7 nætter fra Miami med Norwegian Escape

Krydstogt detaljer

  • 10 august til 17 august 2025
  • 7 Nætter
  • 2 Voksne
  • Norwegian Escape
  • Miami, Til søs, Roatan, Harvest Caye, Cozumel, Til søs, Great Stirrup Cay, Miami
Indvendig kahyt Fra kr. 9.781 pr. person
Udvendig kahyt Fra kr. 11.597 pr. person
Balkon kahyt Fra kr. 12.971 pr. person
Suite Fra kr. 13.707 pr. person

Oversigt

Norwegian Cruise Lines byder velkommen til det helt nye skib Norwegian Escape i Freestyle Cruising klassen. På det store farvand tager hun dig med på rejse om vinteren fra hjemhavnen i Miami mod det østlige og vestlige Caribien og om sommeren er hun i Middelhavet.

Ombord på Escape er der aktiviteter og underholdning for alle gæster. Underholdningen står blandt andet på musicals med jazz band og nogle af de bedste dansere fra Broadway. I Mandara Spa området kan gæsterne læne sig tilbage i luksuriøse og afslappende omgivelser, prøve saltrummet eller nyde nogle af de skønne behandlinger. 17 dæk over vandlinjen ligger Escapes vandpark, hvor gæsterne blandt andet kan slå sig løs på 4 vandruchebaner i forskellige niveauer.

Som noget helt eksklusivt på Escape kan gæsterne opleve den største rebbane på havet. Her kan børn så vel som voksne prøve 99 forskellige adrenalinpumpende udfordringer. The Snow Room er også en unik oplevelse på Escape skibet, her kan gæsterne opleve et arktisk miljø som stimulerer kroppens blodcirkulation.

Der er et bredt udvalg af spisemuligheder på Norwegians skibe. På Escape kan gæsterne nyde to nye gourmet restauranter med inspiration fra det latin amerikanske og spanske køkken. Derudover lokker The District Bew House med skønne gastropub snacktallerkener og gode øl.

Norwegian Escape har plads til 4.248 gæster
Brutto tons: 164.600
Længde: 1.069 m

Valgt afgang: 10 august 2025
Pris pr. person fra: kr. 9.781

Rejseoversigt

  • Varighed: 7 nætter
  • Rederi og skib: Norwegian Cruise Line, Norwegian Escape
  • Afrejsehavn: Miami
  • Billigste krydstogt: kr. 9.781 (10 august 2025)

Prisen inkluderer

Inklusiv
– Helpension (morgenmad, frokost og aftensmad i hovedrestauranten og i udvalgte a la carte restauranter)
– Vand, kaffe og te i buffetrestauranten.
– Underholdning og udvalgte aktiviteter ombord
– Skatter og afgifter

Der gives op til 2.200 kr. i flytilskud ved de fleste afrejser i 2024.

Du får nedenstående 4 Free at Sea elementer med på dit krydstogt med NCL:
– Premium drikkevarepakke
– Wi-Fi-pakke
– Restaurant pakke til specialrestauranter
– Udflugtspakke (få 50 USD i rabat pr. kahyt og pr. havn) 3. og 4. person rejser for kun skatter og afgifter (gælder personer i samme kahyt) – og på udvalgte krydstogter.

Ved 6-8 dages krydstogt koster pakken 1.500 kr. pr person
Ved 9-11 dages krydstogt koster pakken 1.880 kr. pr person
Ved 12-14 dages krydstogt koster pakken 2.260 kr. pr person

Gælder KUN for 1. og 2. person i kahytten.

Gælder for krydstogter med Norwegian Cruise Line med undtagelse af Profil Rejsers Specialtilbud


Rejseplan

1
Miami
10 august 25
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 19:30
Norwegian Cruise Line

I hjertet af Florida pulser livet i den berømte kosmopolitiske storby. året rundt strømmer turister til Miami for at nyde den glamourøse badebys sol og varme.

I det pastelfarvede artdeco-område ved South Beach er gadebilledet fyldt med sjove bygninger fra 20’erne. På de brede strande blandt de farvestrålende livrederhuse lever de lokale og turister det sorgfrie strandliv, og langs Ocean Drive luftes de frække italienske sportsvogne foran strandpromenadens utallige restauranter, hoteller og diskoteker, der summer af liv og glade mennesker.

