11 nætter fra Orlando med Norwegian Jade

Krydstogt detaljer

  • 28 maj til 8 juni 2025
  • 11 Nætter
  • 2 Voksne
  • Norwegian Jade
  • Orlando, Til søs, Puerto Plata Dominican Republic, Til søs, Oranjestad, Willemstad, St. Georges, St. John's Antigua, St. Thomas U.S. Virgin Islands, Til søs, Great Stirrup Cay, Orlando

Oversigt

Norwegian Jade er fra 2006 og tilbyder mange aktiviteter både udendørs og indendørs. To swimmingpools og en børnepool, seks jacuzzier, tennisbane, joggingbane, basketball- og volleyballbane, fitness center, bibliotek, skønhedssalon, shopping galleri og konferenceværelser.
Om aftenen kan man se shows i det store Stardust Teater i farverig Las Vegas Style, spille på skibets kasino eller lytte til musik eller tage en drink i en af skibets mange barer og lounger.

Børn får hurtigt nye venner i børneklubberne, som er inddelt i fire forskellige klubber fordelt på aldersgrupper mellem 2 og 17 år. Her er der mange aktiviteter hver dag for børnene, samt specielle områder kun for børn.

Skibet tilbyder desuden et et eksklusivt privat område med egen pool, beliggende øverst på skibet. Her kan man bo i de betydeligt størrer ”Courtyard Villas”.

Om bord på Norwegian Cruise Lines skibe anvendes konceptet “Freestyle Cruising”, hvilket betyder at der er en høj grad at frihed til selv at vælge hvad man vil og hvornår. For eksempel er der ikke faste borde, og heller ikke faste middagstidspunkter. Istedet er der frit valg blandt skibets restauranter hver aften. Der er også roomservice døgnet rundt.

Valgt afgang: 28 maj 2025
Pris pr. person fra

Rejseoversigt

  • Varighed: 11 nætter
  • Rederi og skib: Norwegian Cruise Line, Norwegian Jade
  • Afrejsehavn: Orlando

Prisen inkluderer

Inklusiv
– Helpension (morgenmad, frokost og aftensmad i hovedrestauranten og i udvalgte a la carte restauranter)
– Vand, kaffe og te i buffetrestauranten.
– Underholdning og udvalgte aktiviteter ombord
– Skatter og afgifter

Tilkøb: Free at Sea tilkøbspakke
Du kan vælge mellem 2-4 Free at Sea elementer i tilkøb:
– Premium drikkevarepakke
– Wi-Fi-pakke
– Restaurant pakke til specialrestauranter
– Udflugtspakke (få 50 USD i rabat pr. kahyt og pr. havn) 3. og 4. person rejser for kun skatter og afgifter (gælder personer i samme kahyt) – og på udvalgte krydstogter.

Free at Sea gælder for 1. og 2. person i kahytten.
Prisen starter fra 1.500 kr for et krydstogt på 6-8 nætter.


Rejseplan

1
Orlando
28 maj 25
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 19:30
Norwegian Cruise Line

Port Canaveral er en krydstogthavn beliggende tæt ved byen Orlando i staten Florida, USA. Havnen er en af de travleste krydstogthavne i verden med besøg af omkring 4,5 millioner krydstogtpassagerer hvert år. Besøg underholdningsområdet, The Cove, som er fyldt med butikker, restauranter og barer. Havnen byder på en ganske særlig havnefront med flere, dejlige restauranter, som serverer friskfanget fisk og skaldyr.
Nyd sceneriet og udsigten mod de majestætiske krydstogtskibe i havnen, med en cocktail i hånden og en solnedgang i baggrunden.

2
Til søs
29 maj 25
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
3
Puerto Plata
Dominican Republic
30 maj 25
Ankomst kl 10:00
Afgang kl 20:00
Norwegian Cruise Line

Puerto Plata/San Felipe de Puerto Plata på nordkysten af den Dominikanske Republik er et af Caribiens mest populære resortsteder.
De smukke strande med mange muligheder for vandsport og de nærliggende Damajagua vandfald er blandt de naturlige attraktioner, og historisk er området stærkt influeret af kolonitiden – nærliggende La Isabela var spaniernes første by i Las Americas, grundlagt af Columbus på hans anden rejse i december 1493. Området er i dag nationalpark med arkæologiske udgravninger og museum.
Guld og sølv, som var kolonisatorernes største grund til at komme, var/er der ikke meget af, derimod findes nogle af verdens største ravforekomster, og Puerto Platas ravmuseum med mange flotte fossiler af dyr og planter er et besøg værd. Det er også muligt at se ravminer i bakkerne ved La Cumbre.
Fortaleza San Felipe (1577) er den eneste overlevende bygning fra kolonitiden og i dag museum.
For de eventyrlyste og ‘fitte’ er det oplagt med en dagstur til Damajagua-vandfaldene; en udfordrende vandretur, gennem tæt skov med spændende flora til en klippetop, hvor nedstigningen gennem de 27 vandfald og klippe-pools starter – book en guidet tur, som inkluderer sikkerhedsudstyr, transport og frokost.

Puerto Plata er også hjemsted for Brugal, romproducent grundlagt i 1888. Tag en guidet tur på destilleriet, og slut med en smagning af den populære drik.

