Sad er en middelalderby, med et centrum fyldt med historisk arkitektur og religiøse bygningsværker. Byen har flere kælenavne, blandt andet bliver den omtalt som de unges by eller Serbiens Athen. Kælenavnene refererer til byens lange historie, den voksende kreativitet og dens mangfoldighed. Her er liv og glade dage med musik og sjov i gaderne, både dag og nat. Besøg de spændende gallerier og nyd din kaffe på en af de mange fortovscafeer, oplev den alternative musikscene og de hyggelige barer og natklubber. Hvert år i juli lægger byen scene til Serbiens største musikfestival EXIT, hvor nogle af verdens største kunstnernavne har optrådt. Oplev citadellet Petrovaradin, som blev til ved hjælp af slavearbejde mellem 1692-1780. Citadellets fangekælder har holdt historiske fanger, såsom den tidligere jugoslaviske præsident Tito. I 2019 får Novi Sad titlen som European Youth Capital, og i 2021 bliver Novi Sad den første by udenfor EU, som modtager titlen som Europæisk Kulturhovedstad.

7
Ilok
21 juni '25
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
8
Pecs
22 juni '25
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
AmaWaterways

Pécs is an ancient city in southern Hungary, close to the Croatian border. Founded by the Romans, it’s known for its architectural landmarks such as the Early Christian Mausoleum, which features frescoed tombs. Vast Pécs Cathedral towers over central Szent István Square. The domed Mosque of Pasha Gazi Kasim was built in the 16th century during the Ottoman occupation of the city and is now a Catholic church.

9
Mohacs
22 juni '25
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
AmaWaterways

Tæt på grænsen til Kroatien i det sydlige Ungarn ligger byen Mohacs med et indbyggertal på omkring 17.800. Byen krydses af floden Donau og er kendt for at have lagt kulisse til flere store slag gennem tiden. Især slaget ved Mohacs i 1526 er historisk. Her omkom omkring 18.000 ud af 25.000 ungarske soldater, hvor de måtte lade livet til Osmannerrigets overlegne hær på mere end 75.000 mand. Den barnløse Kong Ludvig 2. af Ungarn og Bøhmen døde, da han forsøgte at flygte fra kamppladsen. Området var efterfølgende under tyrkisk styre i 150 år. I dag er der etableret en storslået mindelund 9 km syd for byen for at mindes de faldne soldater. Tæt på Mohacs ligger ydermere den hyggelige by Pecs, som var europæisk kulturby i 2010 og med mere end 2000 års kulturarv at dele ud af. Her finder du hyggelige gader og stræder med middelhavsstemning samt gode restauranter til overkommelige priser.

10
Budapest
Ungarn
23 juni '25
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
AmaWaterways

Oplev Ungarns hovedstad Budapest, også kaldet østeuropas Paris, som er en moderne metropol, der byder på fantastisk arkitektur, brede boulevarder og smukke paladser. Navnet Budapest er en sammensætning af de to byer Buda og Pest, som ligger på hver side af floden Donau og forenes af 10 flotte broer. Oplev begge sider, som er vidunderlige på hver deres måde. Buda ligger på den vestlige side af floden og er den ældste del af byen med smalle stræder og gammel velbevaret arkitektur. Her ligger blandt andet Gellert-bjerget med citadellet og borghøjen med det gigantiske slotskompleks samt Matthias-kirken. På Pest siden ligger Skt. Stefan-Katedralen og byens mere kommercielle centrum med masser af butikker og restauranter. Budapest har med sine mere end 40 teatre og over 100 museer meget af byde på for de kulturinteresserede. I Budapest ligger nogle af Europas ældste cafeer, som blandt andet serverer forskellige ungarske kager og lækkerier. Det er relativt billigt at spise ude, og du kan derfor også roligt begive dig ud i aftentimerne for at prøve det ungarske køkken, som byder på en forkærlighed for paprika, løg og kød, der også er de vigtigste ingredienser i nationalretten gullasch. Budapest byder også på et sprudlende natteliv med mange barer og diskoteker. I Budapest har du mulighed for at gøre dig nogle gode indkøb på de traditionelle markeder eller i den skønne gågade Vaci ítca, som byder på små og unikke butikker. Ydermere kan du nyde et øjebliks afslapning i en af byens talrige wellness-centre, der blandt andet byder på termiske bade og varme kilder, hvilket Budapest også er kendt for.