Når det er tid til en pause fra sand og vand, ligger mærkevarerbutikker som Zara, Apple og Victoria’s Secret som perler på en snor på Lincoln Road og Collins Avenue, og der er masser af udflugtsmuligheder, for eksempel at opleve mere af Miami på en cykel eller sejle på cruise langs kystlinjen. Besøg også Little Havana, området lidt vest for downtown Miami, som er præget af den cubanske kultur med salsamusik og eksotisk mad. Fortsæt videre til Miamis ældste bydel, Coconut Grove, også kaldt Miamis Food Court på grund af områdets mange udendørs spisesteder. Nord for downtown ligger Miamis designermekka, Design District og Wynwood Art District, der bugner af kunstgallerier, luksuriøse interiørbutikker samt gode restauranter og barer.

2
Til søs
11 august 25
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
Norwegian Cruise Line

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter som skibet tilbyder. Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe helt af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig.

3
Roatan
12 august 25
Ankomst kl 12:00
Afgang kl 20:00
Norwegian Cruise Line

Et krydstogt med stop på øen Roatan byder på et afslappende tropeparadis, spændende kulturoplevelser og mulighed for masser at skønne stunder.

øen Roatan er en del af republikken Honduras, som ligger i Sydamerika ud mod det Caribiske Hav. Honduras grænser op til Guatemala mod vest og El Salvador mod sydvest og Nicaragua mod syd.
I Honduras møder du af et lille land med stort smukt klima og natur, som gavner handel og vækst med eksotiske varer som ananas, papaja, passionsfrugt og banan. Det officielle sprog er spansk og her er gode muligheder for at købe traditionelle, lokale varer, fx keramik, lædervarer og sølv.
Øen Roatan
Øen Roatan, er beliggende 48 km fra Honduras kyst. Denne caribiske ø byder på et rigtigt tropeparadis med smukke hvide sandstrande, unik dykning og eksotiske dyr eksempelvis firben, aber og araer. I øens skønne hovedstad Coxen Hole og de omkringliggende små byer French Harbour, West End og Oak Ridge suppleres naturskønheden af masser af kultur.
Nyd en dag i smukke Honduras med alt fra snorkling og afslapning på de bedste strande i Caribien, til det forbløffende undervandsmuseum med sine skibsvrag af spanske galeoner og kunstgenstande fra mayaernes tid, til en naturdag i Carambolas botaniske have.

Mahogany Bay

Mahogany Bay er en eventyrlig krydstogthavn på øen Roatan, som er beliggende ud for Honduras østkyst i Det Caribiske Hav. Havnen byder hvert år velkommen til flere tusind krydstogtturister, der cruiser i Caribien. Der er masser af underholdning for både store og små i Mahogany Bay. Området har en dejlig maritim stemning med mulighed for forskellige vandaktiviteter, f.eks. kajaksejlads, snorkling og dykning. Oplev også den populære svævebane, Magical Flying Beach Chair, som transporterer gæster fra velkomstcenteret ved havnen til Mahogany Beach. Nyd det caribiske klima på de hvide sandstrande, køb lokale, håndlavede produkter i butikkerne, og nyd de friskfangede lækkerier på en af områdets restauranter om aftenen.

4
Harvest Caye
13 august 25
Ankomst kl 09:00
Afgang kl 17:00
Norwegian Cruise Line

Harvest Caye er en ny glitrende oase beliggende i det sydlige Belize.
Resort-øen er speciel fremstillet som en del af programmet The Norwegian Edge, hvor krydstogtet også sikrer gæsterne en god oplevelse på land. Her tilbydes yderst luksuriøse rammer, der blandt andet inkluderer et kæmpe pool-område med tilhørende swim-up pool bar og skønne vandfald.

Du har mulighed for at slappe af i din helt egen pavillon i baldakin-stil (mod betaling) eller gå en tur langs marinaen, som byder på et hav af restauranter og barer. Udover de mange aktivitetstilbud, man finder på øen, såsom forskellig former for vandsport eksempelvis kajakroning eller paddle-boarding, finder man også et udvalg af diverse udflugter som snorkling eller ekskursioner til fastlandet. Ydermere har øen også sit helt eget shopping-område, som byder på både de populære brands samt mere lokalt håndværk.
Øens indkvartering består af luksuriøse strandhytter, som har plads til seks personer med mulighed for mad- og drikkeservice. Alle hytterne har privat badeværelse og aircondition. Harvest Caye er en skøn perle, hvor man kan glemme dagligdagen derhjemme og slappe af i de smukke og komfortable omgivelser. I 2017 fik Harvest Caye titlen som Best New Cruise Port i Porthole Magazine.