4
Til søs
31 maj 25
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
5
Oranjestad
1 juni 25
Ankomst kl 09:00
Afgang kl 22:00
Norwegian Cruise Line

Der er ikke mange andre steder, hvor du vil føle dig så velkommen som på et krydstogt til Aruba.
Det er som at træde ind i en drøm, når du forlader skibet – et rent paradis med den varme sol, det strålende blå hav, de hvide strande, den venlige befolkning og øens meget afslappede atmosfære. Aruba er en fantastisk destination hele året rundt, og uanset om du planlægger en aktiv ferie med familien, en romantisk bryllupsrejse, eller du bare trænger til en uge væk fra det hele, vil du opdage, at på Aruba findes alle muligheder og mange uforglemmelige øjeblikke.
Arubas befolkning
Aruba har omkring 100.000 indbyggere, og de fleste har både caiquetio-indiansk, afrikansk og europæisk blod. Levestandarden er høj og økonomien stærk. Dette har sammen med det herlige klima tiltrukket folk fra hele verden. Befolkningen er således meget international. Alle nationaliteterne har en stor fællesnævner, deres gæstfrihed og deres glæde ved livets finere ting.
Vejret på Aruba
På Aruba skinner solen næsten altid. Gennemsnitstemperaturen er 28 gr og ofte er der en dejlig brise fra havet over hele øen. Orkaner kommer næsten aldrig til Aruba, da øen ligger uden for orkan-bæltet, og der falder ikke megen regn i løbet af året.
Arubas skønne natur
Naturen er ganske særlig og på ingen måde typisk for en vestindisk ø. På vest- og sydkysten finder du aflange, hvide, smukke strande i verdensklasse. På den nordøstlige kyst, øens vindside, er strandende derimod golde og stenede. Indlandet er karakteriseret ved meter høje kaktusser, lave buske og kampesten. Det mest berømte træ er Watapana, bedre kendt som Divi Divi Træet. Dette unikt formede træ findes overalt på øen.

6
Willemstad
2 juni 25
Ankomst kl 10:00
Afgang kl 21:00
Norwegian Cruise Line

Curacao byder på masser af oplevelser og mulighed for afslapning.
Curacao består af to øer; hovedøenCuracao og Klein Curacao, som ligger ca. 24 kilometer mod sydøst. De bedste strande ligger i syd, og her er der gode muligheder for svømning og dykning ved det omkringliggende koralrev. I nord er kysten i højere grad præget af klipper, og strømmene er mere barske – perfekt til surfing.

Curacao’s højeste punkt er bjerget Christoffelberg, der med sin højde på 375 meter har en fantastisk udsigt fra toppen. Det tager omkring en times tid at vandre til toppen, men man kan også cykle eller ride derop. Klimaet påCuracao er behageligt med gennemsnitstemperatur på ca. 30 grader om dagen og 23 grader om natten.
øen har en helt speciel flora og fauna og nationalparken på den nordlige del af øen er bestemt et besøg værd med et spændende landskab præget af klippeformationer, mandshøje kaktus, farvestrålende fugle og vævre leguaner.

Noget af den smukkeste natur påCuracao finder man dog på øens nordkyst ved Boca Tabla, hvor havet møder kysten på en ganske storslået måde, når bølgerne banker ind mod de forrevne klipper og skaber små huler og grotter.
Vælg mellem koralrev, bjergvægge, vrag og store undervands reservater. Du kan også svømme med delfiner, spille golf og prøve mange andre vandaktiviteter end snorkling.

Hovedstaden, Willemstad, er klart den største by på øen. Her ligger der rækker af nydelige huse i gammel hollandsk sil, og ved havnen kan man opleve flydende markeder op ad kanalerne som gennemskærer byen. Her foregår en livlig handel fra de mange både, som sælger direkte til kunden fra kajen.
Byens historiske centrum og havn er på UNESCOs verdensarvsliste på grund af sin fine arkitektur, der er malet i alle regnbuens farver og blander lokal, caribisk byggestil med ikke bare hollandsk men også spansk og portugisisk stil.
I Willemstad finder du masser af gode restauranter i prisklasser lige fra 30 kr. til 500 kr., og der er et stort udvalg af cafeer, barer og casioner.

7
St. Georges
3 juni 25
Ankomst kl 15:00
Afgang kl 21:00
Norwegian Cruise Line

The capital of Grenada is as foot-friendly a city as they come. In the heart of the city is bustling Market Square. Once used for slave trading and political rallies, today you’ll find farmers and vendors selling the fruits of their labor – literally. From fresh, local produce, herbs and spices such as nutmeg, ginger and cocoa to original arts & crafts. There’s also no shortage of history here. Built in 1704 by the French, Grenada’s National Museum is one of the oldest structures in town. Then there’s historic Anglican Church constructed in 1825. If you prefer discovering treasures of a tropical kind, you’ll find the perfect little paradise at St. George’s Harbour.

8
St. John's
Antigua
4 juni 25
Ankomst kl 08:30
Afgang kl 20:00
Norwegian Cruise Line

St. John´s er beliggende på den caribiske ø Antigua og er den største og hovedstaden i østaten Antigua og Barbuda, som tilhører øgruppen Leeward Islands.

St. John´s er beliggende på øens nordvestkyst og er øens pulserende centrum, hvor du kan opleve en sand farvepalette i byens gader, hvor huse og forretninger er malet i forskellige klare farver og oser af den afslappende caribiske stemning. Oplev også byens mange forter og andre levn fra kolonitiden.

Den gamle katedral, St. John´s Cathedral, tårner op over de lave huse og dominerer byens skyline med sine flotte kirketårne opført i barokstil. Er du interesseret i øens tidlige historie, er byens nationalmuseum et besøg værd, hvor du kan se alt fra indianske redskaber af konkylieskaller til landets største crickethelts crickethat.

Om morgenen på fredage og lørdage, kan man opleve byens lokale landmænds marked i den sydlige del af byen. Snus til stemningen på det livlige marked, bland farvestrålende tropiske frugter og grønt og andre lokale specialiteter. En helt særlig oplevelse.