11
Budapest
Ungarn
24 juni '25
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
AmaWaterways

Oplev Ungarns hovedstad Budapest, også kaldet østeuropas Paris, som er en moderne metropol, der byder på fantastisk arkitektur, brede boulevarder og smukke paladser. Navnet Budapest er en sammensætning af de to byer Buda og Pest, som ligger på hver side af floden Donau og forenes af 10 flotte broer. Oplev begge sider, som er vidunderlige på hver deres måde. Buda ligger på den vestlige side af floden og er den ældste del af byen med smalle stræder og gammel velbevaret arkitektur. Her ligger blandt andet Gellert-bjerget med citadellet og borghøjen med det gigantiske slotskompleks samt Matthias-kirken. På Pest siden ligger Skt. Stefan-Katedralen og byens mere kommercielle centrum med masser af butikker og restauranter. Budapest har med sine mere end 40 teatre og over 100 museer meget af byde på for de kulturinteresserede. I Budapest ligger nogle af Europas ældste cafeer, som blandt andet serverer forskellige ungarske kager og lækkerier. Det er relativt billigt at spise ude, og du kan derfor også roligt begive dig ud i aftentimerne for at prøve det ungarske køkken, som byder på en forkærlighed for paprika, løg og kød, der også er de vigtigste ingredienser i nationalretten gullasch. Budapest byder også på et sprudlende natteliv med mange barer og diskoteker. I Budapest har du mulighed for at gøre dig nogle gode indkøb på de traditionelle markeder eller i den skønne gågade Vaci ítca, som byder på små og unikke butikker. Ydermere kan du nyde et øjebliks afslapning i en af byens talrige wellness-centre, der blandt andet byder på termiske bade og varme kilder, hvilket Budapest også er kendt for.

12
Bratislava
Slovakia
25 juni '25
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
AmaWaterways

Hovedstaden i Slovakiet er Bratislava. Byen byder på et mere eller mindre glemt europæisk eventyr, som blandt andre vores egen H.C Andersen besøgte og holdte meget af.

13
Wien
Østrig
26 juni '25
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
AmaWaterways

Europas næstlængste flod fører dig ikke blot til Østrigs hovedstad men til musikkens. Oplev Wien, der i dag er en storslået kulturby for livsnydere og ikke mindst kreative sjæle, hvor musik og skønhed fylder gaderne, mens fortidens storhedstid genkendes blandt de mange overdådige bygninger.

14
Weissenkirchen
27 juni '25
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
AmaWaterways

Weißenkirchen in der Wachau is a town in the district of Krems-Land in the Austrian state of Lower Austria. The ferry across the Danube here is interesting in that it has no motor or sail: it is powered by rudder set against the river current, anchored to a cable above the river.

15
Grein
27 juni '25
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
AmaWaterways

Grein is a municipality in the district Perg in the Austrian state of Upper Austria. It lies on the Danube River.

16
Linz
28 juni '25
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
AmaWaterways

Linz is a city in Upper Austria, straddling the Danube River midway between Salzburg and Vienna. Baroque buildings, including Old Town Hall (Altes Rathaus) and the old cathedral or Alter Dom, ring Hauptplatz, the old town’s main square. The riverside Lentos Kunstmuseum Linz has a major modern art collection. Across the river, the striking Ars Electronica Center focuses on society, technology and life in the future.

17
Passau
Germany
29 juni '25
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
AmaWaterways

Passau, a German city on the Austrian border, lies at the confluence of the Danube, Inn and Ilz rivers. Known as the Three Rivers City, it’s overlooked by the Veste Oberhaus, a 13th-century hilltop fortress housing a city museum and observation tower. The old town below is known for its baroque architecture, including St. Stephen’s Cathedral, featuring distinctive onion-domed towers and an organ with 17,974 pipes.

18
Vilshofen
30 juni '25
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
AmaWaterways

Vilshofen an der Donau is a town in the German district of Passau.


Kahytstyper

Udfyld dine ønsker til dit krydstogt. Sender du en forespørgsel, vender vi hurtigt tilbage til dig for at give dig et tilbud. Hvad du indtaster og vælger her, er helt uforpligtende indtil vi har talt sammen. Booker du i stedet dit krydstogt online her på siden, kan du på den kommende side vælge den helt specifikke kahyt, som du gerne vil have. Klik på "book dette krydstogt" længere nede. I standardkahytter kan der som udgangspunkt være to voksne. Ved særlige ønsker, skriv i kommentarfeltet længere nede eller ring direkte på 70 200 100..