5
Cozumel
14 august 25
Ankomst kl 14:01
Afgang kl 22:00
Norwegian Cruise Line

Det klare blå vand og farverige undervandsliv tiltrækker mange snorkler og dykkere til den mexicanske ø. Cozumel skulle angiveligt have nogle af de bedste omgivelser til at udforske havets rige dyreliv. Cozumel er øen for vandaktiviteter og strandnydere.

Lej snorkel eller dykkerudstyr og dyk ned i Cozumels fantastiske undervandsliv. Du kan hurtigt bruge flere timer på at fange de smukke syn af fisk og koraler under vandet.

I byen Sant Miguel kan du nyde den hyggelige atmosfære, og om søndagen fyldes det centrale torv med live musik. Byen bugner med restauranter, cafeer samt diverse turistbutikker der sælger alt fra lokal tequila til guld og sølv.

Har du brug for fart over feltet, og gerne vil se øen på et par timer, kan en jeep-tur anbefales. Her kører du selv jeepen, og følges med resten af gruppen til en række forskellige attraktioner.Oplev blandt andet hvordan Mexicos tequila bliver til, og smag på de stærke sager. Cozumel Park er også et besøg værd, og ideelt hvis du ikke har så meget tid på øen. Parken giver dig landets mest populære attraktioner samt et indblik i den mexicanske kultur.

Er du til strand og vand, er der rig mulighed for at nyde øens mange skønne strande. De hvide sandstrande finder du på vessiden, mens østsiden har flere stenstrande. Besøg Mr. Sanchoes Beach Club, her er der mulighed for at leje kajakker, slappe af ved vandet samt købe mad og drinks.

6
Til søs
15 august 25
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
Norwegian Cruise Line

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter som skibet tilbyder. Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe helt af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig.

7
Great Stirrup Cay
16 august 25
Ankomst kl 10:00
Afgang kl 20:00
Norwegian Cruise Line

All our cruises to the Bahamas feature a whole day visit to Great Stirrup Cay, our idyllic island paradise reserved just for our guests. Stroll along soft, white-sand beaches and enjoy the many activities we have to offer. Snorkel and see underwater delights, kayak in crystal-clear water, then get revved up on a WaveRunner® adventure. The fun is endless here. Grab a bite at our new 8,500- square foot beach buffet and simply relax in your private beachfront cabana. This tropical paradise is just for you. Take advantage.

8
Miami
17 august 25
Ankomst kl 09:00
Afgang kl 02:00
Norwegian Cruise Line

I hjertet af Florida pulser livet i den berømte kosmopolitiske storby. året rundt strømmer turister til Miami for at nyde den glamourøse badebys sol og varme.

I det pastelfarvede artdeco-område ved South Beach er gadebilledet fyldt med sjove bygninger fra 20’erne. På de brede strande blandt de farvestrålende livrederhuse lever de lokale og turister det sorgfrie strandliv, og langs Ocean Drive luftes de frække italienske sportsvogne foran strandpromenadens utallige restauranter, hoteller og diskoteker, der summer af liv og glade mennesker.

Når det er tid til en pause fra sand og vand, ligger mærkevarerbutikker som Zara, Apple og Victoria’s Secret som perler på en snor på Lincoln Road og Collins Avenue, og der er masser af udflugtsmuligheder, for eksempel at opleve mere af Miami på en cykel eller sejle på cruise langs kystlinjen. Besøg også Little Havana, området lidt vest for downtown Miami, som er præget af den cubanske kultur med salsamusik og eksotisk mad. Fortsæt videre til Miamis ældste bydel, Coconut Grove, også kaldt Miamis Food Court på grund af områdets mange udendørs spisesteder. Nord for downtown ligger Miamis designermekka, Design District og Wynwood Art District, der bugner af kunstgallerier, luksuriøse interiørbutikker samt gode restauranter og barer.

1
Miami
10 august '25
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 19:30
Norwegian Cruise Line

I hjertet af Florida pulser livet i den berømte kosmopolitiske storby. året rundt strømmer turister til Miami for at nyde den glamourøse badebys sol og varme.

I det pastelfarvede artdeco-område ved South Beach er gadebilledet fyldt med sjove bygninger fra 20’erne. På de brede strande blandt de farvestrålende livrederhuse lever de lokale og turister det sorgfrie strandliv, og langs Ocean Drive luftes de frække italienske sportsvogne foran strandpromenadens utallige restauranter, hoteller og diskoteker, der summer af liv og glade mennesker.