Andre spændende seværdigheder på øen er sukkerplantagen Betty’s Hope, hvor du kan få historiske rundture mellem de gamle møller og destilleriet. En køretur ad Fig Tree Drive kan også anbefales. Denne sceniske vej leder gennem et bakket område med skiftende natur med regnskove og banan-, kokos- og mangoplantager.
øen Antigua er ligesom mange andre øer i Caribien, fyldt med flotte sandstrande, et dejligt tropisk klima og vandet omkring øen perfekt til aktiviteter såsom snorkling og dykning.

9
St. Thomas
U.S. Virgin Islands
5 juni 25
Ankomst kl 10:00
Afgang kl 19:00
Norwegian Cruise Line

De danske øer i Caribiens glitrende blå vand har nogle af de bedste strande i verden. På De Dansk Vestindiske øer kan du opleve historiens vingesus og et stykke Danmark og Caribiens helt specielle natur og dyreliv.

De Vestindiske øer består af tre større øer og mange mindre ubeboede øer. De tre største øer, St. Croix, St. Thomas og St. John, er omgivet af det azurblå Atlantiske Ocean mod nord og det mere rolige turkisklare Caribiske Hav mod syd. Her i Caribien vil du opleve et subtropisk klima med en gennemsnitstemperatur på 25-27 grader året rundt, som gør øerne til et oplagt rejsemål.
Seværdigheder og historie på øerne
Rejser til De Dansk Vestindiske øer med hovedøerne St. Thomas, St. John og St. Croix, fortæller historien om Danmarks kolonisering af øerne i 1600-tallet og om slaveriet frem til 1848, hvor slaverne blev frigivet af den danske generalguvernør Peter von Scholten. Der er forskellige oplevelser på St. Thomas, St. Croix og St. John. Du kan gå ned ad Kongensgade i Charlotte Amalie på St. Thomas, se pladsen foran Fort Frederik i Frederiksted på St. Croix som var det sted, hvor Peter von Scholten gav slaverne deres frihed og få ualmindelige smukke naturoplevelser på St. John.
St. Thomas
Den Vestindiske ø St. Thomas ligger som en frodig bjergrig grøn sukkertop omgivet af fantastiske sandstrande. Flere steder vokser palmer og mangrover helt nede i vandkanten. Det danske kolonieventyr begyndte i Charlotte Amalie i 1672, da guvernør Jørgen Iversen Dybbøl gik i land. Det var også her eventyret endte, da øerne blev solgt til USA. I hovedstaden Charlotte Amalie kan du opleve den smukke naturskabte havn, der i sin tid blev brugt til indskibning af slaver.

Havnen udgør i dag øens vigtigste indtægtskilde, da det er her alle krydstogtskibene lægger til kaj. De små indkøbsgader i Charlotte Amalie summer af liv og aktivitet fra de mange turister, der kommer for at handle i de mange taxfree butikker. Vil du væk fra travlheden, så kan du gå på opdagelse i den historiske del af byen.

På øen finder du St. Peter Great House & Botanical Gardens i de grønne omgivelser mellem øens vulkanske toppe. På nordsiden af øen finder du udsigtspunktet Drakes Seat, som den engelske admiral Sir Francis Drake har lagt navn til. Her er også den børnevenlige strand Magens Bay, der er kåret som af de smukkeste strande i verden. Tag en afkølende dukkert i det klare vand, lad solens stråler varme din krop og fornem den caribiske afslappethed.
Vandaktiviteter
På St. Thomas finder du også undervandsobservatoriet Coral World Ocean Park, hvor et spændende liv udfolder sig under havets overflade, og du kan boltre dig i vandet med havskildpadder og søløver. På St. Thomas er der rig mulighed for at sejle, fiske og dykke. Omkring øen er der femstjernet dykning med undervandsstier, og flere steder er det muligt at dykke blandt gamle vrag på havets bund. Tag undervandsbåden Atlantis 30 meter ned under havets overflade og oplev planterigets magiske verden.
Shopping i Charlotte Amalie
St. Thomas er toldfrit område, og du kan med fordel købe smykker, alkohol, mærkevaretøj og elektronik i de mange butikker. Størstedelen finder du i Charlotte Amalie, hvor krydstogtsskibene lægger til kaj. Synes du der er lidt for hektisk i hovedstaden, så hop i en taxa til Havensight, et hyggeligt område ved marinaen med mange mærkevarebutikker og udendørs restauranter.

Paradise Point
Tag svævebanen fra havnen ved Havensight op ad Flag Hill til Paradise Point, hvor der er et spektakulært udsyn over hele Charlotte Amalie. En sjov oplevelse for såvel store som små og et perfekt sted at nyde en frokost.

10
Til søs
6 juni 25
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
11
Great Stirrup Cay
7 juni 25
Ankomst kl 11:00
Afgang kl 20:00
Norwegian Cruise Line

All our cruises to the Bahamas feature a whole day visit to Great Stirrup Cay, our idyllic island paradise reserved just for our guests. Stroll along soft, white-sand beaches and enjoy the many activities we have to offer. Snorkel and see underwater delights, kayak in crystal-clear water, then get revved up on a WaveRunner® adventure. The fun is endless here. Grab a bite at our new 8,500- square foot beach buffet and simply relax in your private beachfront cabana. This tropical paradise is just for you. Take advantage.