Udvendig Kahyt

In-room temperature control Deluxe hotel-style bedding with Egyptian linen, down pillows and duvet Spacious bathrooms with multi-jet showerheads Large wardrobe, full-length mirror, hair dryer, safe and direct-dial telephone Flat-screen TV that also works as a computer Entertainment on Demand system providing complimentary TV, movies and music library Complimentary internet and Wi-Fi Complimentary bottled water replenished daily Desk and chair

Balkonkahyt

In-room temperature control Deluxe hotel-style bedding with Egyptian linen, down pillows and duvet Spacious bathrooms with multi-jet showerheads Large wardrobe, full-length mirror, hair dryer, safe and direct-dial telephone Flat-screen TV that also works as a computer Entertainment on Demand system providing complimentary TV, movies and music library Complimentary internet and Wi-Fi Complimentary bottled water replenished daily Desk and chair

Suite

In-room temperature control Deluxe hotel-style bedding with Egyptian linen, down pillows and duvet Spacious bathrooms with multi-jet showerheads Large wardrobe, full-length mirror, hair dryer, safe and direct-dial telephone Flat-screen TV that also works as a computer Entertainment on Demand system providing complimentary TV, movies and music library Complimentary internet and Wi-Fi Complimentary bottled water replenished daily Desk and chair


Rederi

Når det drejer sig om flodkrydstogter i Europa, er Amawaterways et af de mest anerkendte rederier. Det familieejede Amawaterways er amerikansk, og har eksisteret siden 2002. Et flodkrydstogt er den perfekte måde at opleve Europas gamle floder og byer på. Du får set Europas smukke natur på en helt ny måde, og intet slår at ankomme til den næste storby fra floden af. På de flodkrydstogter Amawaterways tilbyder kan du virkelig mærke kontinentets historie. Hver gang du runder flodens næste hjørne, vil du se nye og spændende indtryk.

Amawaterways skibe tilbyder luksus og komfort. Et flodkrydstogt med Amawaterways betyder afslapning, god mad og eventyrlig stemning på højt niveau. Skibet tilbyder forskellige restauranter, barer og soldæk. Derudover er der fitness-center, frisør, pool og massage. Sammen med alle disse lækre faciliteter er der også ofte live-musik og underholdning på skibet. Om bord på skibet tales engelsk som hovedsprog. Når du køber et krydstogt hos Amawaterways, er en masse ting inkluderet i prisen. Blandt andet får du et program fuld af planlagte udflugter, ligesom middage samt vin, øl og vand til frokost og middag.

Hvis du ikke synes, at de planlagte udflugter er nok, er der i forbindelse med de fleste rejser mulighed for tilkøb af landarrangementer før eller efter krydstogter.

Så har du lyst til at opleve Europa med dets floder som hovedvej, og drikke et glas kølig vin mens du sejler igennem historiske steder og storslået natuer, så er et flodkrydstogt med Amawaterways det helt rigtige for dig.

Find dit krydstogt her

Skib

Beskrivelse

Et af AmaWaterways‘ bemærkelsesværdige flodskibe med to balkoner, det indbydende AmaVerde, er fuld af lys og kærlighed. Komfortabelt elegante kahytter i dæmpede toner giver ro i sindet til en afslappende søvn, mens varme tiltrækker besøgende til det lokkende pejsebibliotek og AmaVerdes jordnære massage- og frisørsalon. De karakteristiske blomme- og bordeauxfarvede mønstre i hovedrestauranten er det perfekte supplement til udsøgte måltider og lokale vinparringer, der er La Chaîne des Rôtisseurs – det internationalt anerkendte gastronomiske selskab – værdige. Og et rent lærred af hvide stole i specialrestauranten The Chef’s Table, med sit glasinddækkede køkken og unikke rullede lysarmatur, giver plads til en levende flerretters parade af retter med dristige regionale smagsoplevelser. Yderligere faciliteter på AmaVerde inkluderer ubegrænset Wi-Fi, film, musik og engelsksprogede tv-stationer i kahytterne, en kaffestation med specialiteter, gavebutik, vandresti på soldækket, opvarmet swimmingpool, putting green, fitnessrum og en flåde af cykler.

Mad og drikke

Kitchen
Wine bar

Andet

Elevator
Gaveshop
Hårtørrer
Navigation Bridge
Observation Lounge
Reception
Butikker

Afslapning

Massage
Soldæk
Whirlpool

Aktiviteter

Bibliotek
Putting Green

Søg

Få et tilbud

70 200 100

Man - Fre: 9:00 - 17:00

KONTAKTOPLYSNINGER

Forespørgsel