Når det er tid til en pause fra sand og vand, ligger mærkevarerbutikker som Zara, Apple og Victoria’s Secret som perler på en snor på Lincoln Road og Collins Avenue, og der er masser af udflugtsmuligheder, for eksempel at opleve mere af Miami på en cykel eller sejle på cruise langs kystlinjen. Besøg også Little Havana, området lidt vest for downtown Miami, som er præget af den cubanske kultur med salsamusik og eksotisk mad. Fortsæt videre til Miamis ældste bydel, Coconut Grove, også kaldt Miamis Food Court på grund af områdets mange udendørs spisesteder. Nord for downtown ligger Miamis designermekka, Design District og Wynwood Art District, der bugner af kunstgallerier, luksuriøse interiørbutikker samt gode restauranter og barer.

2
Til søs
11 august '25
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
Norwegian Cruise Line

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter som skibet tilbyder. Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe helt af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig.

3
Roatan
12 august '25
Ankomst kl 12:00
Afgang kl 20:00
Norwegian Cruise Line

Et krydstogt med stop på øen Roatan byder på et afslappende tropeparadis, spændende kulturoplevelser og mulighed for masser at skønne stunder.

øen Roatan er en del af republikken Honduras, som ligger i Sydamerika ud mod det Caribiske Hav. Honduras grænser op til Guatemala mod vest og El Salvador mod sydvest og Nicaragua mod syd.
I Honduras møder du af et lille land med stort smukt klima og natur, som gavner handel og vækst med eksotiske varer som ananas, papaja, passionsfrugt og banan. Det officielle sprog er spansk og her er gode muligheder for at købe traditionelle, lokale varer, fx keramik, lædervarer og sølv.
Øen Roatan
Øen Roatan, er beliggende 48 km fra Honduras kyst. Denne caribiske ø byder på et rigtigt tropeparadis med smukke hvide sandstrande, unik dykning og eksotiske dyr eksempelvis firben, aber og araer. I øens skønne hovedstad Coxen Hole og de omkringliggende små byer French Harbour, West End og Oak Ridge suppleres naturskønheden af masser af kultur.
Nyd en dag i smukke Honduras med alt fra snorkling og afslapning på de bedste strande i Caribien, til det forbløffende undervandsmuseum med sine skibsvrag af spanske galeoner og kunstgenstande fra mayaernes tid, til en naturdag i Carambolas botaniske have.

Mahogany Bay

Mahogany Bay er en eventyrlig krydstogthavn på øen Roatan, som er beliggende ud for Honduras østkyst i Det Caribiske Hav. Havnen byder hvert år velkommen til flere tusind krydstogtturister, der cruiser i Caribien. Der er masser af underholdning for både store og små i Mahogany Bay. Området har en dejlig maritim stemning med mulighed for forskellige vandaktiviteter, f.eks. kajaksejlads, snorkling og dykning. Oplev også den populære svævebane, Magical Flying Beach Chair, som transporterer gæster fra velkomstcenteret ved havnen til Mahogany Beach. Nyd det caribiske klima på de hvide sandstrande, køb lokale, håndlavede produkter i butikkerne, og nyd de friskfangede lækkerier på en af områdets restauranter om aftenen.

4
Harvest Caye
13 august '25
Ankomst kl 09:00
Afgang kl 17:00
Norwegian Cruise Line

Harvest Caye er en ny glitrende oase beliggende i det sydlige Belize.
Resort-øen er speciel fremstillet som en del af programmet The Norwegian Edge, hvor krydstogtet også sikrer gæsterne en god oplevelse på land. Her tilbydes yderst luksuriøse rammer, der blandt andet inkluderer et kæmpe pool-område med tilhørende swim-up pool bar og skønne vandfald.

Du har mulighed for at slappe af i din helt egen pavillon i baldakin-stil (mod betaling) eller gå en tur langs marinaen, som byder på et hav af restauranter og barer. Udover de mange aktivitetstilbud, man finder på øen, såsom forskellig former for vandsport eksempelvis kajakroning eller paddle-boarding, finder man også et udvalg af diverse udflugter som snorkling eller ekskursioner til fastlandet. Ydermere har øen også sit helt eget shopping-område, som byder på både de populære brands samt mere lokalt håndværk.
Øens indkvartering består af luksuriøse strandhytter, som har plads til seks personer med mulighed for mad- og drikkeservice. Alle hytterne har privat badeværelse og aircondition. Harvest Caye er en skøn perle, hvor man kan glemme dagligdagen derhjemme og slappe af i de smukke og komfortable omgivelser. I 2017 fik Harvest Caye titlen som Best New Cruise Port i Porthole Magazine.