12
Orlando
8 juni 25
Ankomst kl 09:00
Afgang kl 02:00
Norwegian Cruise Line

Port Canaveral er en krydstogthavn beliggende tæt ved byen Orlando i staten Florida, USA. Havnen er en af de travleste krydstogthavne i verden med besøg af omkring 4,5 millioner krydstogtpassagerer hvert år. Besøg underholdningsområdet, The Cove, som er fyldt med butikker, restauranter og barer. Havnen byder på en ganske særlig havnefront med flere, dejlige restauranter, som serverer friskfanget fisk og skaldyr.
Nyd sceneriet og udsigten mod de majestætiske krydstogtskibe i havnen, med en cocktail i hånden og en solnedgang i baggrunden.

1
Orlando
28 maj '25
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 19:30
Norwegian Cruise Line

Port Canaveral er en krydstogthavn beliggende tæt ved byen Orlando i staten Florida, USA. Havnen er en af de travleste krydstogthavne i verden med besøg af omkring 4,5 millioner krydstogtpassagerer hvert år. Besøg underholdningsområdet, The Cove, som er fyldt med butikker, restauranter og barer. Havnen byder på en ganske særlig havnefront med flere, dejlige restauranter, som serverer friskfanget fisk og skaldyr.
Nyd sceneriet og udsigten mod de majestætiske krydstogtskibe i havnen, med en cocktail i hånden og en solnedgang i baggrunden.

2
Til søs
29 maj '25
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
3
Puerto Plata
Dominican Republic
30 maj '25
Ankomst kl 10:00
Afgang kl 20:00
Norwegian Cruise Line

Puerto Plata/San Felipe de Puerto Plata på nordkysten af den Dominikanske Republik er et af Caribiens mest populære resortsteder.
De smukke strande med mange muligheder for vandsport og de nærliggende Damajagua vandfald er blandt de naturlige attraktioner, og historisk er området stærkt influeret af kolonitiden – nærliggende La Isabela var spaniernes første by i Las Americas, grundlagt af Columbus på hans anden rejse i december 1493. Området er i dag nationalpark med arkæologiske udgravninger og museum.
Guld og sølv, som var kolonisatorernes største grund til at komme, var/er der ikke meget af, derimod findes nogle af verdens største ravforekomster, og Puerto Platas ravmuseum med mange flotte fossiler af dyr og planter er et besøg værd. Det er også muligt at se ravminer i bakkerne ved La Cumbre.
Fortaleza San Felipe (1577) er den eneste overlevende bygning fra kolonitiden og i dag museum.
For de eventyrlyste og ‘fitte’ er det oplagt med en dagstur til Damajagua-vandfaldene; en udfordrende vandretur, gennem tæt skov med spændende flora til en klippetop, hvor nedstigningen gennem de 27 vandfald og klippe-pools starter – book en guidet tur, som inkluderer sikkerhedsudstyr, transport og frokost.

Puerto Plata er også hjemsted for Brugal, romproducent grundlagt i 1888. Tag en guidet tur på destilleriet, og slut med en smagning af den populære drik.

4
Til søs
31 maj '25
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
5
Oranjestad
1 juni '25
Ankomst kl 09:00
Afgang kl 22:00
Norwegian Cruise Line

Der er ikke mange andre steder, hvor du vil føle dig så velkommen som på et krydstogt til Aruba.
Det er som at træde ind i en drøm, når du forlader skibet – et rent paradis med den varme sol, det strålende blå hav, de hvide strande, den venlige befolkning og øens meget afslappede atmosfære. Aruba er en fantastisk destination hele året rundt, og uanset om du planlægger en aktiv ferie med familien, en romantisk bryllupsrejse, eller du bare trænger til en uge væk fra det hele, vil du opdage, at på Aruba findes alle muligheder og mange uforglemmelige øjeblikke.
Arubas befolkning
Aruba har omkring 100.000 indbyggere, og de fleste har både caiquetio-indiansk, afrikansk og europæisk blod. Levestandarden er høj og økonomien stærk. Dette har sammen med det herlige klima tiltrukket folk fra hele verden. Befolkningen er således meget international. Alle nationaliteterne har en stor fællesnævner, deres gæstfrihed og deres glæde ved livets finere ting.
Vejret på Aruba
På Aruba skinner solen næsten altid. Gennemsnitstemperaturen er 28 gr og ofte er der en dejlig brise fra havet over hele øen. Orkaner kommer næsten aldrig til Aruba, da øen ligger uden for orkan-bæltet, og der falder ikke megen regn i løbet af året.
Arubas skønne natur
Naturen er ganske særlig og på ingen måde typisk for en vestindisk ø. På vest- og sydkysten finder du aflange, hvide, smukke strande i verdensklasse. På den nordøstlige kyst, øens vindside, er strandende derimod golde og stenede. Indlandet er karakteriseret ved meter høje kaktusser, lave buske og kampesten. Det mest berømte træ er Watapana, bedre kendt som Divi Divi Træet. Dette unikt formede træ findes overalt på øen.

6
Willemstad
2 juni '25
Ankomst kl 10:00
Afgang kl 21:00
Norwegian Cruise Line

Curacao byder på masser af oplevelser og mulighed for afslapning.
Curacao består af to øer; hovedøenCuracao og Klein Curacao, som ligger ca. 24 kilometer mod sydøst. De bedste strande ligger i syd, og her er der gode muligheder for svømning og dykning ved det omkringliggende koralrev. I nord er kysten i højere grad præget af klipper, og strømmene er mere barske – perfekt til surfing.

Curacao’s højeste punkt er bjerget Christoffelberg, der med sin højde på 375 meter har en fantastisk udsigt fra toppen. Det tager omkring en times tid at vandre til toppen, men man kan også cykle eller ride derop. Klimaet påCuracao er behageligt med gennemsnitstemperatur på ca. 30 grader om dagen og 23 grader om natten.
øen har en helt speciel flora og fauna og nationalparken på den nordlige del af øen er bestemt et besøg værd med et spændende landskab præget af klippeformationer, mandshøje kaktus, farvestrålende fugle og vævre leguaner.