5
Cozumel
14 august '25
Ankomst kl 14:01
Afgang kl 22:00
Norwegian Cruise Line

Det klare blå vand og farverige undervandsliv tiltrækker mange snorkler og dykkere til den mexicanske ø. Cozumel skulle angiveligt have nogle af de bedste omgivelser til at udforske havets rige dyreliv. Cozumel er øen for vandaktiviteter og strandnydere.

Lej snorkel eller dykkerudstyr og dyk ned i Cozumels fantastiske undervandsliv. Du kan hurtigt bruge flere timer på at fange de smukke syn af fisk og koraler under vandet.

I byen Sant Miguel kan du nyde den hyggelige atmosfære, og om søndagen fyldes det centrale torv med live musik. Byen bugner med restauranter, cafeer samt diverse turistbutikker der sælger alt fra lokal tequila til guld og sølv.

Har du brug for fart over feltet, og gerne vil se øen på et par timer, kan en jeep-tur anbefales. Her kører du selv jeepen, og følges med resten af gruppen til en række forskellige attraktioner.Oplev blandt andet hvordan Mexicos tequila bliver til, og smag på de stærke sager. Cozumel Park er også et besøg værd, og ideelt hvis du ikke har så meget tid på øen. Parken giver dig landets mest populære attraktioner samt et indblik i den mexicanske kultur.

Er du til strand og vand, er der rig mulighed for at nyde øens mange skønne strande. De hvide sandstrande finder du på vessiden, mens østsiden har flere stenstrande. Besøg Mr. Sanchoes Beach Club, her er der mulighed for at leje kajakker, slappe af ved vandet samt købe mad og drinks.

6
Til søs
15 august '25
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
Norwegian Cruise Line

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter som skibet tilbyder. Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe helt af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig.

7
Great Stirrup Cay
16 august '25
Ankomst kl 10:00
Afgang kl 20:00
Norwegian Cruise Line

All our cruises to the Bahamas feature a whole day visit to Great Stirrup Cay, our idyllic island paradise reserved just for our guests. Stroll along soft, white-sand beaches and enjoy the many activities we have to offer. Snorkel and see underwater delights, kayak in crystal-clear water, then get revved up on a WaveRunner® adventure. The fun is endless here. Grab a bite at our new 8,500- square foot beach buffet and simply relax in your private beachfront cabana. This tropical paradise is just for you. Take advantage.

8
Miami
17 august '25
Ankomst kl 09:00
Afgang kl 02:00
Norwegian Cruise Line

I hjertet af Florida pulser livet i den berømte kosmopolitiske storby. året rundt strømmer turister til Miami for at nyde den glamourøse badebys sol og varme.

I det pastelfarvede artdeco-område ved South Beach er gadebilledet fyldt med sjove bygninger fra 20’erne. På de brede strande blandt de farvestrålende livrederhuse lever de lokale og turister det sorgfrie strandliv, og langs Ocean Drive luftes de frække italienske sportsvogne foran strandpromenadens utallige restauranter, hoteller og diskoteker, der summer af liv og glade mennesker.

Når det er tid til en pause fra sand og vand, ligger mærkevarerbutikker som Zara, Apple og Victoria’s Secret som perler på en snor på Lincoln Road og Collins Avenue, og der er masser af udflugtsmuligheder, for eksempel at opleve mere af Miami på en cykel eller sejle på cruise langs kystlinjen. Besøg også Little Havana, området lidt vest for downtown Miami, som er præget af den cubanske kultur med salsamusik og eksotisk mad. Fortsæt videre til Miamis ældste bydel, Coconut Grove, også kaldt Miamis Food Court på grund af områdets mange udendørs spisesteder. Nord for downtown ligger Miamis designermekka, Design District og Wynwood Art District, der bugner af kunstgallerier, luksuriøse interiørbutikker samt gode restauranter og barer.


Kahytstyper

Udfyld dine ønsker til dit krydstogt. Sender du en forespørgsel, vender vi hurtigt tilbage til dig for at give dig et tilbud. Hvad du indtaster og vælger her, er helt uforpligtende indtil vi har talt sammen. Booker du i stedet dit krydstogt online her på siden, kan du på den kommende side vælge den helt specifikke kahyt, som du gerne vil have. Klik på "book dette krydstogt" længere nede. I standardkahytter kan der som udgangspunkt være to voksne. Ved særlige ønsker, skriv i kommentarfeltet længere nede eller ring direkte på 70 200 100..

Indvendig Kahyt

En indvendig kahyt, som samtidig er en af skibets prisvenlige kahyt. Indeholder en queen-size seng og mulighed for 2 ekstra senge (køjeseng). Nogle af kahytterne har ”connecting doors”, hvis man vil bo i to kahytter, men alligevel være sammen. Perfekt for par eller små familier, som bruger skibets fælles områder meget og primært er i kahytten om natten. Plads til: 2-4 Samlet omtrentlig størrelse: 12-33 m2

Udvendig Kahyt

Kahytterne indeholder en queensize seng og har et stort vindue mod havet. Perfekt for par, som bruger skibets fælles områder meget og primært er i kahytten om natten. Plads til: 2 Samlet omtrentlig størrelse: 22-33 m2

Balkonkahyt

Spa Balcony Suites er til forkælelse og indrettet i spa-stil. Her finder du en queensize seng, et badeværelse samt et opholdsområde med sofa. Der er nem adgang til den nærliggende Mandara Spa og fitnesscenter samt gratis adgang til Thermal Suite i spaens åbningstider. Plads til: 3 personer. Samlet ca. størrelse: 20-39 m2. Balkonstørrelse: 3-5 m2

Suite

Beliggende i ”The Haven” området, som er gemt på toppen af skibet. En oase af luksus med fantastisk havudsigt og stor rummelig balkon. Suiten indeholder en king-size seng, to badeværelser og separat opholdsområde med sofagruppe og spiseplads. Med opredning rummer suiten 6 personer. Plads til: 6 personer. Samlet størrelse: 135 m2. Balkonstørrelse: 45 m2.


Rederi

Norwegian Cruise Line (NCL) har været norsk ejet i mange år, men bliver på nuværende tidspunkt styret fra hovedkontoret i Florida og har asiatiske ejere. NCL har 19 skibe, hvor de fleste er bygget siden 2001. For dem alle gælder, at skibene er indrettet i amerikansk stil og byder på underholdning såvel indendørs som udendørs. Kahytkategorierne favner bredt fra indvendige kahytter til deluxe suiter. Langt de fleste kahytter er udvendige med balkon.

Freestyle Cruising
Freestyle Cruising på NCL’s moderne krydstogtskibe betyder, at du har mulighed for at planlægge dine dage efter din egen tidsplan. Der er ikke faste spisetider og heller ikke faste pladser. Du vælger også selv den restaurant, du vil spise i. Der er mange mindre restauranter uden tillæg – og også nogle med tillæg. Dress code? Nej, du kan klæde dig afslappet, som du vil.

Freestyle kahytter
Uanset om du rejser alene, som par eller med hele familien, så tilbyder at Norwegian Cruise Line en bred vifte af kahytskategorier. Udover almindelige kahytter – indvendig, udvendig, balkon. minisuiter & suiter, så tilbyder NCL som noget unikt også følgende kategorier:

Indvendig single studio
Eksklusivt for Norwegian Epic og Breakaway klassen er de smarte, moderne studios designet og billigt prissat især for solorejsende. Gæsterne har adgang til den private Studio Lounge, hvor man kan slappe af og møde andre gæster over en kop kaffe eller cocktails.

​Familie kahytter og suiter
Kahytterne er lidt større end almindelige kahytter og perfekt, hvis I bor mere end to i kahytten eller suiten.

Spa kahytter og suiter
Fredfyldte Spa balkon kahytter, Spa Mini Suiter and Spa Suiter har beroligende indretning og nem adgang til Mandara Spa® sammen med gratis brug af mange faciliteter i spaområdet.

Garden Villas og Family Villas
Disse er placeret i et separat kompleks med nøglekort adgang og tilbyder ultimativ luksus og privatliv. Nyd eksklusiv adgang til en privat gårdhave og pool på de fleste af skibene, butler og conciergeservice og andre privilegier.

The Haven by Norwegian™
“The Haven” finder du kun på skibe der har en indergård dvs. Epic, Gem, Pearl, Jade, Jewe og Breakaway. Øverst oppe på skibene ligger de mest luksuriøse, velindrettede og rummelige suiter, du finder ombord på et Norwegian Cruise Lines skibe – et eksklusiv gemmested for de få privilegerede. Moderne elegance kombineret med personlig service og privatliv skaber en unik cruising oplevelse. The Haven by Norwegian™ – dit personlige paradis.