Noget af den smukkeste natur påCuracao finder man dog på øens nordkyst ved Boca Tabla, hvor havet møder kysten på en ganske storslået måde, når bølgerne banker ind mod de forrevne klipper og skaber små huler og grotter.
Vælg mellem koralrev, bjergvægge, vrag og store undervands reservater. Du kan også svømme med delfiner, spille golf og prøve mange andre vandaktiviteter end snorkling.

Hovedstaden, Willemstad, er klart den største by på øen. Her ligger der rækker af nydelige huse i gammel hollandsk sil, og ved havnen kan man opleve flydende markeder op ad kanalerne som gennemskærer byen. Her foregår en livlig handel fra de mange både, som sælger direkte til kunden fra kajen.
Byens historiske centrum og havn er på UNESCOs verdensarvsliste på grund af sin fine arkitektur, der er malet i alle regnbuens farver og blander lokal, caribisk byggestil med ikke bare hollandsk men også spansk og portugisisk stil.
I Willemstad finder du masser af gode restauranter i prisklasser lige fra 30 kr. til 500 kr., og der er et stort udvalg af cafeer, barer og casioner.

7
St. Georges
3 juni '25
Ankomst kl 15:00
Afgang kl 21:00
Norwegian Cruise Line

The capital of Grenada is as foot-friendly a city as they come. In the heart of the city is bustling Market Square. Once used for slave trading and political rallies, today you’ll find farmers and vendors selling the fruits of their labor – literally. From fresh, local produce, herbs and spices such as nutmeg, ginger and cocoa to original arts & crafts. There’s also no shortage of history here. Built in 1704 by the French, Grenada’s National Museum is one of the oldest structures in town. Then there’s historic Anglican Church constructed in 1825. If you prefer discovering treasures of a tropical kind, you’ll find the perfect little paradise at St. George’s Harbour.

8
St. John's
Antigua
4 juni '25
Ankomst kl 08:30
Afgang kl 20:00
Norwegian Cruise Line

St. John´s er beliggende på den caribiske ø Antigua og er den største og hovedstaden i østaten Antigua og Barbuda, som tilhører øgruppen Leeward Islands.

St. John´s er beliggende på øens nordvestkyst og er øens pulserende centrum, hvor du kan opleve en sand farvepalette i byens gader, hvor huse og forretninger er malet i forskellige klare farver og oser af den afslappende caribiske stemning. Oplev også byens mange forter og andre levn fra kolonitiden.

Den gamle katedral, St. John´s Cathedral, tårner op over de lave huse og dominerer byens skyline med sine flotte kirketårne opført i barokstil. Er du interesseret i øens tidlige historie, er byens nationalmuseum et besøg værd, hvor du kan se alt fra indianske redskaber af konkylieskaller til landets største crickethelts crickethat.

Om morgenen på fredage og lørdage, kan man opleve byens lokale landmænds marked i den sydlige del af byen. Snus til stemningen på det livlige marked, bland farvestrålende tropiske frugter og grønt og andre lokale specialiteter. En helt særlig oplevelse.

Andre spændende seværdigheder på øen er sukkerplantagen Betty’s Hope, hvor du kan få historiske rundture mellem de gamle møller og destilleriet. En køretur ad Fig Tree Drive kan også anbefales. Denne sceniske vej leder gennem et bakket område med skiftende natur med regnskove og banan-, kokos- og mangoplantager.
øen Antigua er ligesom mange andre øer i Caribien, fyldt med flotte sandstrande, et dejligt tropisk klima og vandet omkring øen perfekt til aktiviteter såsom snorkling og dykning.

9
St. Thomas
U.S. Virgin Islands
5 juni '25
Ankomst kl 10:00
Afgang kl 19:00
Norwegian Cruise Line

De danske øer i Caribiens glitrende blå vand har nogle af de bedste strande i verden. På De Dansk Vestindiske øer kan du opleve historiens vingesus og et stykke Danmark og Caribiens helt specielle natur og dyreliv.

De Vestindiske øer består af tre større øer og mange mindre ubeboede øer. De tre største øer, St. Croix, St. Thomas og St. John, er omgivet af det azurblå Atlantiske Ocean mod nord og det mere rolige turkisklare Caribiske Hav mod syd. Her i Caribien vil du opleve et subtropisk klima med en gennemsnitstemperatur på 25-27 grader året rundt, som gør øerne til et oplagt rejsemål.
Seværdigheder og historie på øerne
Rejser til De Dansk Vestindiske øer med hovedøerne St. Thomas, St. John og St. Croix, fortæller historien om Danmarks kolonisering af øerne i 1600-tallet og om slaveriet frem til 1848, hvor slaverne blev frigivet af den danske generalguvernør Peter von Scholten. Der er forskellige oplevelser på St. Thomas, St. Croix og St. John. Du kan gå ned ad Kongensgade i Charlotte Amalie på St. Thomas, se pladsen foran Fort Frederik i Frederiksted på St. Croix som var det sted, hvor Peter von Scholten gav slaverne deres frihed og få ualmindelige smukke naturoplevelser på St. John.
St. Thomas
Den Vestindiske ø St. Thomas ligger som en frodig bjergrig grøn sukkertop omgivet af fantastiske sandstrande. Flere steder vokser palmer og mangrover helt nede i vandkanten. Det danske kolonieventyr begyndte i Charlotte Amalie i 1672, da guvernør Jørgen Iversen Dybbøl gik i land. Det var også her eventyret endte, da øerne blev solgt til USA. I hovedstaden Charlotte Amalie kan du opleve den smukke naturskabte havn, der i sin tid blev brugt til indskibning af slaver.