Freestyle Family Fun
Med det nye ungdomsprogram er den ultimative familieferie lige blevet bedre! Oplev det I har lyst til, når det passer jer. Det er den frihed og fleksibilitet, du har med Freestyle Cruising. Pak ud én gang i din kahyt og med mange spisemuligheder, familieaktiviteter og eksklusiv underholdning med Nickelodeon er der noget for enhver smag. Forestil dig at spille Wii ™ på en to etager høj skærm eller bowle på et krydstogtskib midt i Middelhavet eller Det Caribiske Hav. Prøv at spille gigant skak til en fantastisk havudsigt eller en klatretur på et bjerg. Ombord findes fantastiske børneklubber for børn i alle aldre med masser af sjove aktiviteter og underholdning.

Freestyle Dining
Du vil finde fristende restauranter, grill, buffeter og caféer til at tilfredsstille enhver sult – morgen, middag og aften. Buffetrestauranten tilbyder både indendørs og udendørs siddepladser og serverer omeletter, pastaretter, friske salater og med mere. Grillen ved poolen, livlige sportsbarer, “kid-caféer” og selvfølgelig også roomservice.Hovedrestauranter
Hvert skib har to gratis restauranter, som serverer friske, lækre retter, når du ønsker det.

Buffetrestaurant
Her tilbereder kokkene din mad, lige som du ønsker det. Det er inkluderet prisen.

Tillægsrestauranter
Alle skibe tilbyder også ægte Texas-stil steakhouses, franske gourmet bistroer, italiensk køkken, asiatisk fusion eller bliv underholdt af mesterkokke,
mens de griller bøf, skaldyr, kylling og grøntsager på teppanyaki grill.
Nogle skibe tilbyder avancerede klubber med middag og dans, Cirque Dreams® og middagsshows med akrobater i verdensklasse og meget mere. Disse specialrestauranter er valgfrie og har et tillæg på USD 15 til 49 pr. person eller à la carte priser for specielle retter på menu. Spisning for børn op til 3 år er gratis i de særlige restauranter og børn fra 4 til 12 år betaler halv pris.

Fitness og sport ombord:
Fuldt udstyret fitnesscenter
Klasser i aerobic, yoga, pilates, cykling (mod tillæg)
Basketball, bordtennis, tennis, volleyball, basketball, klatrevæg, rappelling-væg på Epic, vandrutsjebaner, minigolf, bowling og billiard.
Hvor sejler Norwegian Cruise Line?
På et krydstogt med NCL kan du komme på fantastiske rejser i Nordeuropa, Middelhavet, Caribien, Panamakanalen, Sydamerika, Mexico, Hawaii, Canada, Alaska og New England.
Følgende er inkluderet i prisen, når du rejser med Norwegian Cruise Line:

4 – 6 retters menu i a la carte restauranter
Stort udbud af retter i buffetrestauranten, burger & hotdog grillen ved poolen
24 timers roomservice
Iste, vand, kaffe, te (selvbetjening i buffetrestauranten)
Fri adgang til alle klubber, barer og lounges (karaoke-party, dansetimer og meget mere)
Spektakulære sceneshows i teateret
Live musik med bands og orkester
Diskotek
Comedy shows og internationale sangere
Kasino i Las Vegas stil
Fitnesscenter, løbebane
Aktiviteter ombord, nogle mod betaling
Pools og Whirlpools
Free at Sea:
Bestiller du studio, indvendig, udvendig, balkon eller Mini Suite kan du vælge 2 Free at Sea pakker i tilkøb:

Premium drikkevarepakke
Wi-Fi-pakke
Restaurant pakke til specialrestauranter
Udflugtspakke (få 50 USD i rabat pr. kahyt og pr. havn)
3. og 4. person rejser for kun skatter og afgifter (gælder personer i samme kahyt) – og på udvalgte krydstogter
Free at Sea gælder for 1. og 2. person i kahytten.
Priser på tilkøbspakken:

1-6 dage: kr. 370,- pr. person
7-9 dage: kr. 750,- pr. person
10-13 dage: kr. 1.130,- pr. person
14-17 dage: kr. 1.500,- pr. person
Over 18 dage: kr. 1.890,- pr. person
Bestiller du The Haven får du hele Free at Sea pakkens indhold inkluderet i prisen.