Havnen udgør i dag øens vigtigste indtægtskilde, da det er her alle krydstogtskibene lægger til kaj. De små indkøbsgader i Charlotte Amalie summer af liv og aktivitet fra de mange turister, der kommer for at handle i de mange taxfree butikker. Vil du væk fra travlheden, så kan du gå på opdagelse i den historiske del af byen.

På øen finder du St. Peter Great House & Botanical Gardens i de grønne omgivelser mellem øens vulkanske toppe. På nordsiden af øen finder du udsigtspunktet Drakes Seat, som den engelske admiral Sir Francis Drake har lagt navn til. Her er også den børnevenlige strand Magens Bay, der er kåret som af de smukkeste strande i verden. Tag en afkølende dukkert i det klare vand, lad solens stråler varme din krop og fornem den caribiske afslappethed.
Vandaktiviteter
På St. Thomas finder du også undervandsobservatoriet Coral World Ocean Park, hvor et spændende liv udfolder sig under havets overflade, og du kan boltre dig i vandet med havskildpadder og søløver. På St. Thomas er der rig mulighed for at sejle, fiske og dykke. Omkring øen er der femstjernet dykning med undervandsstier, og flere steder er det muligt at dykke blandt gamle vrag på havets bund. Tag undervandsbåden Atlantis 30 meter ned under havets overflade og oplev planterigets magiske verden.
Shopping i Charlotte Amalie
St. Thomas er toldfrit område, og du kan med fordel købe smykker, alkohol, mærkevaretøj og elektronik i de mange butikker. Størstedelen finder du i Charlotte Amalie, hvor krydstogtsskibene lægger til kaj. Synes du der er lidt for hektisk i hovedstaden, så hop i en taxa til Havensight, et hyggeligt område ved marinaen med mange mærkevarebutikker og udendørs restauranter.

Paradise Point
Tag svævebanen fra havnen ved Havensight op ad Flag Hill til Paradise Point, hvor der er et spektakulært udsyn over hele Charlotte Amalie. En sjov oplevelse for såvel store som små og et perfekt sted at nyde en frokost.

10
Til søs
6 juni '25
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
11
Great Stirrup Cay
7 juni '25
Ankomst kl 11:00
Afgang kl 20:00
Norwegian Cruise Line

All our cruises to the Bahamas feature a whole day visit to Great Stirrup Cay, our idyllic island paradise reserved just for our guests. Stroll along soft, white-sand beaches and enjoy the many activities we have to offer. Snorkel and see underwater delights, kayak in crystal-clear water, then get revved up on a WaveRunner® adventure. The fun is endless here. Grab a bite at our new 8,500- square foot beach buffet and simply relax in your private beachfront cabana. This tropical paradise is just for you. Take advantage.

12
Orlando
8 juni '25
Ankomst kl 09:00
Afgang kl 02:00
Norwegian Cruise Line

Port Canaveral er en krydstogthavn beliggende tæt ved byen Orlando i staten Florida, USA. Havnen er en af de travleste krydstogthavne i verden med besøg af omkring 4,5 millioner krydstogtpassagerer hvert år. Besøg underholdningsområdet, The Cove, som er fyldt med butikker, restauranter og barer. Havnen byder på en ganske særlig havnefront med flere, dejlige restauranter, som serverer friskfanget fisk og skaldyr.
Nyd sceneriet og udsigten mod de majestætiske krydstogtskibe i havnen, med en cocktail i hånden og en solnedgang i baggrunden.


Kahytstyper

Udfyld dine ønsker til dit krydstogt. Sender du en forespørgsel, vender vi hurtigt tilbage til dig for at give dig et tilbud. Hvad du indtaster og vælger her, er helt uforpligtende indtil vi har talt sammen. Booker du i stedet dit krydstogt online her på siden, kan du på den kommende side vælge den helt specifikke kahyt, som du gerne vil have. Klik på "book dette krydstogt" længere nede. I standardkahytter kan der som udgangspunkt være to voksne. Ved særlige ønsker, skriv i kommentarfeltet længere nede eller ring direkte på 70 200 100..

Indvendig Kahyt

Inside kahytterne er de mest prisvenlige om bord. De har plads til op til fire gæster og indeholder en queensize-seng samt mulighed for opredning til to personer. Desuden er der et badeværelse med bruseniche. Plads til: 4 Samlet omtrentlig størrelse: 12-25 m2

Udvendig Kahyt

Oceanview kahytterne har plads til op til tre gæster. Der er en queensize-seng samt mulighed for opredning til en person ekstra. Desuden er der et badeværelse med bruseniche, samt et panorama vindue mod havet. Nogle af disse kahytter har ”connecting doors”, hvis man rejser flere sammen, en også ønsker nogle private rammer. Plads til: 3 Samlet omtrentlig størrelse: 12-14 m2

Balkonkahyt

Balcony kahytterne har plads til op til fire gæster, hvilket gør dem ideelle, hvis du vil medbringe børnene. Der er en queensize-seng samt et opholdsområde med sofa, som giver mulighed for opredning til to personer. Desuden er der et badeværelse med bruseniche, samt en privat balkon. Nogle af disse kahytter har ”connecting doors”, hvis man rejser flere sammen, men også ønsker nogle private rammer. Plads til: 4 Samlet omtrentlig størrelse: 18-26 m2 Balkon Størrelse: 3-5 m2

Suite

Club Balcony Suites har plads til op til fire gæster, hvilket gør dem ideelle, hvis du vil medbringe børnene. Der er en queensize-seng samt et opholdsområde med sofa, som giver mulighed for opredning til to personer. Desuden er der et badeværelse med bruseniche, samt en privat balkon. Nogle af disse suiter har ”connecting doors”, hvis man rejser flere sammen, men også ønsker nogle private rammer. Plads til: 4 Samlet omtrentlig størrelse: 25-26 m2 Balkon Størrelse: 5 m2


Rederi

Norwegian Cruise Line (NCL) har været norsk ejet i mange år, men bliver på nuværende tidspunkt styret fra hovedkontoret i Florida og har asiatiske ejere. NCL har 19 skibe, hvor de fleste er bygget siden 2001. For dem alle gælder, at skibene er indrettet i amerikansk stil og byder på underholdning såvel indendørs som udendørs. Kahytkategorierne favner bredt fra indvendige kahytter til deluxe suiter. Langt de fleste kahytter er udvendige med balkon. Freestyle Cruising Freestyle Cruising på NCL’s moderne krydstogtskibe betyder, at du har mulighed for at planlægge dine dage efter din egen tidsplan. Der er ikke faste spisetider og heller ikke faste pladser. Du vælger også selv den restaurant, du vil spise i. Der er mange mindre restauranter uden tillæg – og også nogle med tillæg. Dress code? Nej, du kan klæde dig afslappet, som du vil. Freestyle kahytter Uanset om du rejser alene, som par eller med hele familien, så tilbyder at Norwegian Cruise Line en bred vifte af kahytskategorier. Udover almindelige kahytter – indvendig, udvendig, balkon. minisuiter & suiter, så tilbyder NCL som noget unikt også følgende kategorier: Indvendig single studio Eksklusivt for Norwegian Epic og Breakaway klassen er de smarte, moderne studios designet og billigt prissat især for solorejsende. Gæsterne har adgang til den private Studio Lounge, hvor man kan slappe af og møde andre gæster over en kop kaffe eller cocktails. ​Familie kahytter og suiter Kahytterne er lidt større end almindelige kahytter og perfekt, hvis I bor mere end to i kahytten eller suiten. Spa kahytter og suiter Fredfyldte Spa balkon kahytter, Spa Mini Suiter and Spa Suiter har beroligende indretning og nem adgang til Mandara Spa® sammen med gratis brug af mange faciliteter i spaområdet. Garden Villas og Family Villas Disse er placeret i et separat kompleks med nøglekort adgang og tilbyder ultimativ luksus og privatliv. Nyd eksklusiv adgang til en privat gårdhave og pool på de fleste af skibene, butler og conciergeservice og andre privilegier. The Haven by Norwegian™ “The Haven” finder du kun på skibe der har en indergård dvs. Epic, Gem, Pearl, Jade, Jewe og Breakaway. Øverst oppe på skibene ligger de mest luksuriøse, velindrettede og rummelige suiter, du finder ombord på et Norwegian Cruise Lines skibe – et eksklusiv gemmested for de få privilegerede. Moderne elegance kombineret med personlig service og privatliv skaber en unik cruising oplevelse. The Haven by Norwegian™ – dit personlige paradis. Freestyle Family Fun Med det nye ungdomsprogram er den ultimative familieferie lige blevet bedre! Oplev det I har lyst til, når det passer jer. Det er den frihed og fleksibilitet, du har med Freestyle Cruising. Pak ud én gang i din kahyt og med mange spisemuligheder, familieaktiviteter og eksklusiv underholdning med Nickelodeon er der noget for enhver smag. Forestil dig at spille Wii ™ på en to etager høj skærm eller bowle på et krydstogtskib midt i Middelhavet eller Det Caribiske Hav. Prøv at spille gigant skak til en fantastisk havudsigt eller en klatretur på et bjerg. Ombord findes fantastiske børneklubber for børn i alle aldre med masser af sjove aktiviteter og underholdning. Freestyle Dining Du vil finde fristende restauranter, grill, buffeter og caféer til at tilfredsstille enhver sult – morgen, middag og aften. Buffetrestauranten tilbyder både indendørs og udendørs siddepladser og serverer omeletter, pastaretter, friske salater og med mere. Grillen ved poolen, livlige sportsbarer, “kid-caféer” og selvfølgelig også roomservice.Hovedrestauranter Hvert skib har to gratis restauranter, som serverer friske, lækre retter, når du ønsker det. Buffetrestaurant Her tilbereder kokkene din mad, lige som du ønsker det. Det er inkluderet prisen. Tillægsrestauranter Alle skibe tilbyder også ægte Texas-stil steakhouses, franske gourmet bistroer, italiensk køkken, asiatisk fusion eller bliv underholdt af mesterkokke, mens de griller bøf, skaldyr, kylling og grøntsager på teppanyaki grill. Nogle skibe tilbyder avancerede klubber med middag og dans, Cirque Dreams® og middagsshows med akrobater i verdensklasse og meget mere. Disse specialrestauranter er valgfrie og har et tillæg på USD 15 til 49 pr. person eller à la carte priser for specielle retter på menu. Spisning for børn op til 3 år er gratis i de særlige restauranter og børn fra 4 til 12 år betaler halv pris. Fitness og sport ombord: Fuldt udstyret fitnesscenter Klasser i aerobic, yoga, pilates, cykling (mod tillæg) Basketball, bordtennis, tennis, volleyball, basketball, klatrevæg, rappelling-væg på Epic, vandrutsjebaner, minigolf, bowling og billiard. Hvor sejler Norwegian Cruise Line? På et krydstogt med NCL kan du komme på fantastiske rejser i Nordeuropa, Middelhavet, Caribien, Panamakanalen, Sydamerika, Mexico, Hawaii, Canada, Alaska og New England. Følgende er inkluderet i prisen, når du rejser med Norwegian Cruise Line: 4 – 6 retters menu i a la carte restauranter Stort udbud af retter i buffetrestauranten, burger & hotdog grillen ved poolen 24 timers roomservice Iste, vand, kaffe, te (selvbetjening i buffetrestauranten) Fri adgang til alle klubber, barer og lounges (karaoke-party, dansetimer og meget mere) Spektakulære sceneshows i teateret Live musik med bands og orkester Diskotek Comedy shows og internationale sangere Kasino i Las Vegas stil Fitnesscenter, løbebane Aktiviteter ombord, nogle mod betaling Pools og Whirlpools Free at Sea: Bestiller du studio, indvendig, udvendig, balkon eller Mini Suite kan du vælge 2 Free at Sea pakker i tilkøb: Premium drikkevarepakke Wi-Fi-pakke Restaurant pakke til specialrestauranter Udflugtspakke (få 50 USD i rabat pr. kahyt og pr. havn) 3. og 4. person rejser for kun skatter og afgifter (gælder personer i samme kahyt) – og på udvalgte krydstogter. Free at Sea gælder for 1. og 2. person i kahytten. Priser på tilkøbspakken: 3-5 dage: kr. 1.125,- pr. person 6-8 dage: kr. 1.505,- pr. person 9-11 dage: kr. 1.880,- pr. person 12-14 dage: kr. 2.260,- pr. person. Hør om eksakte priser for længere krydstogter.  Bestiller du The Haven får du hele Free at Sea pakkens indhold inkluderet i prisen. Drikkevarepakke: Premium drikkevarepakke inkluderer: Sodavand, øl på flaske, fadøl, Premium Brands spiritus, cocktails, vin serveret i glas – op til en pris af USD 15,- pr. drink.