Drikkevarepakke:
Premium drikkevarepakke inkluderer: Sodavand, øl på flaske, fadøl, Premium Brands spiritus, cocktails, vin serveret i glas – op til en pris af USD 15,- pr. drink.

Skib

Beskrivelse

Norwegian Cruise Lines byder velkommen til det helt nye skib Norwegian Escape i Freestyle Cruising klassen. På det store farvand tager hun dig med på rejse om vinteren fra hjemhavnen i Miami mod det østlige og vestlige Caribien og om sommeren er hun i Middelhavet.

Ombord på Escape er der aktiviteter og underholdning for alle gæster. Underholdningen står blandt andet på musicals med jazz band og nogle af de bedste dansere fra Broadway. I Mandara Spa området kan gæsterne læne sig tilbage i luksuriøse og afslappende omgivelser, prøve saltrummet eller nyde nogle af de skønne behandlinger. 17 dæk over vandlinjen ligger Escapes vandpark, hvor gæsterne blandt andet kan slå sig løs på 4 vandruchebaner i forskellige niveauer.

Som noget helt eksklusivt på Escape kan gæsterne opleve den største rebbane på havet. Her kan børn så vel som voksne prøve 99 forskellige adrenalinpumpende udfordringer. The Snow Room er også en unik oplevelse på Escape skibet, her kan gæsterne opleve et arktisk miljø som stimulerer kroppens blodcirkulation.

Der er et bredt udvalg af spisemuligheder på Norwegians skibe. På Escape kan gæsterne nyde to nye gourmet restauranter med inspiration fra det latin amerikanske og spanske køkken. Derudover lokker The District Bew House med skønne gastropub snacktallerkener og gode øl.

Norwegian Escape har plads til 4.248 gæster
Brutto tons: 164.600
Længde: 1.069 m

Underholdning

678 Ocean Place
After Midnight
Aqua Park
Casino
Escape the Big Top
Guppies
Headliners Comedy Club
Howl at the Moon
Kid’s Aqua Park
Mandara Spa & Salon
Mini Golf
O’Sheehan’s Neighbourhood Bar & Grill Bowling Alle
Sports Complex
Video Arcade
Wine Lovers The Musical

Mad og drikke

American Diner
Atrium Bar
Atrium Café
Cagney’s Steakhouse
Dolce Gelato
Food Republic
Haven Restaurant
La Cucina Italian Restaurant
Le Bistro
Mixx Bar
Moderno Churrascaria
O’Sheehan’s Bar & Grill
Ocean Blue
Pincho Tapas Bar
Poolside Bar
Prime Meridian Bar
Room Service
Savour
Skyline Bar
Spice H20
Sugarcane Mojito Bar
Taste
Taste Restaurant
Teppanyaki
The Cellars – A Michael Mondavi Family Wine Bar
The District Brew House
The Garden Cafe
The Haven Lounge
The Manhattan Room
Tobacco Road
Vibe Beach Club

Andet

Carolina Herrera
Entourage
Lacoste

Afslapning

“Bare for at prøve” akupunktur
Aroma Stone Terapi
Bamboo Massage
Botox Cosmetic Rynkebehandling
Botox Cosmetic Rynkebehandling
Botox Cosmetics Rynkebehandling
Par massage
Couture Touch Face and Body Treatment
Dyb muskelmassage
ELEMIS Deep Cleanse Grooming Behandling med barber
ELEMIS Dynamic Resurfacing Precision Peel
ELEMIS Pro-Collagen Age Defy Facial
ELEMIS Pro-Collagen Grooming behandling med barber
Ekspres barbering
Fire & Ice Manicure
Fire & Ice Pedicure
Go Smile tandblegningsbehandling
Individualiseret personlig træning
Intensiv rensende saltscrub
Lonithermie cellulite reduktionsbehandling
Nutritional konsultation
Restylane Lip Enhancement behandling
Restylane Lip Lines Behandling
Restylane Marionette Lines Behandling
Restylane Smile Lines Behandling
Ropes Course
Sandbar
Snow Room
Spa Salt Room
Spa Thermal Suite
Swedish Massage
Thai Herbal Poultice Massage
The Beauty Shop
The Jewel Box

Fitness

Pulse Fitness Center

Aktiviteter

Splash Academy Kid’s Club

Søg

Få et tilbud

70 200 100

Man - Fre: 9:00 - 17:00

KONTAKTOPLYSNINGER

Forespørgsel