Skib

Beskrivelse

Norwegian Jade er fra 2006 og tilbyder mange aktiviteter både udendørs og indendørs. To swimmingpools og en børnepool, seks jacuzzier, tennisbane, joggingbane, basketball- og volleyballbane, fitness center, bibliotek, skønhedssalon, shopping galleri og konferenceværelser.
Om aftenen kan man se shows i det store Stardust Teater i farverig Las Vegas Style, spille på skibets kasino eller lytte til musik eller tage en drink i en af skibets mange barer og lounger.

Børn får hurtigt nye venner i børneklubberne, som er inddelt i fire forskellige klubber fordelt på aldersgrupper mellem 2 og 17 år. Her er der mange aktiviteter hver dag for børnene, samt specielle områder kun for børn.

Skibet tilbyder desuden et et eksklusivt privat område med egen pool, beliggende øverst på skibet. Her kan man bo i de betydeligt størrer ”Courtyard Villas”.

Om bord på Norwegian Cruise Lines skibe anvendes konceptet “Freestyle Cruising”, hvilket betyder at der er en høj grad at frihed til selv at vælge hvad man vil og hvornår. For eksempel er der ikke faste borde, og heller ikke faste middagstidspunkter. Istedet er der frit valg blandt skibets restauranter hver aften. Der er også roomservice døgnet rundt.

Andet

Kunstgalleri
Business Centre
Cigar Lounge
Colombian Emeralds International
Galleria Shops
Mødelokale

Teknologi

Internet Cafe

Underholdning

Atrium Café
Basketball/Volleyball Court
Blazing Boots
Bliss Lounge
Elements
Entourage Teen Club
Kid’s Pool
Magnum’s Champagne & Wine Bar
Mandara Spa & Salon
Palace of Lights
Stardust Theatre
The Chapel
Video Arcade

Mad og drikke

Alizar Main Dining Room
Cagney’s Steakhouse
Garden Cafe
Grand Pacific Dining Room
Jade Club
Jasmine Garden Asian Restaurant
La Cucina Italian Restaurant
Le Bistro
Magnum’s Champagne & Wine Bar
Malting’s Beer & Whiskey Bar
Mixers Martini & Cocktail Bar
Moderno Churrascaria
O’Sheehan’s Bar & Grill
Room Service
Sake Bar
Sugarcane Mojito Bar
Sushi
Teppanyaki
The Great Outdoors
The Pit Stop
Topsiders Bar & Grill

Afslapning

“Bare for at prøve” akupunktur
Aroma Spa Massage med tang
Aroma Stone Terapi
Bamboo Massage
Kropskompositionsanalyse
Botox Cosmetic Rynkebehandling
Botox Cosmetics Rynkebehandling
Par massage
Couture Touch Face and Body Treatment
Dyb muskelmassage
ELEMIS Deep Cleanse Grooming Behandling med barber
ELEMIS Dynamic Resurfacing Precision Peel
ELEMIS Pro-Collagen Age Defy Facial
ELEMIS Pro-Collagen Grooming behandling med barber
Ekspres barbering
Fire & Ice Manicure
Fire & Ice Pedicure
Go Smile tandblegningsbehandling
Hot Tubs
Individualiseret personlig træning
Intensiv rensende saltscrub
Lonithermie cellulite reduktionsbehandling
Nutritional konsultation
Restylane Lip Enhancement behandling
Restylane Marionette Lines Behandling
Restylane Smile Lines Behandling
Spa Thermal Suite
Swedish Massage
Thai Herbal Poultice Massage
The Galleria Boutiques
The Tides
Thermal Suite Pass

Aktiviteter

Card Room
Bibliotek
Spinnaker Lounge
Splash Academy Kid’s Club

Fitness

Fitness Center
Jogging sti
Pool
Tennis Court

Søg

Få et tilbud

70 200 100

Man - Fre: 9:00 - 17:00

KONTAKTOPLYSNINGER

Forespørgsel